Reja dhe përdorur Shasitë e rimorkiove në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Shasitë e rimorkiove

15
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
Boro RAMA POD DOMEK - Shasia e rimorkios: foto 1
Boro RAMA POD DOMEK - Shasia e rimorkios: foto 2
Boro RAMA POD DOMEK - Shasia e rimorkios: foto 3
Boro RAMA POD DOMEK - Shasia e rimorkios: foto 4
Boro RAMA POD DOMEK - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Boro RAMA POD DOMEK

Shasia e rimorkios
E re20233-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Botuar: 5d

7 954EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 805 453 ALL
 • ≈ 8 481 USD
E re20233-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Boro 6,60x2,50M - Shasia e rimorkios: foto 1
Boro 6,60x2,50M - Shasia e rimorkios: foto 2
Boro 6,60x2,50M - Shasia e rimorkios: foto 3
Boro 6,60x2,50M - Shasia e rimorkios: foto 4
Boro 6,60x2,50M - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Boro 6,60x2,50M

Shasia e rimorkios
E re20232-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Botuar: 5d

4 971EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 503 383 ALL
 • ≈ 5 300 USD
E re20232-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Boro RAMA POD DOMKI MOBILNE/KONTENER - Shasia e rimorkios: foto 1
Boro RAMA POD DOMKI MOBILNE/KONTENER - Shasia e rimorkios: foto 2
Boro RAMA POD DOMKI MOBILNE/KONTENER - Shasia e rimorkios: foto 3
Boro RAMA POD DOMKI MOBILNE/KONTENER - Shasia e rimorkios: foto 4

Boro RAMA POD DOMKI MOBILNE/KONTENER

Shasia e rimorkios
E re2-aksPesha bruto: 2700 kg
Poloni, Skalmierzyce
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
E re2-aksPesha bruto: 2700 kg
Poloni, Skalmierzyce
Boro New - Shasia e rimorkios: foto 1
Boro New - Shasia e rimorkios: foto 2
Boro New - Shasia e rimorkios: foto 3

Boro New

Shasia e rimorkios
E re20223-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Botuar: 5d

5 255EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 532 142 ALL
 • ≈ 5 603 USD
E re20223-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Boro LAWETA pod saunę 4,00M! - Shasia e rimorkios: foto 1
Boro LAWETA pod saunę 4,00M! - Shasia e rimorkios: foto 2
Boro LAWETA pod saunę 4,00M! - Shasia e rimorkios: foto 3

Boro LAWETA pod saunę 4,00M!

Shasia e rimorkios
E re20222-aksPesha bruto: 2700 kg
Poloni, Skalmierzyce
Botuar: 5d

3 835EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 388 347 ALL
 • ≈ 4 089 USD
E re20222-aksPesha bruto: 2700 kg
Poloni, Skalmierzyce
Boro New - Shasia e rimorkios: foto 1
Boro New - Shasia e rimorkios: foto 2
Boro New - Shasia e rimorkios: foto 3

Boro New

Shasia e rimorkios
E re20223-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Botuar: 5d

4 971EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 503 383 ALL
 • ≈ 5 300 USD
E re20223-aksPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Skalmierzyce
Vlemmix VTA Plateau-PKW Anhänger - Shasia e rimorkios: foto 1
Vlemmix VTA Plateau-PKW Anhänger - Shasia e rimorkios: foto 2
Vlemmix VTA Plateau-PKW Anhänger - Shasia e rimorkios: foto 3
Vlemmix VTA Plateau-PKW Anhänger - Shasia e rimorkios: foto 4
Vlemmix VTA Plateau-PKW Anhänger - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Vlemmix VTA Plateau-PKW Anhänger

Shasia e rimorkios
2021Pesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Botuar: 11dNumri i referencës 8863

5 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 556 952 ALL
 • ≈ 5 865 USD
2021Pesha bruto: 3500 kg
Gjermani, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Kontakto shitësin
AMT Trailer P324 - Shasia e rimorkios: foto 1
AMT Trailer P324 - Shasia e rimorkios: foto 2
AMT Trailer P324 - Shasia e rimorkios: foto 3
AMT Trailer P324 - Shasia e rimorkios: foto 4
AMT Trailer P324 - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

AMT Trailer P324

Shasia e rimorkios
20103-aksNgarkesa e dobishme: 19060 kgPesha bruto: 24000 kg
Danimarkë, Silkeborg
Botuar: 19dNumri i referencës FC7842
Pyet për çmimin
20103-aksNgarkesa e dobishme: 19060 kgPesha bruto: 24000 kg
Danimarkë, Silkeborg
Kontakto shitësin
Ackermann 11 ton - Shasia e rimorkios: foto 1
Ackermann 11 ton - Shasia e rimorkios: foto 2
Ackermann 11 ton - Shasia e rimorkios: foto 3
Ackermann 11 ton - Shasia e rimorkios: foto 4
Ackermann 11 ton - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ackermann 11 ton

