Stedefra BV nga Holandë, 206 ads tanishme
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Stedefra BV

Aktivitetet
Dorëzim, Zhdoganimi
Faqja e internetit e kompanisë
Vendndodhja
Holandë, Susteren
Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Shih hartën
Orari i punës
09:00-17:00E Hënë - E Premte
10:00-14:00E Shtunë
Ora lokale e shitësit:00:30
Personat e kontaktit
Sales department
English, Deutsch, Nederlands, Français
Willem Zelissen
Deutsch, English, Français, Nederlands, Polski

Kontakto shitësin

Jam dakord me përpunimin dhe përdorimin e të dhënave të mia personale. Kushtet dhe kushtet dhe Politika jonë e privatësisë

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

I besueshëm
11 Më shumë se 11 vjet me Truck1
4.6
34 komente
Burim: Google Maps
Ofertat më të mira
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Gjysmë rimorkio me tendë: foto 1
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Gjysmë rimorkio me tendë: foto 2
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Gjysmë rimorkio me tendë: foto 3
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Gjysmë rimorkio me tendë: foto 4
Samro 3x ROR Axle , Drum Brakes , air Suspension , Lift axle - Gjysmë rimorkio me tendë: foto 5
Kontakto shitësin
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Marrel Hydrauliek 2 Axle Steel Tipper, 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
19872-aksPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Susteren
Kontakto shitësin
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
20112-aksNgarkesa e dobishme: 28240 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Susteren
Kontakto shitësin
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
GT Trailers 2 Axle Steel Tipper , 8 Tyres , , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
20022-aksNgarkesa e dobishme: 26610 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Susteren
Kontakto shitësin
Ofertat e fundit
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Fruehauf 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes

Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese
19982-aksPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Botuar: 4dNumri i referencës NL1333+

5 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 556 952 ALL
 • ≈ 5 865 USD
19982-aksPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Kontakto shitësin
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Kaiser 2 Axle Alu Tipper , 8 Tyres , Spring Suspension , Drum Brakes

Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese
20032-aksPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Botuar: 13dNumri i referencës C00613+

6 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 607 584 ALL
 • ≈ 6 398 USD
20032-aksPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Kontakto shitësin
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Benalu 2 Axle Alu Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes

Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese
20072-aksNgarkesa e dobishme: 28200 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Botuar: 13dNumri i referencës 100236+

6 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 607 584 ALL
 • ≈ 6 398 USD
20072-aksNgarkesa e dobishme: 28200 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Kontakto shitësin
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper, 8 tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper, 8 tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper, 8 tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper, 8 tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Fruehauf 2 Axle Steel Tipper, 8 tyres , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Fruehauf 2 Axle Steel Tipper, 8 tyres , Spring Suspension , Drum Brakes

Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese
19872-aksNgarkesa e dobishme: 27640 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Botuar: 13dNumri i referencës NL1132+

6 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 658 216 ALL
 • ≈ 6 931 USD
19872-aksNgarkesa e dobishme: 27640 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Kontakto shitësin
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 1
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 2
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 3
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 4
Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes - Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Kaiser 2 Axle Steel Tipper , Spring Suspension , Drum Brakes

Gjysmë rimorkio vetëshkarkuese
19972-aksNgarkesa e dobishme: 25900 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Botuar: 16dNumri i referencës C00550+

5 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 582 268 ALL
 • ≈ 6 131 USD
19972-aksNgarkesa e dobishme: 25900 kgPesha bruto: 33000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz FAP 2026 BS/AV , V8 , ZF Manual , Spring suspension - Kamion me karroceri të hapur: foto 1
Mercedes-Benz FAP 2026 BS/AV , V8 , ZF Manual , Spring suspension - Kamion me karroceri të hapur: foto 2
Mercedes-Benz FAP 2026 BS/AV , V8 , ZF Manual , Spring suspension - Kamion me karroceri të hapur: foto 3
Mercedes-Benz FAP 2026 BS/AV , V8 , ZF Manual , Spring suspension - Kamion me karroceri të hapur: foto 4
Mercedes-Benz FAP 2026 BS/AV , V8 , ZF Manual , Spring suspension - Kamion me karroceri të hapur: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Mercedes-Benz FAP 2026 BS/AV , V8 , ZF Manual , Spring suspension

Kamion me karroceri të hapur
198410184 km6x6256 hpNgarkesa e dobishme: 11000 kgPesha bruto: 21000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Botuar: 28dNumri i referencës +94971/000

16 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 620 224 ALL
 • ≈ 17 062 USD
198410184 km6x6256 hpNgarkesa e dobishme: 11000 kgPesha bruto: 21000 kg
Holandë, Baakhoverweg 43-45 6114RG Susteren Netherlands
Kontakto shitësin
Trego të gjitha ofertat(206)
t1 test dealer - Stedefra BV
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.