Telajot/ Shasitë -Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Telajot/ Shasitë

4158
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 208
Timber TRUCK BODY 8700MM WITH EXTE TIMBER BUNKS - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 1
Timber TRUCK BODY 8700MM WITH EXTE TIMBER BUNKS - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 2
Timber TRUCK BODY 8700MM WITH EXTE TIMBER BUNKS - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 3
Timber TRUCK BODY 8700MM WITH EXTE TIMBER BUNKS - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 4
Timber TRUCK BODY 8700MM WITH EXTE TIMBER BUNKS - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Timber TRUCK BODY 8700MM WITH EXTE TIMBER BUNKS

Telajo/ Shasia për Kamioni
2017
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 9orë 55minNumri i referencës M844-0904

5 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 597 457 ALL
 • ≈ 6 291 USD
2017
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Volvo FH 480 6x2 D13A480 ENGINE / GEARBOX DEFECT - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 1
Volvo FH 480 6x2 D13A480 ENGINE / GEARBOX DEFECT - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 2
Volvo FH 480 6x2 D13A480 ENGINE / GEARBOX DEFECT - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 3
Volvo FH 480 6x2 D13A480 ENGINE / GEARBOX DEFECT - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 4
Volvo FH 480 6x2 D13A480 ENGINE / GEARBOX DEFECT - Telajo/ Shasia për Kamioni: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Volvo FH 480 6x2 D13A480 ENGINE / GEARBOX DEFECT

Telajo/ Shasia për Kamioni
20081960949 km
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 12orë 25minNumri i referencës M616-5314
Pyet për çmimin
20081960949 km
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Volvo Fifht wheel 3172645

Bashkues i rrotës së pestë për Kamioni
2015I pershtatshem per modele: FHZëvendëson OEM: 3172645
Estoni, Pärna 19, 60512, Tartumaa, Kõrveküla, Estonia
Botuar: 17orë 31minNumri i referencës 71179

350EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 35 442 ALL
 • ≈ 373 USD
2015I pershtatshem per modele: FHZëvendëson OEM: 3172645
Estoni, Pärna 19, 60512, Tartumaa, Kõrveküla, Estonia
Kontakto shitësin
Vögele Rubber Asphalt Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Vögele Rubber Asphalt Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904200

23EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 329 ALL
 • ≈ 24 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo ECR88 Bottom Rollers - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo ECR88 Bottom Rollers - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo ECR88 Bottom Rollers - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo ECR88 Bottom Rollers - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo ECR88 Bottom Rollers - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Volvo ECR88 Bottom Rollers

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 902626

99EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 10 025 ALL
 • ≈ 105 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo Rubber Asphalt Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Volvo Rubber Asphalt Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904202

23EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 329 ALL
 • ≈ 24 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo EC290 / EC300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1
Volvo EC290 / EC300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 2
Volvo EC290 / EC300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 3
Volvo EC290 / EC300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 4
Volvo EC290 / EC300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Volvo EC290 / EC300 Shoes/Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 902623

3 450EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 349 360 ALL
 • ≈ 3 679 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo EC360 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Volvo EC360

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 901716

18 243EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 847 359 ALL
 • ≈ 19 453 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo EC280 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Volvo EC280

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 901713

13 569EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 374 051 ALL
 • ≈ 14 469 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo EC220 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Volvo EC220

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 901710

9 313EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 943 071 ALL
 • ≈ 9 931 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo EC240 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Volvo EC240

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 901711

9 473EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 959 273 ALL
 • ≈ 10 101 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Wirtgen W200 Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Wirtgen W200 Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904220

25EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 531 ALL
 • ≈ 26 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Volvo EC210 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Volvo EC210

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 901709

9 297EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 941 451 ALL
 • ≈ 9 914 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Wirtgen W2000 Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Wirtgen W2000 Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904219

25EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 531 ALL
 • ≈ 26 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Wirtgen W1000 Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Wirtgen W1000 Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904215

24EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 430 ALL
 • ≈ 25 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Sany SY210 / SY230 700mm Shoes - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1
Sany SY210 / SY230 700mm Shoes - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 2
Sany SY210 / SY230 700mm Shoes - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 3

Sany SY210 / SY230 700mm Shoes

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903115

2 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 253 160 ALL
 • ≈ 2 665 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Wirtgen W100 Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1

Wirtgen W100 Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 904216

24EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 430 ALL
 • ≈ 25 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Komatsu PC300 / PC360 / PC400 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1
Komatsu PC300 / PC360 / PC400 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 2
Komatsu PC300 / PC360 / PC400 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 3
Komatsu PC300 / PC360 / PC400 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 4

Komatsu PC300 / PC360 / PC400 Shoes/Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 902926

5 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 556 952 ALL
 • ≈ 5 865 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
JCB JS240 / JS260 / JS300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1
JCB JS240 / JS260 / JS300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 2
JCB JS240 / JS260 / JS300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 3
JCB JS240 / JS260 / JS300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 4
JCB JS240 / JS260 / JS300 Shoes/Pads - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

JCB JS240 / JS260 / JS300 Shoes/Pads

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
E re2024
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 902935

3 450EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 349 360 ALL
 • ≈ 3 679 USD
E re2024
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
JCB JS240 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 1
JCB JS240 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 2
JCB JS240 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 3
JCB JS240 - Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi: foto 4

JCB JS240

Telajo/ Shasia për Makineri ndërtimi
2021
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 903148

1 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 197 464 ALL
 • ≈ 2 079 USD
2021
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 208
1 / 208
T1 new listing page - Telajot/ Shasitë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.