FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI Motori në shitje, ID: 7321752
SHITUR
Hapni katalogun
Oferta të ngjashme:
FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI - Motori për Kamioni: foto 1
FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI - Motori për Kamioni: foto 2
FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI - Motori për Kamioni: foto 3
FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI - Motori për Kamioni: foto 4

FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI

Motori për Kamioni
Itali, Calenzano (FI)
Botuar: 1m
Pyet për çmimin
Itali, Calenzano (FI)
Kontakto shitësin
RICAMBI Volvo E6 - Motori dhe pjesë këmbimi për Kamioni: foto 1

RICAMBI Volvo E6

Motori dhe pjesë këmbimi për Kamioni
Zëvendëson OEM: 23610539, 22106875, 21679232, 22332491, 21812874, 21536548, 21767046, 22864171, 21905923, 21644620, 22190294, 23610539, 22106875, 21679232, 22332491, 21812874, 21536548, 21767046, 22864171, 21905923, 21644620, 22190294
Itali, Montoro (AV)
Botuar: 7m 31d
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: 23610539, 22106875, 21679232, 22332491, 21812874, 21536548, 21767046, 22864171, 21905923, 21644620, 22190294, 23610539, 22106875, 21679232, 22332491, 21812874, 21536548, 21767046, 22864171, 21905923, 21644620, 22190294
Itali, Montoro (AV)
Kontakto shitësin
MOTORE MAN D0834LOH02 / D0834 LOH02 - 170CV - EURO 3 - completo   MAN - Motori për Kamioni: foto 1
MOTORE MAN D0834LOH02 / D0834 LOH02 - 170CV - EURO 3 - completo   MAN - Motori për Kamioni: foto 2
MOTORE MAN D0834LOH02 / D0834 LOH02 - 170CV - EURO 3 - completo   MAN - Motori për Kamioni: foto 3
MOTORE MAN D0834LOH02 / D0834 LOH02 - 170CV - EURO 3 - completo   MAN - Motori për Kamioni: foto 4
MOTORE MAN D0834LOH02 / D0834 LOH02 - 170CV - EURO 3 - completo   MAN - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MOTORE MAN D0834LOH02 / D0834 LOH02 - 170CV - EURO 3 - completo MAN

Motori për Kamioni
I pershtatshem per modele: MAN
Itali, Calenzano (FI)
Botuar: 16d
Pyet për çmimin
I pershtatshem per modele: MAN
Itali, Calenzano (FI)
Kontakto shitësin
MAN D2066LF36 COMPLETO - Motori për Kamioni: foto 1
MAN D2066LF36 COMPLETO - Motori për Kamioni: foto 2
MAN D2066LF36 COMPLETO - Motori për Kamioni: foto 3
MAN D2066LF36 COMPLETO - Motori për Kamioni: foto 4
MAN D2066LF36 COMPLETO - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

