Reja dhe përdorur Mini rule në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 6
Kërko fotografi të disponueshme

BOMAG 8500

Mini rul
2021184 orët
Gjermani, Industriestraße 10 36199 Rotenburg, Germany
Botuar: 15orë 41min

19 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 994 577 ALL
 • ≈ 21 276 USD
2021184 orët
Gjermani, Industriestraße 10 36199 Rotenburg, Germany
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 1
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 2
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 3
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 4
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

AMMANN ARW65

Mini rul
201947 orët
Holandë, MOERDIJK, NLD
Botuar: 3d
Ankandi
201947 orët
Holandë, MOERDIJK, NLD
Kontakto shitësin
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 1
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 2
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 3
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 4
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

AMMANN ARW65

Mini rul
2018
Holandë, MOERDIJK, NLD
Botuar: 3d
Ankandi
2018
Holandë, MOERDIJK, NLD
Kontakto shitësin
IMER MRH-6700DSCA Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 1
IMER MRH-6700DSCA Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 2
IMER MRH-6700DSCA Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 3
IMER MRH-6700DSCA Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 4
IMER MRH-6700DSCA Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

IMER MRH-6700DSCA Compacteur A Guidage Manuel

Mini rul
2012
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
2012
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Bomag BMP8500 - Mini rul: foto 1

Bomag BMP8500

Mini rul
202219 hp
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 3d
Ankandi
202219 hp
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Ammann - Mini rul: foto 1
Ammann - Mini rul: foto 2
Ammann - Mini rul: foto 3
Ammann - Mini rul: foto 4
Ammann - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Ammann

Mini rul
2006350 orët
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 3dNumri i referencës 334568

3 750EUR

Ankandi
 • ≈ 375 862 ALL
 • ≈ 4 009 USD
2006350 orët
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Wacker Neuson RD 18-80 hidraulic defect - Mini rul: foto 1
Wacker Neuson RD 18-80 hidraulic defect - Mini rul: foto 2
Wacker Neuson RD 18-80 hidraulic defect - Mini rul: foto 3
Wacker Neuson RD 18-80 hidraulic defect - Mini rul: foto 4
Wacker Neuson RD 18-80 hidraulic defect - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Wacker Neuson RD 18-80 hidraulic defect

Mini rul
2018506 orët20 hp
Lituani, Vilnius
Botuar: 4d

10 900EUR

 • ≈ 1 092 507 ALL
 • ≈ 11 653 USD
2018506 orët20 hp
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
WACKER NEUSON RD7 - Mini rul: foto 1
WACKER NEUSON RD7 - Mini rul: foto 2
WACKER NEUSON RD7 - Mini rul: foto 3
WACKER NEUSON RD7 - Mini rul: foto 4
WACKER NEUSON RD7 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

WACKER NEUSON RD7

Mini rul
202025 orët
Francë, ZA dOrcel 69220 Corcelles en Beaujolais, France
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
202025 orët
Francë, ZA dOrcel 69220 Corcelles en Beaujolais, France
Kontakto shitësin
LOT 21 - Mini rul: foto 1

LOT 21

Mini rul
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 6dNumri i referencës 332761

1 041EUR

Ankandi
 • ≈ 104 339 ALL
 • ≈ 1 113 USD
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 1
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 2
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 3
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 4
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel

Mini rul
2016
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
2016
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
BOMAG BW65H Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 1
BOMAG BW65H Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 2
BOMAG BW65H Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 3
BOMAG BW65H Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 4
BOMAG BW65H Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

BOMAG BW65H Compacteur Vibrant Tandem

Mini rul
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
AMMANN AR65 Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 1
AMMANN AR65 Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 2
AMMANN AR65 Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 3
AMMANN AR65 Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 4
AMMANN AR65 Compacteur Vibrant Tandem - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

AMMANN AR65 Compacteur Vibrant Tandem

Mini rul
2011
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
2011
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
BELLE AQGRY4 Compacteur Vibrant Tandem (Inop ... - Mini rul: foto 1
BELLE AQGRY4 Compacteur Vibrant Tandem (Inop ... - Mini rul: foto 2
BELLE AQGRY4 Compacteur Vibrant Tandem (Inop ... - Mini rul: foto 3
BELLE AQGRY4 Compacteur Vibrant Tandem (Inop ... - Mini rul: foto 4
BELLE AQGRY4 Compacteur Vibrant Tandem (Inop ... - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

BELLE AQGRY4 Compacteur Vibrant Tandem (Inop ...

Mini rul
2006
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
2006
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 1
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 2
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 3
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 4
AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

AMMANN ARW65 Compacteur A Guidage Manuel

Mini rul
2019132 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
2019132 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 1
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 2
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 3
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 4
AMMANN ARW65 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

AMMANN ARW65

Mini rul
2017
Gjermani, MEPPEN, DEU
Botuar: 6d
Ankandi
2017
Gjermani, MEPPEN, DEU
Kontakto shitësin
BOMAG BMP 8500 - Mini rul: foto 1
BOMAG BMP 8500 - Mini rul: foto 2
BOMAG BMP 8500 - Mini rul: foto 3
BOMAG BMP 8500 - Mini rul: foto 4
BOMAG BMP 8500 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

BOMAG BMP 8500

Mini rul
20151152 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Botuar: 9d

8 999EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 901 969 ALL
 • ≈ 9 621 USD
20151152 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Wacker RD25 - Mini rul: foto 1
Wacker RD25 - Mini rul: foto 2
Wacker RD25 - Mini rul: foto 3
Wacker RD25 - Mini rul: foto 4
Wacker RD25 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Wacker RD25

Mini rul
2004417 orëtPesha neto: 2500 kg32 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Botuar: 11d

7 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 701 610 ALL
 • ≈ 7 484 USD
2004417 orëtPesha neto: 2500 kg32 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Kontakto shitësin
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 1
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 2
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 3
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 4
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Wacker Neuson RT 82 SC2

Mini rul
2014596 orëtPesha neto: 1500 kg19 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Botuar: 11d

6 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 601 380 ALL
 • ≈ 6 415 USD
2014596 orëtPesha neto: 1500 kg19 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Kontakto shitësin
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 1
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 2
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 3
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 4
Wacker Neuson RT 82 SC2 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Wacker Neuson RT 82 SC2

Mini rul
2012468 orëtPesha neto: 1500 kg21 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Botuar: 11d

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 501 150 ALL
 • ≈ 5 345 USD
2012468 orëtPesha neto: 1500 kg21 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Kontakto shitësin
Bell Compacteur GROUP SK17 - Mini rul: foto 1
Bell Compacteur GROUP SK17 - Mini rul: foto 2
Bell Compacteur GROUP SK17 - Mini rul: foto 3
Bell Compacteur GROUP SK17 - Mini rul: foto 4
Bell Compacteur GROUP SK17 - Mini rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Bell Compacteur GROUP SK17

Mini rul
20146 hp
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Botuar: 12dNumri i referencës 1596

3 450EUR

 • ≈ 345 793 ALL
 • ≈ 3 688 USD
20146 hp
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 6
1 / 6
T1 new listing page - Mini rule
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.