Im-Export N.Karantzounis

Im-Export N.Karantzounis

 Dorëzim
 Riparimi dhe shërbimi
Orari i punës
09:00-17:00 E Hënë - E Premte
10:00-14:00 E Shtunë
Vendndodhja
Gjermani, Ulm
Virchowstraße 25/6 89075 Ulm Germany
Personat e kontaktit
Nikolaos Karantzounis
Deutsch, Ελληνικά
Ofertat e fundit
Liebherr Innenrad  ID-Nr.9444214 - ID-Nr.944421403. Schwenkantrieb Typ:SAT225/218-SAT225/228-SAT225/229-SAT225/230-SAT225/240 -SAT225/220. Für Mobilbager&Raupenbagger Typ: A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,A918,LOS103,P314,R313,R317,R900,R904,R914. #H - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 16
800 EUR
Çmimi neto

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator

2013
I pershtatshem per modele: A309,A311,A312,A314,A316,A900,A904,A918,R313,R317,R900,P904,R904,R914.
Zëvendëson OEM: ID-Nr.9444214 - ID-Nr.944421403.

Online: 6orë 42min

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Virchowstraße 25/6 89075 Ulm Germany

ID #H12#

Liebherr Schwenkantrieb Typ: SAT275/289 ** ID-Nr.90203094 - ID-Nr.90203091 ** Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A924, A924 HL, LH30 C, LH30 M, LH35 M, LH35 MT. #6617# - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 20
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator me goma

2019
I pershtatshem per modele: A924 HL-1206, A924-1026. LH30 C-1526, LH30 M-1253. LH35 M-1254, LH35 MT-1473.
Zëvendëson OEM: 90203094 - 90203091

Online: 10d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

ID #6617#

LIEBHERR Schwenkantrieb Typ: SAT275/289 ** ID-Nr.90208851 - 90208853 - 90208852 ** Geeignet für Liebherr Mobilbagger Typ: A924, A924 HL, LH30 C, LH30 M, LH35 M, LH35 MT. #02# - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 20
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator me goma

2019
I pershtatshem per modele: A924 HL-1206, A924-1026. LH30 C-1526, LH30 M-1253. LH35 M-1254, LH35 MT-1473.
Zëvendëson OEM: 90208851 - 90208853 - 90208852

Online: 10d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

ID #02#

Liebherr Schwenkantrieb Typ: SAT325/204 ** ID-Nr.9442160 ** ID-Nr.9443560 ** ID-Nr.932909501 ** Geeignet für Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A954, P954, R954, R954 B, R954 T. #0125# - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 20
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator me zinxhirë

2009
I pershtatshem per modele: A954, A954 B. P954, P954 E. R954, R954 B, R954 T.
Zëvendëson OEM: 9442160 - 9443560 - 932909501

Online: 2m 4d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

Liebherr Schwenkantrieb SAT250/287 ** ID-Nr. 90201678 - ID-Nr. 90202661 - ID-Nr. 90209645.** Geeignet für Mobilbagger Typ: LH18 M, LH22 C, LH22 M, LH24 M, LH26 C, LH26 EC, LH26 M. # 1639 # - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 19
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator me goma

2015
I pershtatshem per modele: LH18 M, LH22 C, LH22 M, LH24 M, LH26 EC, LH26 EM, LH26 M.
Zëvendëson OEM: 90201678 - 90202661 - 90209645

Online: 3m 26d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

ID #1639#

Liebherr Schwenkantrieb SAT250/278. *ID-Nr.90214865 - 90017774 - 90209641* Für Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A913 COMP,A914,A914 COMP,A916,A916 COMP,A918,A918 COMP,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,LH22 C,LH22 M,LH24 M,LH26 EC,LH26 M,R914 RAIL,R914 COMP,R914,R918,R920. #11079# - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 8
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator

2017
I pershtatshem per modele: A913 COMP,A914,A914 COMP,A916,A916 COMP,A918,A918 COMP,A920,A922 RAIL,A924 RAIL,LH22 C,LH22 M,LH24 M,LH26 EC,LH26 M,R914 RAIL,R914 COMP,R914,R918,R920.
Zëvendëson OEM: 90214865 - 90017774 - 90209641

Online: 4m 15d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

ID #11079#

Liebherr Schwenkantrieb SAT275/292. * ID-Nr.90207735- 90212703 * Geeignet für Raupenbagger Typ:R922 LC,R922 NLC,R922 SLC,R922 XLC. #1221# - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 16
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator me zinxhirë

2017
I pershtatshem per modele: R922 LC, R922 NLC, R922 SLC, R922 XLC.
Zëvendëson OEM: 90207735 - 90212703

Online: 4m 15d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

ID #1221#

Liebherr Antriebswelle * ID-Nr. 90006049 * ID-Nr. 90202639 * Schwenkantrieb Typ:SAT325/274-SAT325/294* Für Raupenbagger Typ:R936,R940,R946,R950. #38512# - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 15
1 500 EUR
Çmimi neto

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator me zinxhirë

E re
2014
I pershtatshem per modele: R936 K-LC, R936 K-NLC, R936 K-SLC. R940 LC-V, R940 VHHD. R946 LC, R946 LC-V, R946NLC, R946 S-HD, R946 VH-HD, R946. R950 LC-V, R950 S-HD. RZG390 SME.
Zëvendëson OEM: 90202639 - 90006049

Online: 4m 15d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

ID #38512#

Liebherr Sonnenrad ID-Nr.:9442842 * 944284203. Geeignet Fahrantrieb Typ:FAT350P022 - FAT350P059 - FAT350P062 - FAT350P068 - FAT350P079. Für Mobilbagger&Raupenbagger Typ:LH22 C,LOS-103,R313,R317,R900 C,LOS914,LOS924,R321,R902,R904,R912,R914,R924. - transmisioni përfundimtar
 4
140 EUR
Çmimi neto

Transmisioni përfundimtar për ekskavator

E re
2010
I pershtatshem per modele: LH22 C,LOS-103,R313,R317,R900 C,LOS914,LOS924,R321,R902,R904,R912,R914,R924, R924 COMP, R924 COMPA, R924 COMPT.
Zëvendëson OEM: 9442842 - 944284203.

Online: 4m 15d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Virchowstraße 25/6 89075 Ulm Germany

Liebherr Bremse ID-Nr. 968422401. Geeignet Schwenkantrieb Typ:SAT275/255. Geeignet für Mobilbagger & Raupenbagger Typ:A934,P934C,R934,R944C T. - kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
 6
Pyet për çmimin

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi për ekskavator

2010
I pershtatshem per modele: A934, P934C, R934, R944C T.
Zëvendëson OEM: 968 422 401

Online: 4m 15d

Im-Export N.Karantzounis

Gjermani, Ulm

Trego të gjitha ofertat (100)

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.

Dërgo mesazhin te Im-Export N.Karantzounis
Mesazhi u dërgua.