Motori dhe pjesë këmbimi -Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Motori dhe pjesë këmbimi

41974
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2099
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 1
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 2
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 3
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 4
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
TOP

CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine

1998I pershtatshem per modele: DAF FA 45, DAF FA 55150 km
Mbretëria e Bashkuar, Mirfield
Botuar: 1orë 2minNumri i referencës BT
Pyet për çmimin
1998I pershtatshem per modele: DAF FA 45, DAF FA 55150 km
Mbretëria e Bashkuar, Mirfield
Kontakto shitësin
New for construction roller - Motori për Rul: foto 1
TOP

New for construction roller

E re
Gjermani
Botuar: 17d
Pyet për çmimin
E re
Gjermani
Kontakto shitësin
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 1
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 2
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 3
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 4
CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine - Motori për Kamion me tendë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
TOP

CUMMINS DAF 45 6 BT Turbo Engine

1998I pershtatshem per modele: DAF FA 45, DAF FA 55150 km
Mbretëria e Bashkuar, Mirfield
Botuar: 1orë 2minNumri i referencës BT
Pyet për çmimin
1998I pershtatshem per modele: DAF FA 45, DAF FA 55150 km
Mbretëria e Bashkuar, Mirfield
Kontakto shitësin
MAN Motor D2876 LF 12 - Motori për Kamioni: foto 1
MAN Motor D2876 LF 12 - Motori për Kamioni: foto 2

MAN Motor D2876 LF 12

2005
Holandë
Botuar: 6orë 35minNumri i referencës 300420001
Pyet për çmimin
2005
Holandë
Kontakto shitësin
Volvo Motor D7C 250 EC 99 - Motori për Kamioni: foto 1
Volvo Motor D7C 250 EC 99 - Motori për Kamioni: foto 2
Volvo Motor D7C 250 EC 99 - Motori për Kamioni: foto 3

Volvo Motor D7C 250 EC 99

2002
Holandë
Botuar: 6orë 35minNumri i referencës 701020001
Pyet për çmimin
2002
Holandë
Kontakto shitësin
Renault Midlum DCI 180 - Motori për Kamioni: foto 1
Renault Midlum DCI 180 - Motori për Kamioni: foto 2
Renault Midlum DCI 180 - Motori për Kamioni: foto 3
Renault Midlum DCI 180 - Motori për Kamioni: foto 4
Renault Midlum DCI 180 - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Renault Midlum DCI 180

Holandë
Botuar: 6orë 44minNumri i referencës 497457
Pyet për çmimin
Holandë
Kontakto shitësin
Renault G 340 - Motori për Kamioni: foto 1
Renault G 340 - Motori për Kamioni: foto 2
Renault G 340 - Motori për Kamioni: foto 3
Renault G 340 - Motori për Kamioni: foto 4
Renault G 340 - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Renault G 340

Holandë
Botuar: 6orë 44minNumri i referencës 497459
Pyet për çmimin
Holandë
Kontakto shitësin
Iveco 8460 - Motori për Kamioni: foto 1
Iveco 8460 - Motori për Kamioni: foto 2
Iveco 8460 - Motori për Kamioni: foto 3
Iveco 8460 - Motori për Kamioni: foto 4
Iveco 8460 - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Iveco 8460

Holandë
Botuar: 6orë 45minNumri i referencës 497460
Pyet për çmimin
Holandë
Kontakto shitësin
Cummins ISB6.7 EV225B - Motori për Kamioni: foto 1
Cummins ISB6.7 EV225B - Motori për Kamioni: foto 2
Cummins ISB6.7 EV225B - Motori për Kamioni: foto 3
Cummins ISB6.7 EV225B - Motori për Kamioni: foto 4
Cummins ISB6.7 EV225B - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Cummins ISB6.7 EV225B

2010
Holandë
Botuar: 6orë 45minNumri i referencës 497463
Pyet për çmimin
2010
Holandë
Kontakto shitësin
Cat 3126 - Motori për Kamioni: foto 1
Cat 3126 - Motori për Kamioni: foto 2
Cat 3126 - Motori për Kamioni: foto 3
Cat 3126 - Motori për Kamioni: foto 4
Cat 3126 - Motori për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Cat 3126

Holandë
Botuar: 6orë 45minNumri i referencës 497458
Pyet për çmimin
Holandë
Kontakto shitësin
BMW - Motori për Veturë: foto 1
BMW - Motori për Veturë: foto 2
BMW - Motori për Veturë: foto 3
BMW - Motori për Veturë: foto 4
BMW - Motori për Veturë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

