Reja dhe përdorur Hapësit e kanaleve në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Hapësit e kanaleve

107
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 6
Trencor T1760 - Hapës kanalesh: foto 1
Trencor T1760 - Hapës kanalesh: foto 2
Trencor T1760 - Hapës kanalesh: foto 3
Trencor T1760 - Hapës kanalesh: foto 4

Trencor T1760

Hapës kanalesh
20094975 orët
Itali, Mazara del Vallo
Botuar: 20orë 43min
Pyet për çmimin
20094975 orët
Itali, Mazara del Vallo
Kontakto shitësin
Simex RWE50 für Bagger/ Traktoren ab 12to., SONDERPREIS!! - Hapës kanalesh: foto 1
Simex RWE50 für Bagger/ Traktoren ab 12to., SONDERPREIS!! - Hapës kanalesh: foto 2
Simex RWE50 für Bagger/ Traktoren ab 12to., SONDERPREIS!! - Hapës kanalesh: foto 3
Simex RWE50 für Bagger/ Traktoren ab 12to., SONDERPREIS!! - Hapës kanalesh: foto 4
Simex RWE50 für Bagger/ Traktoren ab 12to., SONDERPREIS!! - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Simex RWE50 für Bagger/ Traktoren ab 12to., SONDERPREIS!!

Hapës kanalesh
2020
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Botuar: 2d

12 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 202 760 ALL
 • ≈ 12 830 USD
2020
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Kontakto shitësin
Simex CHD 120B für 1,2m Tiefe/ 150mm Breite - Hapës kanalesh: foto 1
Simex CHD 120B für 1,2m Tiefe/ 150mm Breite - Hapës kanalesh: foto 2
Simex CHD 120B für 1,2m Tiefe/ 150mm Breite - Hapës kanalesh: foto 3

Simex CHD 120B für 1,2m Tiefe/ 150mm Breite

Hapës kanalesh
E re2024
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
E re2024
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Kontakto shitësin
Simex RWA500 Demo!! - Hapës kanalesh: foto 1

Simex RWA500 Demo!!

Hapës kanalesh
20223 orët
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Botuar: 2d
38 500EUR

-9,4%

34 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 498 027 ALL
 • ≈ 37 314 USD
20223 orët
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Kontakto shitësin
Simex RWA500 f. Glasfasergräben - Hapës kanalesh: foto 1
Simex RWA500 f. Glasfasergräben - Hapës kanalesh: foto 2
Simex RWA500 f. Glasfasergräben - Hapës kanalesh: foto 3
Simex RWA500 f. Glasfasergräben - Hapës kanalesh: foto 4
Simex RWA500 f. Glasfasergräben - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Simex RWA500 f. Glasfasergräben

Hapës kanalesh
E re2023
Gjermani, 53804 Much Germany
Botuar: 2d

35 900EUR

 • ≈ 3 598 257 ALL
 • ≈ 38 383 USD
E re2023
Gjermani, 53804 Much Germany
Kontakto shitësin
SIMEX T600 S Fräsrad 60cm Tiefe! - Hapës kanalesh: foto 1
SIMEX T600 S Fräsrad 60cm Tiefe! - Hapës kanalesh: foto 2
SIMEX T600 S Fräsrad 60cm Tiefe! - Hapës kanalesh: foto 3
SIMEX T600 S Fräsrad 60cm Tiefe! - Hapës kanalesh: foto 4
SIMEX T600 S Fräsrad 60cm Tiefe! - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

SIMEX T600 S Fräsrad 60cm Tiefe!

Hapës kanalesh
E re2024
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
E re2024
Gjermani, Bövingen 108, 53804 Much Deutschland
Kontakto shitësin
Simex RWA 500 f. Kompaktlader, SOFORT VERFÜGBAR!! - Hapës kanalesh: foto 1
Simex RWA 500 f. Kompaktlader, SOFORT VERFÜGBAR!! - Hapës kanalesh: foto 2
Simex RWA 500 f. Kompaktlader, SOFORT VERFÜGBAR!! - Hapës kanalesh: foto 3
Simex RWA 500 f. Kompaktlader, SOFORT VERFÜGBAR!! - Hapës kanalesh: foto 4
Simex RWA 500 f. Kompaktlader, SOFORT VERFÜGBAR!! - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Simex RWA 500 f. Kompaktlader, SOFORT VERFÜGBAR!!

Hapës kanalesh
E re2023
Gjermani, 53804 Much Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
E re2023
Gjermani, 53804 Much Germany
Kontakto shitësin
ERNAT SCHRADER GM1 4x2 Trancheuse Autoportee - Hapës kanalesh: foto 1
ERNAT SCHRADER GM1 4x2 Trancheuse Autoportee - Hapës kanalesh: foto 2
ERNAT SCHRADER GM1 4x2 Trancheuse Autoportee - Hapës kanalesh: foto 3
ERNAT SCHRADER GM1 4x2 Trancheuse Autoportee - Hapës kanalesh: foto 4
ERNAT SCHRADER GM1 4x2 Trancheuse Autoportee - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

ERNAT SCHRADER GM1 4x2 Trancheuse Autoportee

Hapës kanalesh
1993
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
1993
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Digga BTF-000017 - Hapës kanalesh: foto 1
Digga BTF-000017 - Hapës kanalesh: foto 2
Digga BTF-000017 - Hapës kanalesh: foto 3
Digga BTF-000017 - Hapës kanalesh: foto 4
Digga BTF-000017 - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

Digga BTF-000017

Hapës kanalesh
Pesha neto: 265 kg33 hp
Suedi, Gävleborg
Botuar: 4dNumri i referencës S7556

