Reja dhe përdorur Ngulësa pilotash në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 17
Junttan PM23J - Ngulës pilotash: foto 1
Junttan PM23J - Ngulës pilotash: foto 2

Junttan PM23J

Ngulës pilotash
200214000 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 15orë 22minNumri i referencës 7790

275 000EUR

 • ≈ 27 653 450 ALL
 • ≈ 294 365 USD
200214000 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Bauer RTG RG27S - Ngulës pilotash: foto 1
Bauer RTG RG27S - Ngulës pilotash: foto 2
Bauer RTG RG27S - Ngulës pilotash: foto 3
Bauer RTG RG27S - Ngulës pilotash: foto 4
Bauer RTG RG27S - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Bauer RTG RG27S

Ngulës pilotash
20185235 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 15orë 25minNumri i referencës 7832
Pyet për çmimin
20185235 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Junttan HHK 16 / 20 S - Ngulës pilotash: foto 1
Junttan HHK 16 / 20 S - Ngulës pilotash: foto 2
Junttan HHK 16 / 20 S - Ngulës pilotash: foto 3
Junttan HHK 16 / 20 S - Ngulës pilotash: foto 4
Junttan HHK 16 / 20 S - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Junttan HHK 16 / 20 S

Ngulës pilotash
2013664 hp
Finlandë, Kuopio
Botuar: 2dNumri i referencës 05/2021

320 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 32 178 560 ALL
 • ≈ 342 534 USD
2013664 hp
Finlandë, Kuopio
Kontakto shitësin
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Ngulës pilotash: foto 1
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Ngulës pilotash: foto 2
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Ngulës pilotash: foto 3
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Ngulës pilotash: foto 4
Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Bay Shore System LoDril LLMHTFB-40

Ngulës pilotash
200113700 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 4dNumri i referencës US1666

102 737EUR

 • ≈ 10 331 027 ALL
 • ≈ 109 971 USD
200113700 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Casagrande C30 - Ngulës pilotash: foto 1
Casagrande C30 - Ngulës pilotash: foto 2
Casagrande C30 - Ngulës pilotash: foto 3
Casagrande C30 - Ngulës pilotash: foto 4
Casagrande C30 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Casagrande C30

Ngulës pilotash
20182000 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 4dNumri i referencës US1665

340 901EUR

 • ≈ 34 280 322 ALL
 • ≈ 364 907 USD
20182000 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Casagrande B275 XP-2 - Ngulës pilotash: foto 1
Casagrande B275 XP-2 - Ngulës pilotash: foto 2
Casagrande B275 XP-2 - Ngulës pilotash: foto 3
Casagrande B275 XP-2 - Ngulës pilotash: foto 4
Casagrande B275 XP-2 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Casagrande B275 XP-2

Ngulës pilotash
20174839 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 4dNumri i referencës US1668

607 085EUR

 • ≈ 61 047 253 ALL
 • ≈ 649 835 USD
20174839 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Ngulës pilotash: foto 1
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Ngulës pilotash: foto 2
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Ngulës pilotash: foto 3
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Ngulës pilotash: foto 4
Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (33)

Junttan CHEAP HHK7A HAMMERS & PP 5 sets

Ngulës pilotash
1995Pesha neto: 7000 kg
Finlandë, Kuopio
Botuar: 5dNumri i referencës 5 PCS / 02 / 2023

45 000EUR

 • ≈ 4 525 110 ALL
 • ≈ 48 168 USD
1995Pesha neto: 7000 kg
Finlandë, Kuopio
Kontakto shitësin
Delmag D62-22 - Ngulës pilotash: foto 1
Delmag D62-22 - Ngulës pilotash: foto 2
Delmag D62-22 - Ngulës pilotash: foto 3
Delmag D62-22 - Ngulës pilotash: foto 4

Delmag D62-22

Ngulës pilotash
2007Pesha neto: 13500 kg
Holandë, Etten-Leur
Botuar: 5d

59 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 932 922 ALL
 • ≈ 63 154 USD
2007Pesha neto: 13500 kg
Holandë, Etten-Leur
Kontakto shitësin
Delmag D12 - Ngulës pilotash: foto 1
Delmag D12 - Ngulës pilotash: foto 2
Delmag D12 - Ngulës pilotash: foto 3
Delmag D12 - Ngulës pilotash: foto 4
Delmag D12 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Delmag D12

