Reja dhe përdorur Ngjeshësa në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 19
CATERPILLAR CS683E - Ngjeshës: foto 1
CATERPILLAR CS683E - Ngjeshës: foto 2
CATERPILLAR CS683E - Ngjeshës: foto 3
CATERPILLAR CS683E - Ngjeshës: foto 4
CATERPILLAR CS683E - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

CATERPILLAR CS683E

Ngjeshës
20182000 orët173 hp
Kinë, No.800 Maoye Road,Jinshan district,Shanghai,China
Botuar: 10orë 45min

20 576EUR

 • ≈ 2 062 332 ALL
 • ≈ 21 999 USD
20182000 orët173 hp
Kinë, No.800 Maoye Road,Jinshan district,Shanghai,China
Kontakto shitësin
Dynapac CA301D - Ngjeshës: foto 1
Dynapac CA301D - Ngjeshës: foto 2
Dynapac CA301D - Ngjeshës: foto 3
Dynapac CA301D - Ngjeshës: foto 4
Dynapac CA301D - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Dynapac CA301D

Ngjeshës
20181200 orëtPesha neto: 13800 kg
Kinë, Shanghai, P.R.China
Botuar: 15orë 10min

15 896EUR

 • ≈ 1 593 256 ALL
 • ≈ 16 995 USD
20181200 orëtPesha neto: 13800 kg
Kinë, Shanghai, P.R.China
Hamm 3307 - Ngjeshës: foto 1
Hamm 3307 - Ngjeshës: foto 2
Hamm 3307 - Ngjeshës: foto 3
Hamm 3307 - Ngjeshës: foto 4
Hamm 3307 - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Hamm 3307

Ngjeshës
20074056 orët
Kroacia, Sesvete
Botuar: 16orë 56min

28 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 896 647 ALL
 • ≈ 30 899 USD
20074056 orët
Kroacia, Sesvete
Kontakto shitësin
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 1
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 2
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 3
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 4
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

XCMG XS143J

Ngjeshës
20181200 orët38 hp
Kinë, Shanghai, P.R.China
Botuar: 17orë 1min

18 702EUR

 • ≈ 1 874 501 ALL
 • ≈ 19 995 USD
20181200 orët38 hp
Kinë, Shanghai, P.R.China
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 1
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 2
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 3
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 4
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

XCMG XS143J

Ngjeshës
20181200 orët38 hp
Kinë, Shanghai, P.R.China
Botuar: 17orë 6min

18 702EUR

 • ≈ 1 874 501 ALL
 • ≈ 19 995 USD
20181200 orët38 hp
Kinë, Shanghai, P.R.China
SIMEX PV700 f. 18- 25to. Bagger/ 360° hydr. Rotation!! - Ngjeshës: foto 1
SIMEX PV700 f. 18- 25to. Bagger/ 360° hydr. Rotation!! - Ngjeshës: foto 2
SIMEX PV700 f. 18- 25to. Bagger/ 360° hydr. Rotation!! - Ngjeshës: foto 3
SIMEX PV700 f. 18- 25to. Bagger/ 360° hydr. Rotation!! - Ngjeshës: foto 4

SIMEX PV700 f. 18- 25to. Bagger/ 360° hydr. Rotation!!

Ngjeshës
E re2022
Gjermani, 53804 Much Germany
Botuar: 2d

18 500EUR

 • ≈ 1 854 255 ALL
 • ≈ 19 779 USD
E re2022
Gjermani, 53804 Much Germany
Kontakto shitësin
Simex CT Vibrations- Verdichterräder f. Lader! Breiten -40cm - Ngjeshës: foto 1
Simex CT Vibrations- Verdichterräder f. Lader! Breiten -40cm - Ngjeshës: foto 2
Simex CT Vibrations- Verdichterräder f. Lader! Breiten -40cm - Ngjeshës: foto 3
Simex CT Vibrations- Verdichterräder f. Lader! Breiten -40cm - Ngjeshës: foto 4

Simex CT Vibrations- Verdichterräder f. Lader! Breiten -40cm

Ngjeshës
E re2024
Gjermani, 53804 Much Germany
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
E re2024
Gjermani, 53804 Much Germany
Kontakto shitësin
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 1
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 2
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 3
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 4
XCMG XS143J - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

XCMG XS143J

Ngjeshës
20181200 orët38 hp
Kinë, Shanghai, P.R.China
Botuar: 2d

18 694EUR

 • ≈ 1 873 699 ALL
 • ≈ 19 987 USD
20181200 orët38 hp
Kinë, Shanghai, P.R.China
XCMG XS223J - Ngjeshës: foto 1
XCMG XS223J - Ngjeshës: foto 2
XCMG XS223J - Ngjeshës: foto 3
XCMG XS223J - Ngjeshës: foto 4

XCMG XS223J

Ngjeshës
2018
Kinë, Shanghai, P.R.China
Botuar: 2d

23 367EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

 • ≈ 2 342 074 ALL
 • ≈ 24 983 USD
2018
Kinë, Shanghai, P.R.China
CAT CS 66B - Ngjeshës: foto 1
CAT CS 66B - Ngjeshës: foto 2
CAT CS 66B - Ngjeshës: foto 3