3 557EUR

 • ≈ 356 518 ALL
 • ≈ 3 803 USD
Pesha neto: 265 kg33 hp
Suedi, Gävleborg
Kontakto shitësin
Liba GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 1
Liba GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 2
Liba GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 3
Liba GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 4
Liba GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Liba GM 140 AF 500 PTO

Hapës kanalesh
2018100 orët
Lituani, Vilnius
Botuar: 4dNumri i referencës 854674

44 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 410 120 ALL
 • ≈ 47 043 USD
2018100 orët
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
Grabenmeister GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 1
Grabenmeister GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 2
Grabenmeister GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 3
Grabenmeister GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 4
Grabenmeister GM 140 AF 500 PTO - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Grabenmeister GM 140 AF 500 PTO

Hapës kanalesh
2018100 orët
Lituani, Vilnius
Botuar: 4d

44 000EUR

 • ≈ 4 410 120 ALL
 • ≈ 47 043 USD
2018100 orët
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
DITCH WITCH C24X Tracked Trancheuse - Hapës kanalesh: foto 1
DITCH WITCH C24X Tracked Trancheuse - Hapës kanalesh: foto 2
DITCH WITCH C24X Tracked Trancheuse - Hapës kanalesh: foto 3
DITCH WITCH C24X Tracked Trancheuse - Hapës kanalesh: foto 4
DITCH WITCH C24X Tracked Trancheuse - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

DITCH WITCH C24X Tracked Trancheuse

Hapës kanalesh
2017251 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
2017251 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
2008 Ditch Witch RT40 - Hapës kanalesh: foto 1
2008 Ditch Witch RT40 - Hapës kanalesh: foto 2
2008 Ditch Witch RT40 - Hapës kanalesh: foto 3
2008 Ditch Witch RT40 - Hapës kanalesh: foto 4
2008 Ditch Witch RT40 - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

2008 Ditch Witch RT40

Hapës kanalesh
2008
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 6dNumri i referencës 140406864
Ankandi
2008
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Vermeer T555 - Hapës kanalesh: foto 1
Vermeer T555 - Hapës kanalesh: foto 2
Vermeer T555 - Hapës kanalesh: foto 3
Vermeer T555 - Hapës kanalesh: foto 4
Vermeer T555 - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Vermeer T555

Hapës kanalesh
20001000 orët
Itali, Mazara del Vallo
Botuar: 7d
Pyet për çmimin
20001000 orët
Itali, Mazara del Vallo
Kontakto shitësin
LIBA GM160AS - Hapës kanalesh: foto 1
LIBA GM160AS - Hapës kanalesh: foto 2
LIBA GM160AS - Hapës kanalesh: foto 3
LIBA GM160AS - Hapës kanalesh: foto 4
LIBA GM160AS - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

LIBA GM160AS

Hapës kanalesh
2017Pesha neto: 2200 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 9d
Ankandi
2017Pesha neto: 2200 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Vermeer T755 - Hapës kanalesh: foto 1
Vermeer T755 - Hapës kanalesh: foto 2
Vermeer T755 - Hapës kanalesh: foto 3
Vermeer T755 - Hapës kanalesh: foto 4
Vermeer T755 - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Vermeer T755

Hapës kanalesh
19954675 orët246 hp
Itali, Mazara del Vallo
Botuar: 11d
Pyet për çmimin
19954675 orët246 hp
Itali, Mazara del Vallo
Kontakto shitësin
Rhino-Cross TCR1500 - Hapës kanalesh: foto 1
Rhino-Cross TCR1500 - Hapës kanalesh: foto 2
Rhino-Cross TCR1500 - Hapës kanalesh: foto 3
Rhino-Cross TCR1500 - Hapës kanalesh: foto 4
Rhino-Cross TCR1500 - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Rhino-Cross TCR1500

Hapës kanalesh
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 11d

1 150EUR

Ankandi
 • ≈ 115 264 ALL
 • ≈ 1 229 USD
2024
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Mastenbroek 32/20 Trencher - Hapës kanalesh: foto 1
Mastenbroek 32/20 Trencher - Hapës kanalesh: foto 2
Mastenbroek 32/20 Trencher - Hapës kanalesh: foto 3
Mastenbroek 32/20 Trencher - Hapës kanalesh: foto 4
Mastenbroek 32/20 Trencher - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Mastenbroek 32/20 Trencher

Hapës kanalesh
19936600 orëtPesha neto: 23200 kg340 hp
Lituani, Dievogala
Botuar: 13dNumri i referencës M314-9141

85 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 8 519 550 ALL
 • ≈ 90 879 USD
19936600 orëtPesha neto: 23200 kg340 hp
Lituani, Dievogala
Kontakto shitësin
VERMEER RTX150 Tracked Trancheuse (Inoperable) - Hapës kanalesh: foto 1
VERMEER RTX150 Tracked Trancheuse (Inoperable) - Hapës kanalesh: foto 2
VERMEER RTX150 Tracked Trancheuse (Inoperable) - Hapës kanalesh: foto 3
VERMEER RTX150 Tracked Trancheuse (Inoperable) - Hapës kanalesh: foto 4
VERMEER RTX150 Tracked Trancheuse (Inoperable) - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

VERMEER RTX150 Tracked Trancheuse (Inoperable)

Hapës kanalesh
2016
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 13d
Ankandi
2016
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Vermeer 5110DD - Hapës kanalesh: foto 1
Vermeer 5110DD - Hapës kanalesh: foto 2
Vermeer 5110DD - Hapës kanalesh: foto 3
Vermeer 5110DD - Hapës kanalesh: foto 4
Vermeer 5110DD - Hapës kanalesh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Vermeer 5110DD

Hapës kanalesh
554 orët
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 14dNumri i referencës 200244141
Ankandi
554 orët
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 6
1 / 6
T1 new listing page - Hapësit e kanaleve
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.