Reja dhe përdorur Pick ups në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 7
Nissan NAVARA ACENTA DCI - 2299cc - Pick up: foto 1

Pick up Nissan NAVARA ACENTA DCI - 2299cc

2019153959 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2orë 42minNumri i referencës DL69RYZ
Ankandi
2019153959 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 1
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 2
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 3
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 4
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Pick up Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X

201986973 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2orë 43minNumri i referencës SM19UPZ
Ankandi
201986973 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 1
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 2
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 3
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 4
Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Pick up Toyota HILUX 2.4 D-4D INVINCIBLE X

201940648 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2orë 43minNumri i referencës SG69KSY
Ankandi
201940648 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Toyota HILUX ACTIVE D-4D 4X4 DCB - 2494cc - Pick up: foto 1
Toyota HILUX ACTIVE D-4D 4X4 DCB - 2494cc - Pick up: foto 2
Toyota HILUX ACTIVE D-4D 4X4 DCB - 2494cc - Pick up: foto 3
Toyota HILUX ACTIVE D-4D 4X4 DCB - 2494cc - Pick up: foto 4
Toyota HILUX ACTIVE D-4D 4X4 DCB - 2494cc - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Pick up Toyota HILUX ACTIVE D-4D 4X4 DCB - 2494cc

2015260876 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2orë 45minNumri i referencës DY15XKM
Ankandi
2015260876 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Isuzu D-MAX YUKON 2.5 TWIN TURBO - Pick up: foto 1
Isuzu D-MAX YUKON 2.5 TWIN TURBO - Pick up: foto 2
Isuzu D-MAX YUKON 2.5 TWIN TURBO - Pick up: foto 3
Isuzu D-MAX YUKON 2.5 TWIN TURBO - Pick up: foto 4
Isuzu D-MAX YUKON 2.5 TWIN TURBO - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Pick up Isuzu D-MAX YUKON 2.5 TWIN TURBO

2017232094 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2orë 45minNumri i referencës DE17WBP
Ankandi
2017232094 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
2006 Toyota Hilux Invincible - Pick up: foto 1
2006 Toyota Hilux Invincible - Pick up: foto 2
2006 Toyota Hilux Invincible - Pick up: foto 3
2006 Toyota Hilux Invincible - Pick up: foto 4
2006 Toyota Hilux Invincible - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Pick up 2006 Toyota Hilux Invincible

2006217775 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 46minNumri i referencës 140397139
Ankandi
2006217775 km
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 Nissan Navara - Pick up: foto 1
2018 Nissan Navara - Pick up: foto 2
2018 Nissan Navara - Pick up: foto 3
2018 Nissan Navara - Pick up: foto 4
2018 Nissan Navara - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Pick up 2018 Nissan Navara

2018338061 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 54minNumri i referencës 140395760
Ankandi
2018338061 km
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2019 Mitsubishi L200 - Pick up: foto 1
2019 Mitsubishi L200 - Pick up: foto 2
2019 Mitsubishi L200 - Pick up: foto 3
2019 Mitsubishi L200 - Pick up: foto 4
2019 Mitsubishi L200 - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Pick up 2019 Mitsubishi L200

2019184808 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 59minNumri i referencës 140396314
Ankandi
2019184808 km
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2023 Ford Ranger Raptor - Pick up: foto 1
2023 Ford Ranger Raptor - Pick up: foto 2
2023 Ford Ranger Raptor - Pick up: foto 3
2023 Ford Ranger Raptor - Pick up: foto 4
2023 Ford Ranger Raptor - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (44)

Pick up 2023 Ford Ranger Raptor

202313304 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 6orë 1minNumri i referencës 140398069
Ankandi
202313304 km
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2014 Nissan Navara - Pick up: foto 1
2014 Nissan Navara - Pick up: foto 2
2014 Nissan Navara - Pick up: foto 3
2014 Nissan Navara - Pick up: foto 4
2014 Nissan Navara - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (44)

Pick up 2014 Nissan Navara

2014
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140395170
Ankandi
2014
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 Ford Ranger - Pick up: foto 1
2018 Ford Ranger - Pick up: foto 2
2018 Ford Ranger - Pick up: foto 3
2018 Ford Ranger - Pick up: foto 4
2018 Ford Ranger - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Pick up 2018 Ford Ranger

2018155628 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140394479
Ankandi
2018155628 km
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Isuzu D-MAX 2.5 TD - Pick up: foto 1
Isuzu D-MAX 2.5 TD - Pick up: foto 2
Isuzu D-MAX 2.5 TD - Pick up: foto 3
Isuzu D-MAX 2.5 TD - Pick up: foto 4
Isuzu D-MAX 2.5 TD - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Pick up Isuzu D-MAX 2.5 TD