MAN D2066LF36 COMPLETO

Motori për Kamioni
Zëvendëson OEM: D2066LF / D2066LF01 / D2066LF02 / D2066LF03 / D2066LF04 / D2066LF05 / D2066LF06 / D2066LF07 / D2066LF11 / D2066LF12 / D2066LF13 / D2066LF14 / D2066LF17 / D2066LF18 / D2066LF19 / D2066LF20 / D2066LF21 / D2066LF22 / D2066LF23 / D2066LF24 / D2066LF25 / D2066LF26 / D2066LF27 / D2066LF28 / D2066LF29 / D2066LF30 / D2066LF31 / D2066LF32 / D2066LF33 / D2066LF34 / D2066LF35 / D2066LF36 / D2066LF37 / D2066LF38 / D2066LF39 / D2066LF40 / D2066LF41 / D2066LF42 / D2066LF43 / D2066LF44 / D2066LF45 / D2066LF46 / D2066LF47 / D2066LF51 / D2066LF52 / D2066LF53 / D2066LF57 / D2066LF58 / D2066LF59 / D2066LF60, D2066LF / D2066LF01 / D2066LF02 / D2066LF03 / D2066LF04 / D2066LF05 / D2066LF06 / D2066LF07 / D2066LF11 / D2066LF12 / D2066LF13 / D2066LF14 / D2066LF17 / D2066LF18 / D2066LF19 / D2066LF20 / D2066LF21 / D2066LF22 / D2066LF23 / D2066LF24 / D2066LF25 / D2066LF26 / D2066LF27 / D2066LF28 / D2066LF29 / D2066LF30 / D2066LF31 / D2066LF32 / D2066LF33 / D2066LF34 / D2066LF35 / D2066LF36 / D2066LF37 / D2066LF38 / D2066LF39 / D2066LF40 / D2066LF41 / D2066LF42 / D2066LF43 / D2066LF44 / D2066LF45 / D2066LF46 / D2066LF47 / D2066LF51 / D2066LF52 / D2066LF53 / D2066LF57 / D2066LF58 / D2066LF59 / D2066LF60
Itali, Calenzano (FI)
Botuar: 1m
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: D2066LF / D2066LF01 / D2066LF02 / D2066LF03 / D2066LF04 / D2066LF05 / D2066LF06 / D2066LF07 / D2066LF11 / D2066LF12 / D2066LF13 / D2066LF14 / D2066LF17 / D2066LF18 / D2066LF19 / D2066LF20 / D2066LF21 / D2066LF22 / D2066LF23 / D2066LF24 / D2066LF25 / D2066LF26 / D2066LF27 / D2066LF28 / D2066LF29 / D2066LF30 / D2066LF31 / D2066LF32 / D2066LF33 / D2066LF34 / D2066LF35 / D2066LF36 / D2066LF37 / D2066LF38 / D2066LF39 / D2066LF40 / D2066LF41 / D2066LF42 / D2066LF43 / D2066LF44 / D2066LF45 / D2066LF46 / D2066LF47 / D2066LF51 / D2066LF52 / D2066LF53 / D2066LF57 / D2066LF58 / D2066LF59 / D2066LF60, D2066LF / D2066LF01 / D2066LF02 / D2066LF03 / D2066LF04 / D2066LF05 / D2066LF06 / D2066LF07 / D2066LF11 / D2066LF12 / D2066LF13 / D2066LF14 / D2066LF17 / D2066LF18 / D2066LF19 / D2066LF20 / D2066LF21 / D2066LF22 / D2066LF23 / D2066LF24 / D2066LF25 / D2066LF26 / D2066LF27 / D2066LF28 / D2066LF29 / D2066LF30 / D2066LF31 / D2066LF32 / D2066LF33 / D2066LF34 / D2066LF35 / D2066LF36 / D2066LF37 / D2066LF38 / D2066LF39 / D2066LF40 / D2066LF41 / D2066LF42 / D2066LF43 / D2066LF44 / D2066LF45 / D2066LF46 / D2066LF47 / D2066LF51 / D2066LF52 / D2066LF53 / D2066LF57 / D2066LF58 / D2066LF59 / D2066LF60
Itali, Calenzano (FI)
Kontakto shitësin
Iveco 8280 for sale - the Netherlands - Motori: foto 1
Iveco 8280 for sale - the Netherlands - Motori: foto 2
Iveco 8280 for sale - the Netherlands - Motori: foto 3
Iveco 8280 for sale - the Netherlands - Motori: foto 4
Iveco 8280 for sale - the Netherlands - Motori: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Iveco 8280 for sale - the Netherlands

Motori
I pershtatshem per modele: Iveco Turbostar
Holandë, Winterswijk, Netherlands
Botuar: 2m 4dNumri i referencës 5119808
Pyet për çmimin
I pershtatshem per modele: Iveco Turbostar
Holandë, Winterswijk, Netherlands
Kontakto shitësin
Volvo D12A - uso ricambi - Motori për Kamioni: foto 1
Volvo D12A - uso ricambi - Motori për Kamioni: foto 2
Volvo D12A - uso ricambi - Motori për Kamioni: foto 3
Volvo D12A - uso ricambi - Motori për Kamioni: foto 4
Volvo D12A - uso ricambi - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Volvo D12A - uso ricambi