Shasia e rimorkios
20112-aksPesha bruto: 10000 kg
Danimarkë, Silkeborg
Botuar: 19d
Pyet për çmimin
20112-aksPesha bruto: 10000 kg
Danimarkë, Silkeborg
Kontakto shitësin
Mobiel aquaduct - Shasia e rimorkios: foto 1
Mobiel aquaduct - Shasia e rimorkios: foto 2
Mobiel aquaduct - Shasia e rimorkios: foto 3
Mobiel aquaduct - Shasia e rimorkios: foto 4
Mobiel aquaduct - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

mobiel aquaduct

Shasia e rimorkios
E re
Holandë, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
Botuar: 1m 4dNumri i referencës NN0001
Pyet për çmimin
E re
Holandë, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Shasia e rimorkios: foto 1
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Shasia e rimorkios: foto 2
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Shasia e rimorkios: foto 3
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Shasia e rimorkios: foto 4
SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

SCHMITZ CARGOBULL KO36 CHASIS MEGATRAILER 4 ejes

Shasia e rimorkios
20134-aks
Spanjë, CTRA GRANADA KM.588 30817 LORCA Murcia - Murcia ESPAÑA
Botuar: 1m 15dNumri i referencës 2751

8 000EUR

 • ≈ 810 112 ALL
 • ≈ 8 531 USD
20134-aks
Spanjë, CTRA GRANADA KM.588 30817 LORCA Murcia - Murcia ESPAÑA
Kontakto shitësin
Besttrailers TINY HOUSE (Domki mobilne) 7,2x2,45 m DMC 3500 kg, 2 osie, 13", 4 podpory - Shasia e rimorkios: foto 1
Besttrailers TINY HOUSE (Domki mobilne) 7,2x2,45 m DMC 3500 kg, 2 osie, 13", 4 podpory - Shasia e rimorkios: foto 2
Besttrailers TINY HOUSE (Domki mobilne) 7,2x2,45 m DMC 3500 kg, 2 osie, 13", 4 podpory - Shasia e rimorkios: foto 3
Besttrailers TINY HOUSE (Domki mobilne) 7,2x2,45 m DMC 3500 kg, 2 osie, 13", 4 podpory - Shasia e rimorkios: foto 4
Besttrailers TINY HOUSE (Domki mobilne) 7,2x2,45 m DMC 3500 kg, 2 osie, 13", 4 podpory - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Besttrailers TINY HOUSE (Domki mobilne) 7,2x2,45 m DMC 3500 kg, 2 osie, 13", 4 podpory

Shasia e rimorkios
E re20232-aksNgarkesa e dobishme: 2800 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Ujezdzka 19, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, Poland
Botuar: 2m 21d

5 680EUR

 • ≈ 575 179 ALL
 • ≈ 6 057 USD
E re20232-aksNgarkesa e dobishme: 2800 kgPesha bruto: 3500 kg
Poloni, Ujezdzka 19, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, Poland
Kontakto shitësin
Aanhangers tank of aggregaat opbouw - Shasia e rimorkios: foto 1
Aanhangers tank of aggregaat opbouw - Shasia e rimorkios: foto 2

Aanhangers tank of aggregaat opbouw

Shasia e rimorkios
E re
Holandë, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
Botuar: 3m 20dNumri i referencës 50306
Pyet për çmimin
E re
Holandë, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
Snelverkeer aanhangers (voor IBC tank) - Shasia e rimorkios: foto 1
Snelverkeer aanhangers (voor IBC tank) - Shasia e rimorkios: foto 2
Snelverkeer aanhangers (voor IBC tank) - Shasia e rimorkios: foto 3
Snelverkeer aanhangers (voor IBC tank) - Shasia e rimorkios: foto 4

snelverkeer aanhangers (voor IBC tank)

Shasia e rimorkios
E re
Holandë, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
Botuar: 3m 20dNumri i referencës NN0233
Pyet për çmimin
E re
Holandë, De Hoogt 1a 2977 LA Goudriaan (Region: Zuid-Holland) Netherlands
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Shasia e rimorkios: foto 1
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Shasia e rimorkios: foto 2
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Shasia e rimorkios: foto 3
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Shasia e rimorkios: foto 4
KNOTT NEU Autoanhänger Chassis - Shasia e rimorkios: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

KNOTT NEU Autoanhänger Chassis

Shasia e rimorkios
Austri, Merkenbrechts, Austria
Botuar: 10m 28d
Pyet për çmimin
Austri, Merkenbrechts, Austria
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Shasitë e rimorkiove
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.