Reja dhe përdorur Ekskavatorë me litar në shitje - Truck1 Shqipëri

Ekskavatorë me litar

26
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
Nobas UB35S - Ekskavator me litar: foto 1

Nobas UB35S

Ekskavator me litar
1995
Francë, St Aubin Sur Gaillon
Botuar: 4dNumri i referencës 35415001

70 000EUR

Ankandi
 • ≈ 7 017 290 ALL
 • ≈ 76 209 USD
1995
Francë, St Aubin Sur Gaillon
Kontakto shitësin
Sennebogen 690 - Ekskavator me litar: foto 1
Sennebogen 690 - Ekskavator me litar: foto 2
Sennebogen 690 - Ekskavator me litar: foto 3
Sennebogen 690 - Ekskavator me litar: foto 4
Sennebogen 690 - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Sennebogen 690

Ekskavator me litar
201810500 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 8d

202 429EUR

Ankandi
 • ≈ 20 292 899 ALL
 • ≈ 220 386 USD
201810500 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Liebherr 832 Seilbagger - Ekskavator me litar: foto 1
Liebherr 832 Seilbagger - Ekskavator me litar: foto 2
Liebherr 832 Seilbagger - Ekskavator me litar: foto 3
Liebherr 832 Seilbagger - Ekskavator me litar: foto 4
Liebherr 832 Seilbagger - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Liebherr 832 Seilbagger

Ekskavator me litar
199613800 orët
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 1m 14d

128 000EUR

 • ≈ 12 831 616 ALL
 • ≈ 139 354 USD
199613800 orët
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
150 t 14m Arbeitstiefe - Ekskavator me litar: foto 1
150 t 14m Arbeitstiefe - Ekskavator me litar: foto 2
150 t 14m Arbeitstiefe - Ekskavator me litar: foto 3
150 t 14m Arbeitstiefe - Ekskavator me litar: foto 4
150 t 14m Arbeitstiefe - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

150 t 14m Arbeitstiefe

Ekskavator me litar
1986
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 1m 14d
Pyet për çmimin
1986
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
Liebherr HS 832 HD 35 t Traglast, 23 m Ausleger (12001211) - Ekskavator me litar: foto 1
Liebherr HS 832 HD 35 t Traglast, 23 m Ausleger (12001211) - Ekskavator me litar: foto 2
Liebherr HS 832 HD 35 t Traglast, 23 m Ausleger (12001211) - Ekskavator me litar: foto 3
Liebherr HS 832 HD 35 t Traglast, 23 m Ausleger (12001211) - Ekskavator me litar: foto 4
Liebherr HS 832 HD 35 t Traglast, 23 m Ausleger (12001211) - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Liebherr HS 832 HD 35 t Traglast, 23 m Ausleger (12001211)

Ekskavator me litar
199312200 orëtPesha neto: 34000 kg272 hp
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Botuar: 1m 14dNumri i referencës 12001211

56 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 613 832 ALL
 • ≈ 60 967 USD
199312200 orëtPesha neto: 34000 kg272 hp
Gjermani, Grossenaspe, Schleswig-Holstein
Kontakto shitësin
Hitachi Low Price Hitachi Kh100 30 Tons crawler crane for Sale - Ekskavator me litar: foto 1
Hitachi Low Price Hitachi Kh100 30 Tons crawler crane for Sale - Ekskavator me litar: foto 2
Hitachi Low Price Hitachi Kh100 30 Tons crawler crane for Sale - Ekskavator me litar: foto 3
Hitachi Low Price Hitachi Kh100 30 Tons crawler crane for Sale - Ekskavator me litar: foto 4
Hitachi Low Price Hitachi Kh100 30 Tons crawler crane for Sale - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Hitachi Low Price Hitachi Kh100 30 Tons crawler crane for Sale

Ekskavator me litar
Kinë, No.110 ,Linsheng Road, Jinshan District, Shanghai city, China
Botuar: 2m 20d
Pyet për çmimin
Kinë, No.110 ,Linsheng Road, Jinshan District, Shanghai city, China
Liebherr HS 8130 HD - Ekskavator me litar: foto 1
Liebherr HS 8130 HD - Ekskavator me litar: foto 2
Liebherr HS 8130 HD - Ekskavator me litar: foto 3

Liebherr HS 8130 HD

Ekskavator me litar
2016
Holandë, Nederhorst den Berg
Botuar: 2m 26dNumri i referencës ZW.412
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Nederhorst den Berg
Kontakto shitësin
RB Priestman VC20 - Ekskavator me litar: foto 1
RB Priestman VC20 - Ekskavator me litar: foto 2
RB Priestman VC20 - Ekskavator me litar: foto 3
RB Priestman VC20 - Ekskavator me litar: foto 4
RB Priestman VC20 - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

