Lippstädter Anhänger GmbH nga Gjermani, 90 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Lippstädter Anhänger GmbH

Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Gjermani, Lippstadt
Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Shih hartën
Orari i punës
08:30-17:00E Hënë - E Premte
10:00-12:00E Shtunë
Ora lokale e shitësit:22:48
Personat e kontaktit
Dietmar Beumer
Deutsch, English, Español, Français, Русский

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

I besueshëm
4 Më shumë se 4 vjet me Truck1
4.8
39 komente
Burim: Google Maps
Ofertat më të mira
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
2017Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3110 kg
Gjermani, Lippstadt
Krone BDF-System 7.45m, Heck Rolltor, Eckhöhe 2.750 mm, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System 7.45m, Heck Rolltor, Eckhöhe 2.750 mm, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System 7.45m, Heck Rolltor, Eckhöhe 2.750 mm, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System 7.45m, Heck Rolltor, Eckhöhe 2.750 mm, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Heck Rolltor - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
2017Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3110 kg
Gjermani, Lippstadt
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 1
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 2
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 3
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 4
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Karroceri e ndërrueshme me perde anësore: foto 5
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2800 kg
Gjermani, Lippstadt
Ofertat e fundit
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Krone BDF-System 7.450 mm lang,

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2001Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2980 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Botuar: 7dNumri i referencës 16992

3 650EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 365 839 ALL
 • ≈ 3 902 USD
2001Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2980 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Kontakto shitësin
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen. - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Krone BDF-System, 7.450 mm lang, Portaltüren am Heck mit innenliegenden Drehstangenverschlüssen.

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2980 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Botuar: 7dNumri i referencës 21024

8 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 897 058 ALL
 • ≈ 9 569 USD
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2980 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Kontakto shitësin
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Krone BDF-System, 7.450 mm lang, VORFÜHRKOFFER neu

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
2023Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3400 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Botuar: 7dNumri i referencës 21257

12 450EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 247 863 ALL
 • ≈ 13 311 USD
2023Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3400 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Kontakto shitësin
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU! - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU!

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2860 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Botuar: 10dNumri i referencës LA046

9 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 927 127 ALL
 • ≈ 9 889 USD
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 2860 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Kontakto shitësin
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 1
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 2
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 3
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 4
Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU - Karroceri - vagonetë e ndërrueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Krone BDF-System, 7.450 mm lang, LACK NEU

Karroceri - vagonetë e ndërrueshme
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3250 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Botuar: 10dNumri i referencës LA050

9 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 927 127 ALL
 • ≈ 9 889 USD
Pesha bruto: 16000 kgPesha neto: 3250 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Kontakto shitësin
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 1
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 2
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 3
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 4
Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung. - Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Kögel BDF-System, Standard, ohne Zulassung.

Transportjer kontejnerësh/ Rimorkio me karroceri të çmontueshme
2-aksPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Botuar: 10dNumri i referencës 20846

14 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 493 427 ALL
 • ≈ 15 930 USD
2-aksPesha bruto: 18000 kg
Gjermani, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(90)
t1 test dealer - Lippstädter Anhänger GmbH
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.