Reja dhe përdorur Makineri për hapjen e tuneleve në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Makineri për hapjen e tuneleve

33
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
Atlas Copco Scooptram ST3.5G - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1

Atlas Copco Scooptram ST3.5G

Makineri për hapjen e tuneleve
13507 orët
Kolumbi, finca el portal del Río
Botuar: 21dNumri i referencës 8997493900
Ankandi
13507 orët
Kolumbi, finca el portal del Río
Kontakto shitësin
Atlas Copco Scooptram ST2G - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1

Atlas Copco Scooptram ST2G

Makineri për hapjen e tuneleve
20135438 orët
Kolumbi, finca el portal del Río
Botuar: 21dNumri i referencës 8997484500
Ankandi
20135438 orët
Kolumbi, finca el portal del Río
Kontakto shitësin
Normet Himec - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1

Normet Himec

Makineri për hapjen e tuneleve
20006700 orët
Gjermani, Naumburg (Saale)
Botuar: 26d
Pyet për çmimin
20006700 orët
Gjermani, Naumburg (Saale)
Kontakto shitësin
Sandvik LH621 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Sandvik LH621 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Sandvik LH621 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
Sandvik LH621 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
Sandvik LH621 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Sandvik LH621

Makineri për hapjen e tuneleve
201115166 orët
Suedi, Gallivare
Botuar: 26dNumri i referencës L121D129

65 000EUR

Ankandi
 • ≈ 6 514 950 ALL
 • ≈ 69 496 USD
201115166 orët
Suedi, Gallivare
Kontakto shitësin
Atlas Copco Hammer drill 1838 - Makineri për hapjen e tuneleve, Sondë shpimi: foto 1

Atlas Copco Hammer drill 1838

Makineri për hapjen e tuneleve, Sondë shpimi
Gjermani, Metten
Botuar: 28d
Pyet për çmimin
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
Normet Injection & swap body for maintenance - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1

Normet Injection & swap body for maintenance

Makineri për hapjen e tuneleve
Gjermani, Metten
Botuar: 1m 2d
Pyet për çmimin
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
Minning Equipment KBM 15.5 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Minning Equipment KBM 15.5 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Minning Equipment KBM 15.5 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
Minning Equipment KBM 15.5 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
Minning Equipment KBM 15.5 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Minning Equipment KBM 15.5

Makineri për hapjen e tuneleve
2023
Katari, Birkat Al Awaner
Botuar: 1m 2dNumri i referencës 11604901

378 770EUR

Ankandi
 • ≈ 37 964 117 ALL
 • ≈ 404 969 USD
2023
Katari, Birkat Al Awaner
Kontakto shitësin
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4

MSD Dresden

Makineri për hapjen e tuneleve
Katari, Birkat Al Awaner
Botuar: 1m 2dNumri i referencës 11604909

11 222EUR

Ankandi
 • ≈ 1 124 781 ALL
 • ≈ 11 998 USD
Katari, Birkat Al Awaner
Kontakto shitësin
ME 12.25T - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
ME 12.25T - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
ME 12.25T - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
ME 12.25T - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4

ME 12.25T

Makineri për hapjen e tuneleve
Katari, Birkat Al Awaner
Botuar: 1m 2dNumri i referencës 11604908

22 445EUR

Ankandi
 • ≈ 2 249 662 ALL
 • ≈ 23 997 USD
Katari, Birkat Al Awaner
Kontakto shitësin
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
MSD Dresden - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MSD Dresden

Makineri për hapjen e tuneleve
2021
Katari, Birkat Al Awaner
Botuar: 1m 2dNumri i referencës 11604923

33 668EUR

Ankandi
 • ≈ 3 374 543 ALL
 • ≈ 35 996 USD
2021
Katari, Birkat Al Awaner
Kontakto shitësin
Schopf SFL65 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1

Schopf SFL65

Makineri për hapjen e tuneleve
20102980 orët
Gjermani, Metten
Botuar: 1m 9d
Pyet për çmimin
20102980 orët
Gjermani, Metten
Kontakto shitësin
Giamec 211 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Giamec 211 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Giamec 211 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
Giamec 211 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
Giamec 211 - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Giamec 211