RB Priestman VC20

Ekskavator me litar
1989
Rumani, Rumänien
Botuar: 3m 8d

42 000EUR

 • ≈ 4 210 374 ALL
 • ≈ 45 725 USD
1989
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Ruston Bucyrus 51-60 - Ekskavator me litar: foto 1
Ruston Bucyrus 51-60 - Ekskavator me litar: foto 2
Ruston Bucyrus 51-60 - Ekskavator me litar: foto 3
Ruston Bucyrus 51-60 - Ekskavator me litar: foto 4
Ruston Bucyrus 51-60 - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ruston Bucyrus 51-60

Ekskavator me litar
19998800 orët
Rumani, Rumänien
Botuar: 3m 8d

57 000EUR

 • ≈ 5 714 079 ALL
 • ≈ 62 056 USD
19998800 orët
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Weserhütte SW191 - Ekskavator me litar: foto 1
Weserhütte SW191 - Ekskavator me litar: foto 2
Weserhütte SW191 - Ekskavator me litar: foto 3
Weserhütte SW191 - Ekskavator me litar: foto 4
Weserhütte SW191 - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Weserhütte SW191

Ekskavator me litar
199310000 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 3m 8d
Pyet për çmimin
199310000 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Faller K110R - Ekskavator me litar: foto 1

Faller K110R

Ekskavator me litar
1984
Gjermani, Metten
Botuar: 3m 12d
Pyet për çmimin
1984
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
Liebherr HS841 HD - Ekskavator me litar: foto 1

Liebherr HS841 HD

Ekskavator me litar
1988
Gjermani, Metten
Botuar: 4m 3d
Pyet për çmimin
1988
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
180 t Eimerkettenbagger auf Raupenfahrwerk - Ekskavator me litar: foto 1
180 t Eimerkettenbagger auf Raupenfahrwerk - Ekskavator me litar: foto 2
180 t Eimerkettenbagger auf Raupenfahrwerk - Ekskavator me litar: foto 3
180 t Eimerkettenbagger auf Raupenfahrwerk - Ekskavator me litar: foto 4
180 t Eimerkettenbagger auf Raupenfahrwerk - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

180 t Eimerkettenbagger auf Raupenfahrwerk

Ekskavator me litar
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 4m 20d
Pyet për çmimin
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
Demag 2m¾ - Ekskavator me litar: foto 1
Demag 2m¾ - Ekskavator me litar: foto 2
Demag 2m¾ - Ekskavator me litar: foto 3
Demag 2m¾ - Ekskavator me litar: foto 4
Demag 2m¾ - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Demag 2m¾

Ekskavator me litar
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 4m 21d
Pyet për çmimin
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
Stichweh 4m³ - Ekskavator me litar: foto 1
Stichweh 4m³ - Ekskavator me litar: foto 2
Stichweh 4m³ - Ekskavator me litar: foto 3
Stichweh 4m³ - Ekskavator me litar: foto 4
Stichweh 4m³ - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Stichweh 4m³

Ekskavator me litar
1980
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 4m 21d
Pyet për çmimin
1980
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
Stichweh 6m³ - Ekskavator me litar: foto 1
Stichweh 6m³ - Ekskavator me litar: foto 2

Stichweh 6m³

Ekskavator me litar
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 4m 21d
Pyet për çmimin
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
Weserhütte W120 - Ekskavator me litar: foto 1

Weserhütte W120

Ekskavator me litar
19746780 orëtPesha neto: 45000 kg
Gjermani, Metten
Botuar: 5m 26d
Pyet për çmimin
19746780 orëtPesha neto: 45000 kg
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
Weserhütte SW190 - Ekskavator me litar: foto 1

Weserhütte SW190

Ekskavator me litar
1985
Gjermani, Metten
Botuar: 5m 26d
Pyet për çmimin
1985
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
Weserhütte W180 - Ekskavator me litar: foto 1

Weserhütte W180

Ekskavator me litar
1979Pesha neto: 55000 kg
Gjermani, Metten
Botuar: 5m 26d
Pyet për çmimin
1979Pesha neto: 55000 kg
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
180 Eimmerkettenbagger - Ekskavator me litar: foto 1
180 Eimmerkettenbagger - Ekskavator me litar: foto 2
180 Eimmerkettenbagger - Ekskavator me litar: foto 3
180 Eimmerkettenbagger - Ekskavator me litar: foto 4
180 Eimmerkettenbagger - Ekskavator me litar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

180 Eimmerkettenbagger

Ekskavator me litar
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Botuar: 9m 10d
Pyet për çmimin
1988
Gjermani, 34474 Diemelstadt Germany
Kontakto shitësin
12
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Ekskavatorë me litar
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.