Ngulës pilotash
Pesha neto: 2750 kg
Holandë, Etten-Leur
Botuar: 5d

8 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 899 994 ALL
 • ≈ 9 580 USD
Pesha neto: 2750 kg
Holandë, Etten-Leur
Kontakto shitësin
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Ngulës pilotash: foto 1
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Ngulës pilotash: foto 2
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Ngulës pilotash: foto 3
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Ngulës pilotash: foto 4
ORTECO Hydraulic Pile Hammer - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

ORTECO Hydraulic Pile Hammer

Ngulës pilotash
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 6d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
TURCHI 300F - Ngulës pilotash: foto 1
TURCHI 300F - Ngulës pilotash: foto 2
TURCHI 300F - Ngulës pilotash: foto 3
TURCHI 300F - Ngulës pilotash: foto 4
TURCHI 300F - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TURCHI 300F

Ngulës pilotash
2023850 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 6dNumri i referencës 12810
Pyet për çmimin
2023850 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
Watson 3260 CM - Ngulës pilotash: foto 1
Watson 3260 CM - Ngulës pilotash: foto 2
Watson 3260 CM - Ngulës pilotash: foto 3
Watson 3260 CM - Ngulës pilotash: foto 4
Watson 3260 CM - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Watson 3260 CM

Ngulës pilotash
20108404 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 7dNumri i referencës US1663
Pyet për çmimin
20108404 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
IMT AF190 LCA - Ngulës pilotash: foto 1
IMT AF190 LCA - Ngulës pilotash: foto 2
IMT AF190 LCA - Ngulës pilotash: foto 3
IMT AF190 LCA - Ngulës pilotash: foto 4
IMT AF190 LCA - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

IMT AF190 LCA

Ngulës pilotash
20153600 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 7dNumri i referencës US1662

504 347EUR

 • ≈ 50 716 125 ALL
 • ≈ 539 863 USD
20153600 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Crawler - Ngulës pilotash: foto 1
Crawler - Ngulës pilotash: foto 2
Crawler - Ngulës pilotash: foto 3
Crawler - Ngulës pilotash: foto 4
Crawler - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Crawler

Ngulës pilotash
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 10d
Ankandi
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Liebherr LB16 - Ngulës pilotash: foto 1
Liebherr LB16 - Ngulës pilotash: foto 2
Liebherr LB16 - Ngulës pilotash: foto 3
Liebherr LB16 - Ngulës pilotash: foto 4
Liebherr LB16 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Liebherr LB16

Ngulës pilotash
201011840 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 11dNumri i referencës 7786

285 000EUR

 • ≈ 28 659 030 ALL
 • ≈ 305 069 USD
201011840 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 1
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 2
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 3
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 4
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Hutte HBR 605

Ngulës pilotash
200711200 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 11dNumri i referencës 7780

55 000EUR

 • ≈ 5 530 690 ALL
 • ≈ 58 873 USD
200711200 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Soilmec SR-95 - Ngulës pilotash: foto 1
Soilmec SR-95 - Ngulës pilotash: foto 2

Soilmec SR-95

Ngulës pilotash
20177964 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 11dNumri i referencës 7757
Pyet për çmimin
20177964 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Soilmec SR-70 - Ngulës pilotash: foto 1
Soilmec SR-70 - Ngulës pilotash: foto 2
Soilmec SR-70 - Ngulës pilotash: foto 3
Soilmec SR-70 - Ngulës pilotash: foto 4
Soilmec SR-70 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Soilmec SR-70

Ngulës pilotash
20102938 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 11dNumri i referencës 7779
Pyet për çmimin
20102938 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 1
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 2
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 3
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 4
Hutte HBR 605 - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Hutte HBR 605

Ngulës pilotash
20123500 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 11dNumri i referencës US1660

116 747EUR

 • ≈ 11 739 844 ALL
 • ≈ 124 968 USD
20123500 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
New Movax (Movaks) SG-15N - Ngulës pilotash: foto 1
New Movax (Movaks) SG-15N - Ngulës pilotash: foto 2
New Movax (Movaks) SG-15N - Ngulës pilotash: foto 3
New Movax (Movaks) SG-15N - Ngulës pilotash: foto 4
New Movax (Movaks) SG-15N - Ngulës pilotash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

New Movax (Movaks) SG-15N

Ngulës pilotash
E re2024
Finlandë, Helsinki
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
E re2024
Finlandë, Helsinki
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 17
1 / 17
T1 new listing page - Ngulësa pilotash
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.