2016140312 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës DG66EWM
Ankandi
2016140312 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
TOYOTA HILUX Crew Cab - Pick up: foto 1
TOYOTA HILUX Crew Cab - Pick up: foto 2
TOYOTA HILUX Crew Cab - Pick up: foto 3
TOYOTA HILUX Crew Cab - Pick up: foto 4
TOYOTA HILUX Crew Cab - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Pick up TOYOTA HILUX Crew Cab

2014225573 km
Emiratet e Bashkuara Arabe
Botuar: 1d
Ankandi
2014225573 km
Emiratet e Bashkuara Arabe
Kontakto shitësin
MAZDA B2500D 4x4 Pickup - Pick up: foto 1
MAZDA B2500D 4x4 Pickup - Pick up: foto 2
MAZDA B2500D 4x4 Pickup - Pick up: foto 3
MAZDA B2500D 4x4 Pickup - Pick up: foto 4
MAZDA B2500D 4x4 Pickup - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

Pick up MAZDA B2500D 4x4 Pickup

1998237607 km
Francë
Botuar: 1d
Ankandi
1998237607 km
Francë
Kontakto shitësin
TOYOTA HILUX 4x4 - Pick up: foto 1
TOYOTA HILUX 4x4 - Pick up: foto 2
TOYOTA HILUX 4x4 - Pick up: foto 3
TOYOTA HILUX 4x4 - Pick up: foto 4
TOYOTA HILUX 4x4 - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Pick up TOYOTA HILUX 4x4

2011332248 km
Emiratet e Bashkuara Arabe
Botuar: 1d
Ankandi
2011332248 km
Emiratet e Bashkuara Arabe
Kontakto shitësin
TOYOTA HILUX 4x4 Crew Cab - Pick up: foto 1
TOYOTA HILUX 4x4 Crew Cab - Pick up: foto 2
TOYOTA HILUX 4x4 Crew Cab - Pick up: foto 3
TOYOTA HILUX 4x4 Crew Cab - Pick up: foto 4
TOYOTA HILUX 4x4 Crew Cab - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Pick up TOYOTA HILUX 4x4 Crew Cab

2014235292 km
Emiratet e Bashkuara Arabe
Botuar: 1d
Ankandi
2014235292 km
Emiratet e Bashkuara Arabe
Kontakto shitësin
Pickup Dodge Ram 1500 Express - Pick up: foto 1
Pickup Dodge Ram 1500 Express - Pick up: foto 2
Pickup Dodge Ram 1500 Express - Pick up: foto 3
Pickup Dodge Ram 1500 Express - Pick up: foto 4
Pickup Dodge Ram 1500 Express - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (48)

Pick up Pickup Dodge Ram 1500 Express

32767naftë394 hpNgarkesa e dobishme: 540 kgPesha bruto: 3130 kg
Suedi, NACKA STRAND
Botuar: 1dNumri i referencës O-000003183
Ankandi
32767naftë394 hpNgarkesa e dobishme: 540 kgPesha bruto: 3130 kg
Suedi, NACKA STRAND
Kontakto shitësin
Toyota HILUX ACTIVE 2.5 D-4D - Pick up: foto 1
Toyota HILUX ACTIVE 2.5 D-4D - Pick up: foto 2
Toyota HILUX ACTIVE 2.5 D-4D - Pick up: foto 3
Toyota HILUX ACTIVE 2.5 D-4D - Pick up: foto 4
Toyota HILUX ACTIVE 2.5 D-4D - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Pick up Toyota HILUX ACTIVE 2.5 D-4D

2015240534 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2dNumri i referencës LS65BDZ
Ankandi
2015240534 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Ford RANGER LIMITED 4X4 2.2 TDCI 150PS - Pick up: foto 1
Ford RANGER LIMITED 4X4 2.2 TDCI 150PS - Pick up: foto 2
Ford RANGER LIMITED 4X4 2.2 TDCI 150PS - Pick up: foto 3
Ford RANGER LIMITED 4X4 2.2 TDCI 150PS - Pick up: foto 4
Ford RANGER LIMITED 4X4 2.2 TDCI 150PS - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

Pick up Ford RANGER LIMITED 4X4 2.2 TDCI 150PS

2017249544 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2dNumri i referencës LM67KKB
Ankandi
2017249544 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Nissan NAVARA VISIA 2.3 DCI 160PS - Pick up: foto 1
Nissan NAVARA VISIA 2.3 DCI 160PS - Pick up: foto 2
Nissan NAVARA VISIA 2.3 DCI 160PS - Pick up: foto 3
Nissan NAVARA VISIA 2.3 DCI 160PS - Pick up: foto 4
Nissan NAVARA VISIA 2.3 DCI 160PS - Pick up: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Pick up Nissan NAVARA VISIA 2.3 DCI 160PS

2016183873 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2dNumri i referencës LR66UYW
Ankandi
2016183873 kmdizel
Mbretëria e Bashkuar
Faqja 1 e 7
1 / 7
T1 new listing page - Pick ups
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.