BMW

Holandë, Amsterdam
Botuar: 7orë 20min

100EUR

Ankandi
 • ≈ 10 365 ALL
 • ≈ 108 USD
Holandë, Amsterdam
Kontakto shitësin
Ford - Motori për Veturë: foto 1
Ford - Motori për Veturë: foto 2
Ford - Motori për Veturë: foto 3
Ford - Motori për Veturë: foto 4
Ford - Motori për Veturë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ford

Holandë, Amsterdam
Botuar: 7orë 21min
Ankandi
Holandë, Amsterdam
Kontakto shitësin
Massey Ferguson 6485 Crankshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
Massey Ferguson 6485 Crankshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
Massey Ferguson 6485 Crankshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
Massey Ferguson 6485 Crankshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
Massey Ferguson 6485 Crankshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Massey Ferguson 6485 Crankshaft

2012
Danimarkë
Botuar: 8orë 11minNumri i referencës 22387-Krum
Pyet për çmimin
2012
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6250R Condenser - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6250R Condenser - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6250R Condenser - Motori për Makineri bujqësore: foto 3

John Deere 6250R Condenser

2016
Danimarkë
Botuar: 8orë 11minNumri i referencës 25663-Konden
Pyet për çmimin
2016
Danimarkë
Kontakto shitësin
Deutz-Fahr Agrotron 180.7 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
Deutz-Fahr Agrotron 180.7 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
Deutz-Fahr Agrotron 180.7 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
Deutz-Fahr Agrotron 180.7 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
Deutz-Fahr Agrotron 180.7 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Deutz-Fahr Agrotron 180.7 Cylinder Head

2008
Danimarkë
Botuar: 8orë 11minNumri i referencës 25190-Topst
Pyet për çmimin
2008
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6215R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6215R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6215R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
John Deere 6215R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
John Deere 6215R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

John Deere 6215R Exhaust system catalyst

2019
Danimarkë
Botuar: 8orë 12minNumri i referencës 25472-Katal
Pyet për çmimin
2019
Danimarkë
Kontakto shitësin
Case IH Puma 185 Intercooler - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
Case IH Puma 185 Intercooler - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
Case IH Puma 185 Intercooler - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
Case IH Puma 185 Intercooler - Motori për Makineri bujqësore: foto 4

Case IH Puma 185 Intercooler

2015
Danimarkë
Botuar: 8orë 13minNumri i referencës 500379-INCool
Pyet për çmimin
2015
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6250R Exhaust System - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6250R Exhaust System - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6250R Exhaust System - Motori për Makineri bujqësore: foto 3

John Deere 6250R Exhaust System

2016
Danimarkë
Botuar: 8orë 13minNumri i referencës 25663-Udstoed01
Pyet për çmimin
2016
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6250R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6250R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6250R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
John Deere 6250R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
John Deere 6250R Exhaust system catalyst - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

John Deere 6250R Exhaust system catalyst

2016
Danimarkë
Botuar: 8orë 13minNumri i referencës 25663-Katal01
Pyet për çmimin
2016
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6215R EGR Radiator - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6215R EGR Radiator - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6215R EGR Radiator - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
John Deere 6215R EGR Radiator - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
John Deere 6215R EGR Radiator - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

John Deere 6215R EGR Radiator

2019
Danimarkë
Botuar: 8orë 13minNumri i referencës 25472-EGRKoel
Pyet për çmimin
2019
Danimarkë
Kontakto shitësin
Massey Ferguson 8690 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
Massey Ferguson 8690 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
Massey Ferguson 8690 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
Massey Ferguson 8690 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
Massey Ferguson 8690 Cylinder Head - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Massey Ferguson 8690 Cylinder Head

2011
Danimarkë
Botuar: 8orë 13minNumri i referencës 20440-Topst
Pyet për çmimin
2011
Danimarkë
Kontakto shitësin
Valtra S280 Camshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 1
Valtra S280 Camshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 2
Valtra S280 Camshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 3
Valtra S280 Camshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 4
Valtra S280 Camshaft - Motori për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Valtra S280 Camshaft

2004
Danimarkë
Botuar: 8orë 14minNumri i referencës 22861-Knast
Pyet për çmimin
2004
Danimarkë
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2099
1 / 2099
T1 new listing page - Motori dhe pjesë këmbimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.