Gassmann GmbH nga Gjermani, 2117 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Gassmann GmbH

Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Gjermani, Göttingen
Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Shih hartën
Ora lokale e shitësit:21:52

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ofertat më të mira
Volvo FH 540 8x4, Retarder, 100t - Gjysmë-kamion: foto 1
Volvo FH 540 8x4, Retarder, 100t - Gjysmë-kamion: foto 2
Volvo FH 540 8x4, Retarder, 100t - Gjysmë-kamion: foto 3
Volvo FH 540 8x4, Retarder, 100t - Gjysmë-kamion: foto 4
Volvo FH 540 8x4, Retarder, 100t - Gjysmë-kamion: foto 5
E re8x4Euro 6550 hpPesha bruto: 51000 kg
Gjermani, Göttingen
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
3-aksNgarkesa e dobishme: 32480 kgPesha bruto: 39000 kg
Gjermani, Göttingen
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
3-aksNgarkesa e dobishme: 32480 kgPesha bruto: 39000 kg
Gjermani, Göttingen
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion vetëngarkues: foto 1
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion vetëngarkues: foto 2
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion vetëngarkues: foto 3
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion vetëngarkues: foto 4
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion vetëngarkues: foto 5
E re8x4Euro 6550 hpPesha bruto: 51000 kg
Gjermani, Göttingen
Ofertat e fundit
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter

Furgon
E redizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2190 hpNgarkesa e dobishme: 2300 kgPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 87395

57 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 803 317 ALL
 • ≈ 61 904 USD
E redizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2190 hpNgarkesa e dobishme: 2300 kgPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Sprinter 516 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 1
Mercedes-Benz Sprinter 516 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 2
Mercedes-Benz Sprinter 516 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 3
Mercedes-Benz Sprinter 516 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 4
Mercedes-Benz Sprinter 516 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Sprinter 516 FG 4x2, MBUX, Autotransporter

Furgon
29500 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2163 hpNgarkesa e dobishme: 2300 kgPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 87397

55 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 602 857 ALL
 • ≈ 59 766 USD
29500 kmdizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2163 hpNgarkesa e dobishme: 2300 kgPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
MAN TGL 8.180 4X2 BB, EEV, Blumenbecker - Kamioni, Kamion me vinç: foto 1
MAN TGL 8.180 4X2 BB, EEV, Blumenbecker - Kamioni, Kamion me vinç: foto 2
MAN TGL 8.180 4X2 BB, EEV, Blumenbecker - Kamioni, Kamion me vinç: foto 3
MAN TGL 8.180 4X2 BB, EEV, Blumenbecker - Kamioni, Kamion me vinç: foto 4
MAN TGL 8.180 4X2 BB, EEV, Blumenbecker - Kamioni, Kamion me vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN TGL 8.180 4X2 BB, EEV, Blumenbecker

Kamioni, Kamion me vinç
77500 km4x2Euro 5179 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 87390

29 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 996 877 ALL
 • ≈ 31 968 USD
77500 km4x2Euro 5179 hpPesha bruto: 7490 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese
3-aksNgarkesa e dobishme: 32280 kgPesha bruto: 39000 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 84730

22 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 295 267 ALL
 • ≈ 24 483 USD
3-aksNgarkesa e dobishme: 32280 kgPesha bruto: 39000 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion kabinë-shasi: foto 1
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion kabinë-shasi: foto 2
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion kabinë-shasi: foto 3
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion kabinë-shasi: foto 4
Volvo FH 540 8x4, Retarder - Kamion kabinë-shasi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Volvo FH 540 8x4, Retarder

Kamion kabinë-shasi
E re8x4Euro 6550 hpPesha bruto: 51000 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 87420

122 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 12 318 267 ALL
 • ≈ 131 400 USD
E re8x4Euro 6550 hpPesha bruto: 51000 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter - Furgon: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Sprinter 519 FG 4x2, MBUX, Autotransporter

Furgon
E redizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2190 hpNgarkesa e dobishme: 2300 kgPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 2dNumri i referencës 87396

57 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 803 317 ALL
 • ≈ 61 904 USD
E redizelEuro 6Numri i ndenjëseve: 2190 hpNgarkesa e dobishme: 2300 kgPesha bruto: 5500 kg
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(2117)
t1 test dealer - Gassmann GmbH
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.