Motori për Kamioni
Zëvendëson OEM: RICAMBI USATI VOLVO
Itali, Calenzano (FI)
Botuar: 16d
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: RICAMBI USATI VOLVO
Itali, Calenzano (FI)
Kontakto shitësin
MAN - SUPPORTO PORTA VENTILATORE COMPLETO D2066 D2676 - Motori dhe pjesë këmbimi për Kamioni: foto 1
MAN - SUPPORTO PORTA VENTILATORE COMPLETO D2066 D2676 - Motori dhe pjesë këmbimi për Kamioni: foto 2
MAN - SUPPORTO PORTA VENTILATORE COMPLETO D2066 D2676 - Motori dhe pjesë këmbimi për Kamioni: foto 3

MAN - SUPPORTO PORTA VENTILATORE COMPLETO D2066 D2676

Motori dhe pjesë këmbimi për Kamioni
Zëvendëson OEM: 51066006121, D2066 D2676
Itali, Calenzano (FI)
Botuar: 16d
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: 51066006121, D2066 D2676
Itali, Calenzano (FI)
Kontakto shitësin
Massey Ferguson 8280 8270 skrzynia silnik kabina most zwolnica - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
Massey Ferguson 8280 8270 skrzynia silnik kabina most zwolnica - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
Massey Ferguson 8280 8270 skrzynia silnik kabina most zwolnica - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
Massey Ferguson 8280 8270 skrzynia silnik kabina most zwolnica - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
Massey Ferguson 8280 8270 skrzynia silnik kabina most zwolnica - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Massey Ferguson 8280 8270 skrzynia silnik kabina most zwolnica

Motori për Makineri bujqësore
Poloni, ul. Zakładowa 2, 55-095 Byków, wrocławski, Dolnośląskie (Polska)
Botuar: 1m 26d

23EUR

  • ≈ 2 305 ALL
  • ≈ 25 USD
Poloni, ul. Zakładowa 2, 55-095 Byków, wrocławski, Dolnośląskie (Polska)
Kontakto shitësin
DAF MX-13 X RICAMBI 0452209 MX-13 - Motori për Kamioni: foto 1
DAF MX-13 X RICAMBI 0452209 MX-13 - Motori për Kamioni: foto 2
DAF MX-13 X RICAMBI 0452209 MX-13 - Motori për Kamioni: foto 3
DAF MX-13 X RICAMBI 0452209 MX-13 - Motori për Kamioni: foto 4
DAF MX-13 X RICAMBI 0452209 MX-13 - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

DAF MX-13 X RICAMBI 0452209 MX-13

Motori për Kamioni
Zëvendëson OEM: 0452209 MX-13, 0452209 MX-13
Itali, Montoro (AV)
Botuar: 1v 2m
Pyet për çmimin
Zëvendëson OEM: 0452209 MX-13, 0452209 MX-13
Itali, Montoro (AV)
Kontakto shitësin
FIAT - Motori për Kamioni: foto 1
FIAT - Motori për Kamioni: foto 2
FIAT - Motori për Kamioni: foto 3
FIAT - Motori për Kamioni: foto 4
FIAT - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

FIAT

Motori për Kamioni
Greqi, Drepano
Botuar: 1m 30d

2 980EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 298 736 ALL
  • ≈ 3 244 USD
Greqi, Drepano

Motori për Kamionë FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI

Botuar: 1v 1m

Hmm, duket se artikulli është shitur
Motori për Kamioni FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Motori për Kamioni FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 1v 1m

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Marka

Vendndodhja

Itali, Calenzano (FI)
Më shumë informacion

MOTORE FIAT 8280.02 COMPLETO - USO RICAMBI - MATR. 8280.02*109-033285

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Spare parts
t1 test archive - CADI Parts s.r.l.