CAT CS 66B

Ngjeshës
2022200 orët
Gjermani, Sindelfingen/Stuttgart, Baden-Württemberg, Deutschland
Botuar: 2d

88 000EUR

 • ≈ 8 820 240 ALL
 • ≈ 94 086 USD
2022200 orët
Gjermani, Sindelfingen/Stuttgart, Baden-Württemberg, Deutschland
Kontakto shitësin
Dynapac CA134 - Ngjeshës: foto 1
Dynapac CA134 - Ngjeshës: foto 2
Dynapac CA134 - Ngjeshës: foto 3
Dynapac CA134 - Ngjeshës: foto 4
Dynapac CA134 - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Dynapac CA134

Ngjeshës
Kinë, Minhang District
Botuar: 2d

10 000EUR

 • ≈ 1 002 300 ALL
 • ≈ 10 691 USD
Kinë, Minhang District
XCMG XS263J - Ngjeshës: foto 1
XCMG XS263J - Ngjeshës: foto 2
XCMG XS263J - Ngjeshës: foto 3
XCMG XS263J - Ngjeshës: foto 4
XCMG XS263J - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

XCMG XS263J

Ngjeshës
E re2022595 orët
Kinë, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Botuar: 3d

28 918EUR

 • ≈ 2 898 451 ALL
 • ≈ 30 918 USD
E re2022595 orët
Kinë, No. 48 futian street, yiwu city, zhejiang province, Сhina
Kontakto shitësin
Bomag 217D - Ngjeshës: foto 1
Bomag 217D - Ngjeshës: foto 2
Bomag 217D - Ngjeshës: foto 3
Bomag 217D - Ngjeshës: foto 4
Bomag 217D - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Bomag 217D

Ngjeshës
20171200 orët
Kinë, Shanghai, P.R.China
Botuar: 3d

18 657EUR

 • ≈ 1 869 991 ALL
 • ≈ 19 947 USD
20171200 orët
Kinë, Shanghai, P.R.China
BOMAG BW216 D-3 Compacteur Vibrant - Ngjeshës: foto 1
BOMAG BW216 D-3 Compacteur Vibrant - Ngjeshës: foto 2
BOMAG BW216 D-3 Compacteur Vibrant - Ngjeshës: foto 3
BOMAG BW216 D-3 Compacteur Vibrant - Ngjeshës: foto 4
BOMAG BW216 D-3 Compacteur Vibrant - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

BOMAG BW216 D-3 Compacteur Vibrant

Ngjeshës
20036833 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
20036833 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
INGERSOLL RAND SD-175D PRO PAC Compacteur Vibrant Monocylindre - Ngjeshës: foto 1
INGERSOLL RAND SD-175D PRO PAC Compacteur Vibrant Monocylindre - Ngjeshës: foto 2
INGERSOLL RAND SD-175D PRO PAC Compacteur Vibrant Monocylindre - Ngjeshës: foto 3
INGERSOLL RAND SD-175D PRO PAC Compacteur Vibrant Monocylindre - Ngjeshës: foto 4
INGERSOLL RAND SD-175D PRO PAC Compacteur Vibrant Monocylindre - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

INGERSOLL RAND SD-175D PRO PAC Compacteur Vibrant Monocylindre

Ngjeshës
1995
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
1995
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 1
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 2
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 3
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 4
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel

Ngjeshës
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 1
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 2
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 3
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 4
BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

BOMAG BW65H Compacteur A Guidage Manuel

Ngjeshës
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
AMMANN RAMMAX 1585 Compacteur De Tranchee Pied De ... - Ngjeshës: foto 1
AMMANN RAMMAX 1585 Compacteur De Tranchee Pied De ... - Ngjeshës: foto 2
AMMANN RAMMAX 1585 Compacteur De Tranchee Pied De ... - Ngjeshës: foto 3
AMMANN RAMMAX 1585 Compacteur De Tranchee Pied De ... - Ngjeshës: foto 4
AMMANN RAMMAX 1585 Compacteur De Tranchee Pied De ... - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

AMMANN RAMMAX 1585 Compacteur De Tranchee Pied De ...

Ngjeshës
2016
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
2016
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
BOMAG BW216D-4 - Ngjeshës: foto 1
BOMAG BW216D-4 - Ngjeshës: foto 2
BOMAG BW216D-4 - Ngjeshës: foto 3
BOMAG BW216D-4 - Ngjeshës: foto 4
BOMAG BW216D-4 - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

BOMAG BW216D-4

Ngjeshës
20067378 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
20067378 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
BOMAG BW211 D4I Compacteur Monocylindre - Ngjeshës: foto 1
BOMAG BW211 D4I Compacteur Monocylindre - Ngjeshës: foto 2
BOMAG BW211 D4I Compacteur Monocylindre - Ngjeshës: foto 3
BOMAG BW211 D4I Compacteur Monocylindre - Ngjeshës: foto 4
BOMAG BW211 D4I Compacteur Monocylindre - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

BOMAG BW211 D4I Compacteur Monocylindre

Ngjeshës
20152609 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
20152609 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 19
1 / 19
T1 new listing page - Ngjeshësa
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.