Reja dhe përdorur Rolet e kombinuar BOMAG në shitje - Truck1 Shqipëri

Rolet e kombinuar BOMAG

22
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
BOMAG
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bomag BW164AC-2

Rul i kombinuar
2000263 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Botuar: 1dNumri i referencës 199321

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 954 816 ALL
 • ≈ 21 229 USD
2000263 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bomag BW164AC-2

Rul i kombinuar
20014950 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Botuar: 1dNumri i referencës 199336

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 954 816 ALL
 • ≈ 21 229 USD
20014950 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Bomag BW 151 AC-2 (110629) - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 151 AC-2 (110629) - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 151 AC-2 (110629) - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 151 AC-2 (110629) - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 151 AC-2 (110629) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Bomag BW 151 AC-2 (110629)

Rul i kombinuar
20006900 orët68 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 110629
Pyet për çmimin
20006900 orët68 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Bomag BW 120 AC-5 (111104) - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 120 AC-5 (111104) - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 120 AC-5 (111104) - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 120 AC-5 (111104) - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 120 AC-5 (111104) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Bomag BW 120 AC-5 (111104)

Rul i kombinuar
20153000 orët32 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 111104
Pyet për çmimin
20153000 orët32 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Bomag BW 100 AC-5 (111167)

Rul i kombinuar
20173400 orët32 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 111167
Pyet për çmimin
20173400 orët32 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

BOMAG BW 100 ACM-5

Rul i kombinuar
202167 orëtPesha neto: 1650 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 7d
Pyet për çmimin
202167 orëtPesha neto: 1650 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

BOMAG BW 100 SCC-5

Rul i kombinuar
E re20219 orëtPesha neto: 1900 kg20 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 11d
Pyet për çmimin
E re20219 orëtPesha neto: 1900 kg20 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
BOMAG BW174AP-4i AM - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW174AP-4i AM - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW174AP-4i AM - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW174AP-4i AM - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW174AP-4i AM - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

BOMAG BW174AP-4i AM

Rul i kombinuar
20157454 orëtPesha neto: 11000 kg99 hp
Kroacia, Sesvete
Botuar: 18d

33 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 358 274 ALL
 • ≈ 36 471 USD
20157454 orëtPesha neto: 11000 kg99 hp
Kroacia, Sesvete
Kontakto shitësin
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Bomag BW 213 D-2

Rul i kombinuar
19916416 orëtPesha neto: 10640 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 1m 12dNumri i referencës 58199

19 900EUR

 • ≈ 1 994 915 ALL
 • ≈ 21 665 USD
19916416 orëtPesha neto: 10640 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE

Rul i kombinuar
19903356 orëtPesha neto: 11400 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 1m 20dNumri i referencës 9057359

24 700EUR

 • ≈ 2 476 100 ALL
 • ≈ 26 891 USD
19903356 orëtPesha neto: 11400 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Bomag BW 120 AC-5

Rul i kombinuar
20191555 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Botuar: 1m 22d

14 950EUR

 • ≈ 1 498 692 ALL
 • ≈ 16 276 USD
20191555 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Kontakto shitësin
Bomag BW174 AC - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW174 AC - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW174 AC - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW174 AC - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW174 AC - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Bomag BW174 AC

Rul i kombinuar
20069180 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 2m 28d

9 447EUR

Ankandi
 • ≈ 947 033 ALL
 • ≈ 10 285 USD
20069180 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Bomag BW 164 AC - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 164 AC - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 164 AC - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 164 AC - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 164 AC - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Bomag BW 164 AC

Rul i kombinuar
1996
Rumani, Rumänien
Botuar: 3m 8d

12 000EUR

 • ≈ 1 202 964 ALL
 • ≈ 13 064 USD
1996
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
2010 Bomag BW 138 AC roller - Rul i kombinuar: foto 1
2010 Bomag BW 138 AC roller - Rul i kombinuar: foto 2
2010 Bomag BW 138 AC roller - Rul i kombinuar: foto 3
2010 Bomag BW 138 AC roller - Rul i kombinuar: foto 4
2010 Bomag BW 138 AC roller - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

2010 Bomag BW 138 AC roller

Rul i kombinuar
20103874 orëtPesha neto: 4070 kg47 hp
Zvicra, Buchenhagstrasse 19, 8156 Oberhasli
Botuar: 4m 16dNumri i referencës 24074M

13 942EUR

 • ≈ 1 397 643 ALL
 • ≈ 15 178 USD
20103874 orëtPesha neto: 4070 kg47 hp
Zvicra, Buchenhagstrasse 19, 8156 Oberhasli
Kontakto shitësin
Bomag BW 90 AC-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 90 AC-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 90 AC-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 90 AC-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 90 AC-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Bomag BW 90 AC-2

Rul i kombinuar
Austri, 3595 Brunn/Wild, Waiden 22
Botuar: 4m 23d
Pyet për çmimin
Austri, 3595 Brunn/Wild, Waiden 22
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

BOMAG BW 100 SCC-5

Rul i kombinuar
E re20203 orëtPesha neto: 1900 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 5m 18d

25 800EUR

 • ≈ 2 586 372 ALL
 • ≈ 28 088 USD
E re20203 orëtPesha neto: 1900 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
BOMAG BW 138 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW 138 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW 138 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW 138 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW 138 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

BOMAG BW 138 AC-5

Rul i kombinuar
2022268 orëtPesha neto: 4150 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 6m 9dNumri i referencës KWBB995
Pyet për çmimin
2022268 orëtPesha neto: 4150 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
BOMAG BW100AC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW100AC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW100AC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW100AC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW100AC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

BOMAG BW100AC-5

Rul i kombinuar
202129 orëtPesha neto: 2300 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 6m 10d
Pyet për çmimin
202129 orëtPesha neto: 2300 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

BOMAG BW 100 AC-5

Rul i kombinuar
202130 orëtPesha neto: 2400 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 6m 18dNumri i referencës KWBC316
Pyet për çmimin
202130 orëtPesha neto: 2400 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
BOMAG BW123AC - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW123AC - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW123AC - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW123AC - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW123AC - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

BOMAG BW123AC

Rul i kombinuar
19931564 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Botuar: 7m 14dNumri i referencës 220037

6 500EUR

 • ≈ 651 605 ALL
 • ≈ 7 076 USD
19931564 orët
Itali, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Kontakto shitësin
12
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Rolet e kombinuar BOMAG
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.