Auto Henze nga Gjermani, 230 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Auto Henze

Vendndodhja
Gjermani, Peine
Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Shih hartën
Orari i punës
08:00-18:00E Hënë - E Premte
09:00-12:00E Shtunë
Ora lokale e shitësit:19:52

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

I besueshëm
5 Më shumë se 5 vjet me Truck1
4.4
38 komente
Burim: Google Maps
Ofertat më të mira
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me vinç, Kamion me karroceri të hapur: foto 5
2012428235 km6x2Euro 5455 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Peine
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2546 L 6x2 Pritsche Heckkran Hiab 288 6x - Kamion me karroceri të hapur, Kamion me vinç: foto 5
2012428235 km6x2Euro 5455 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Peine
Mercedes-Benz Actros 3241 B 8x4 Betonpumpe Putzmeister 42m - Pompë betoni: foto 1
Mercedes-Benz Actros 3241 B 8x4 Betonpumpe Putzmeister 42m - Pompë betoni: foto 2
Mercedes-Benz Actros 3241 B 8x4 Betonpumpe Putzmeister 42m - Pompë betoni: foto 3
Mercedes-Benz Actros 3241 B 8x4 Betonpumpe Putzmeister 42m - Pompë betoni: foto 4
Mercedes-Benz Actros 3241 B 8x4 Betonpumpe Putzmeister 42m - Pompë betoni: foto 5
2008356048 km408 hp
Gjermani, Peine
Mercedes-Benz Actros 2541 L6x2 Abrollkipper mit Kran Funk+Grei - Kamion me vinç, Kamion vetëngarkues: foto 1
Mercedes-Benz Actros 2541 L6x2 Abrollkipper mit Kran Funk+Grei - Kamion me vinç, Kamion vetëngarkues: foto 2
Mercedes-Benz Actros 2541 L6x2 Abrollkipper mit Kran Funk+Grei - Kamion me vinç, Kamion vetëngarkues: foto 3
Mercedes-Benz Actros 2541 L6x2 Abrollkipper mit Kran Funk+Grei - Kamion me vinç, Kamion vetëngarkues: foto 4
Mercedes-Benz Actros 2541 L6x2 Abrollkipper mit Kran Funk+Grei - Kamion me vinç, Kamion vetëngarkues: foto 5
2008373190 km6x2Euro 5408 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Peine
Ofertat e fundit
Müller-Mitteltal Pritschenanhänger TP Spezialanhänger 8.6mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 1
Müller-Mitteltal Pritschenanhänger TP Spezialanhänger 8.6mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 2
Müller-Mitteltal Pritschenanhänger TP Spezialanhänger 8.6mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 3
Müller-Mitteltal Pritschenanhänger TP Spezialanhänger 8.6mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 4
Müller-Mitteltal Pritschenanhänger TP Spezialanhänger 8.6mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Müller-Mitteltal Pritschenanhänger TP Spezialanhänger 8.6mtr

Rimorkio e hapur/ Platformë
20033-aksNgarkesa e dobishme: 19600 kgPesha bruto: 24000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 29077

7 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 794 408 ALL
 • ≈ 8 456 USD
20033-aksNgarkesa e dobishme: 19600 kgPesha bruto: 24000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Kässbohrer Tieflader DTP 25 Spezialanhänger 8 mtr - Rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 1
Kässbohrer Tieflader DTP 25 Spezialanhänger 8 mtr - Rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 2
Kässbohrer Tieflader DTP 25 Spezialanhänger 8 mtr - Rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 3
Kässbohrer Tieflader DTP 25 Spezialanhänger 8 mtr - Rimorkio me plan ngarkimi të ulët: foto 4

Kässbohrer Tieflader DTP 25 Spezialanhänger 8 mtr

Rimorkio me plan ngarkimi të ulët
19783-aksNgarkesa e dobishme: 17250 kgPesha bruto: 22000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 29080

2 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 291 618 ALL
 • ≈ 3 104 USD
19783-aksNgarkesa e dobishme: 17250 kgPesha bruto: 22000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 1
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 2
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 3
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 4
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper

Kamion vetëshkarkues
2019244850 km8x4Euro 6500 hpPesha bruto: 32000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 29161

89 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 040 164 ALL
 • ≈ 96 230 USD
2019244850 km8x4Euro 6500 hpPesha bruto: 32000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
MAN TG-S 26.440 6x6 BL Wechselfahrgestell Kipper/Abr - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 1
MAN TG-S 26.440 6x6 BL Wechselfahrgestell Kipper/Abr - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 2
MAN TG-S 26.440 6x6 BL Wechselfahrgestell Kipper/Abr - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 3
MAN TG-S 26.440 6x6 BL Wechselfahrgestell Kipper/Abr - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 4
MAN TG-S 26.440 6x6 BL Wechselfahrgestell Kipper/Abr - Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAN TG-S 26.440 6x6 BL Wechselfahrgestell Kipper/Abr

Transportjer kontejnerësh/ Kamion me karroceri të çmontueshme
2012333674 km6x6Euro 5441 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 29163

59 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 023 424 ALL
 • ≈ 64 118 USD
2012333674 km6x6Euro 5441 hpPesha bruto: 26000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 1
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 2
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 3
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 4
MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper - Kamion vetëshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN TG-S 35.500 8x4 BB 4 Achs Muldenkipper

Kamion vetëshkarkues
2019244850 km8x4Euro 6500 hpPesha bruto: 32000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 29161B2

89 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 040 164 ALL
 • ≈ 96 230 USD
2019244850 km8x4Euro 6500 hpPesha bruto: 32000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Kempf Pritschenanhänger PAT 30 Spezialanhänger 8.5mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 1
Kempf Pritschenanhänger PAT 30 Spezialanhänger 8.5mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 2
Kempf Pritschenanhänger PAT 30 Spezialanhänger 8.5mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 3
Kempf Pritschenanhänger PAT 30 Spezialanhänger 8.5mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 4
Kempf Pritschenanhänger PAT 30 Spezialanhänger 8.5mtr - Rimorkio e hapur/ Platformë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Kempf Pritschenanhänger PAT 30 Spezialanhänger 8.5mtr

Rimorkio e hapur/ Platformë
19853-aksNgarkesa e dobishme: 17750 kgPesha bruto: 22000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Botuar: 5dNumri i referencës 29074

5 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 593 292 ALL
 • ≈ 6 315 USD
19853-aksNgarkesa e dobishme: 17750 kgPesha bruto: 22000 kg
Gjermani, Dieselstrasse 8a, D-31228, Peine, Germany
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(230)
t1 test dealer - Auto Henze
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.