Nutzfahrzeuge-2000 GmbH nga Gjermani, 307 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Nutzfahrzeuge-2000 GmbH

Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Gjermani, Sottrum
Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Shih hartën
Ora lokale e shitësit:23:52

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ofertat më të mira
Mercedes-Benz Arocs 3251 8x4 Hiab 302 EP-5 28M/T 19mHakenhöhe - Kamion vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 1
Mercedes-Benz Arocs 3251 8x4 Hiab 302 EP-5 28M/T 19mHakenhöhe - Kamion vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 2
Mercedes-Benz Arocs 3251 8x4 Hiab 302 EP-5 28M/T 19mHakenhöhe - Kamion vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 3
Mercedes-Benz Arocs 3251 8x4 Hiab 302 EP-5 28M/T 19mHakenhöhe - Kamion vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 4
Mercedes-Benz Arocs 3251 8x4 Hiab 302 EP-5 28M/T 19mHakenhöhe - Kamion vetëshkarkues, Kamion me vinç: foto 5
258641 km8x4Euro 6509 hpNgarkesa e dobishme: 15400 kgPesha bruto: 35500 kg
Gjermani, Sottrum
Kontakto shitësin
Schmidt Swingo 200+ Compact 4Radlenkung Kehren+Sprühen - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Schmidt Swingo 200+ Compact 4Radlenkung Kehren+Sprühen - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Schmidt Swingo 200+ Compact 4Radlenkung Kehren+Sprühen - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Schmidt Swingo 200+ Compact 4Radlenkung Kehren+Sprühen - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Schmidt Swingo 200+ Compact 4Radlenkung Kehren+Sprühen - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
64213 km6472 orët84 hpNgarkesa e dobishme: 650 kg
Gjermani, Sottrum
Kontakto shitësin
MAN TGX 18.440 Kipphydraulik Retarder 1. Hand Navi - Gjysmë-kamion: foto 1
MAN TGX 18.440 Kipphydraulik Retarder 1. Hand Navi - Gjysmë-kamion: foto 2
MAN TGX 18.440 Kipphydraulik Retarder 1. Hand Navi - Gjysmë-kamion: foto 3
MAN TGX 18.440 Kipphydraulik Retarder 1. Hand Navi - Gjysmë-kamion: foto 4
MAN TGX 18.440 Kipphydraulik Retarder 1. Hand Navi - Gjysmë-kamion: foto 5
592406 km4x2Euro 6440 hpNgarkesa e dobishme: 12923 kgPesha bruto: 20500 kg
Gjermani, Sottrum
Kontakto shitësin
Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 1
Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 2
Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 3
Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 4
Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 5
35434 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3130 hpNgarkesa e dobishme: 2960 kgPesha bruto: 6500 kg
Gjermani, Sottrum
Kontakto shitësin
Ofertat e fundit
Mitsubishi Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 1
Mitsubishi Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 2
Mitsubishi Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 3
Mitsubishi Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 4
Mitsubishi Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM - Kamioncine vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mitsubishi Pfau Rexter A6500 Kommunalausstattung 35.500 KM

Kamioncine vetëshkarkuese
35434 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3130 hpNgarkesa e dobishme: 2960 kgPesha bruto: 6500 kg
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 5568

36 900EUR

 • ≈ 3 736 641 ALL
 • ≈ 39 349 USD
35434 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3130 hpNgarkesa e dobishme: 2960 kgPesha bruto: 6500 kg
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Atego 824 4x4 Ideal Werkstatt-Wohn-Expeditionsmobil - Kamioncine me kontinier: foto 1
Mercedes-Benz Atego 824 4x4 Ideal Werkstatt-Wohn-Expeditionsmobil - Kamioncine me kontinier: foto 2
Mercedes-Benz Atego 824 4x4 Ideal Werkstatt-Wohn-Expeditionsmobil - Kamioncine me kontinier: foto 3
Mercedes-Benz Atego 824 4x4 Ideal Werkstatt-Wohn-Expeditionsmobil - Kamioncine me kontinier: foto 4
Mercedes-Benz Atego 824 4x4 Ideal Werkstatt-Wohn-Expeditionsmobil - Kamioncine me kontinier: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Atego 824 4x4 Ideal Werkstatt-Wohn-Expeditionsmobil

Kamioncine me kontinier
122506 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3237 hpNgarkesa e dobishme: 4120 kgPesha bruto: 10500 kg
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 5570

57 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 863 185 ALL
 • ≈ 61 743 USD
122506 kmdizelEuro 5Numri i ndenjëseve: 3237 hpNgarkesa e dobishme: 4120 kgPesha bruto: 10500 kg
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Atego 1024 4x4 Ideal Basis Wohn-Expeditionsmobil - Kamion vagonetë: foto 1
Mercedes-Benz Atego 1024 4x4 Ideal Basis Wohn-Expeditionsmobil - Kamion vagonetë: foto 2
Mercedes-Benz Atego 1024 4x4 Ideal Basis Wohn-Expeditionsmobil - Kamion vagonetë: foto 3
Mercedes-Benz Atego 1024 4x4 Ideal Basis Wohn-Expeditionsmobil - Kamion vagonetë: foto 4
Mercedes-Benz Atego 1024 4x4 Ideal Basis Wohn-Expeditionsmobil - Kamion vagonetë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Mercedes-Benz Atego 1024 4x4 Ideal Basis Wohn-Expeditionsmobil

Kamion vagonetë
122506 km4x4Euro 5237 hpNgarkesa e dobishme: 4120 kgPesha bruto: 10500 kg
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Botuar: 4dNumri i referencës 5567

57 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 863 185 ALL
 • ≈ 61 743 USD
122506 km4x4Euro 5237 hpNgarkesa e dobishme: 4120 kgPesha bruto: 10500 kg
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Kontakto shitësin
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 1
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 2
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 3
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 4
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima

Autobetoniere
265711 kmNgarkesa e dobishme: 20890 kg399 hp
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës 1005470

52 850EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 351 802 ALL
 • ≈ 56 358 USD
265711 kmNgarkesa e dobishme: 20890 kg399 hp
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Kontakto shitësin
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 1
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 2
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 3
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 4
MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima - Autobetoniere: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAN TGS 32.400 8x4 Putzmeister Intermix 9m³ Klima

Autobetoniere
222765 kmNgarkesa e dobishme: 20890 kg399 hp
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës 1005276

49 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 012 568 ALL
 • ≈ 52 785 USD
222765 kmNgarkesa e dobishme: 20890 kg399 hp
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Kontakto shitësin
MAN TGS 32.400 Schwing Stetter 9m³ Schalter 147469KM - Autobetoniere: foto 1
MAN TGS 32.400 Schwing Stetter 9m³ Schalter 147469KM - Autobetoniere: foto 2
MAN TGS 32.400 Schwing Stetter 9m³ Schalter 147469KM - Autobetoniere: foto 3
MAN TGS 32.400 Schwing Stetter 9m³ Schalter 147469KM - Autobetoniere: foto 4
MAN TGS 32.400 Schwing Stetter 9m³ Schalter 147469KM - Autobetoniere: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAN TGS 32.400 Schwing Stetter 9m³ Schalter 147469KM

Autobetoniere
147469 kmNgarkesa e dobishme: 18475 kg399 hp
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës 1005261

59 350EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 010 018 ALL
 • ≈ 63 289 USD
147469 kmNgarkesa e dobishme: 18475 kg399 hp
Gjermani, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(307)
t1 test dealer - Nutzfahrzeuge-2000 GmbH
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.