Makineri për hapjen e tuneleve
2010664 orët
Suedi, Dorotea
Botuar: 1m 10dNumri i referencës 200149

35 000EUR

Ankandi
 • ≈ 3 508 050 ALL
 • ≈ 37 420 USD
2010664 orët
Suedi, Dorotea
Kontakto shitësin
Herrenknecht TBM2850XH - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Herrenknecht TBM2850XH - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Herrenknecht TBM2850XH - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
Herrenknecht TBM2850XH - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
Herrenknecht TBM2850XH - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Herrenknecht TBM2850XH

Makineri për hapjen e tuneleve
2018
Indi, FOB MUMBAI
Botuar: 1m 17dNumri i referencës 11376299

245 031EUR

Ankandi
 • ≈ 24 559 457 ALL
 • ≈ 261 979 USD
2018
Indi, FOB MUMBAI
Kontakto shitësin
Tamrock Toro 650D - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1

Tamrock Toro 650D

Makineri për hapjen e tuneleve
1998
Suedi, Kiruna
Botuar: 1m 19dNumri i referencës 29065078

30 000EUR

Ankandi
 • ≈ 3 006 900 ALL
 • ≈ 32 075 USD
1998
Suedi, Kiruna
Kontakto shitësin
Sandvik DS510-C, RD314 Rock Drill, After Service works fine - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Sandvik DS510-C, RD314 Rock Drill, After Service works fine - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Sandvik DS510-C, RD314 Rock Drill, After Service works fine - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
Sandvik DS510-C, RD314 Rock Drill, After Service works fine - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
Sandvik DS510-C, RD314 Rock Drill, After Service works fine - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (47)

Sandvik DS510-C, RD314 Rock Drill, After Service works fine

Makineri për hapjen e tuneleve
20125696 orëtPesha neto: 29100 kg231 hp
Poloni, ŁAZISKA GÓRNE
Botuar: 2m 2d

89 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 8 970 585 ALL
 • ≈ 95 690 USD
20125696 orëtPesha neto: 29100 kg231 hp
Poloni, ŁAZISKA GÓRNE
Schopf SFL 65 scoop tram - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Schopf SFL 65 scoop tram - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2

Schopf SFL 65 scoop tram

Makineri për hapjen e tuneleve
20102980 orët
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Botuar: 2m 31d
Pyet për çmimin
20102980 orët
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Kontakto shitësin
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
AtlasCopco BUT 6 EH drill boom - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
Elektrike

AtlasCopco BUT 6 EH drill boom

Makineri për hapjen e tuneleve
60 hp
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Botuar: 2m 31d
Pyet për çmimin
60 hp
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Kontakto shitësin
Leffer SWG 3.2-6/800-1200 diaphragm wall grab - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Leffer SWG 3.2-6/800-1200 diaphragm wall grab - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Leffer SWG 3.2-6/800-1200 diaphragm wall grab - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3

Leffer SWG 3.2-6/800-1200 diaphragm wall grab

Makineri për hapjen e tuneleve
1997
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Botuar: 2m 31d
Pyet për çmimin
1997
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Kontakto shitësin
Liebherr 934B T tunnel excavator - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
Liebherr 934B T tunnel excavator - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
Liebherr 934B T tunnel excavator - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
Liebherr 934B T tunnel excavator - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4

Liebherr 934B T tunnel excavator

Makineri për hapjen e tuneleve
20049500 orët194 hp
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Botuar: 3m 21d
Pyet për çmimin
20049500 orët194 hp
Austri, Bartensteingasse 4/23, A-1010 Wien, Austria
Kontakto shitësin
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 1
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 2
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 3
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 4
FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S  DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE - Makineri për hapjen e tuneleve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

FUJI BUSSAN B-SFW1C-6S DRY / WET SHOTCRETE & GUNITE MACHINE

Makineri për hapjen e tuneleve
19977160 orët
Holandë, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Botuar: 5m 14d

29 750EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 981 842 ALL
 • ≈ 31 807 USD
19977160 orët
Holandë, Dolderweg 44 , 8331 LL Steenwijk , The Netherlands
Kontakto shitësin
12
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Makineri për hapjen e tuneleve
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.