Reja dhe përdorur Rolet e kombinuar HAMM në shitje - Truck1 Shqipëri

Rolet e kombinuar HAMM

16
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
HAMM
Hamm HD-O 75 K (111240) - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD-O 75 K (111240) - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD-O 75 K (111240) - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD-O 75 K (111240) - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm HD-O 75 K (111240) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Hamm HD-O 75 K (111240)

Rul i kombinuar
201115000 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 111240
Pyet për çmimin
201115000 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Hamm HD+80 i OT (111244) - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD+80 i OT (111244) - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD+80 i OT (111244) - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD+80 i OT (111244) - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm HD+80 i OT (111244) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Hamm HD+80 i OT (111244)

Rul i kombinuar
20141200 orët74 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 111244
Pyet për çmimin
20141200 orët74 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Hamm GRW 10 (110449) - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm GRW 10 (110449) - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm GRW 10 (110449) - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm GRW 10 (110449) - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm GRW 10 (110449) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Hamm GRW 10 (110449)

Rul i kombinuar
19806412 orët
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 110449
Pyet për çmimin
19806412 orët
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Hamm GRW 10 (110661) - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm GRW 10 (110661) - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm GRW 10 (110661) - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm GRW 10 (110661) - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm GRW 10 (110661) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Hamm GRW 10 (110661)

Rul i kombinuar
1974
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 110661
Pyet për çmimin
1974
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Hamm GRW 280 i-24 (111276) - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm GRW 280 i-24 (111276) - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm GRW 280 i-24 (111276) - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm GRW 280 i-24 (111276) - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm GRW 280 i-24 (111276) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Hamm GRW 280 i-24 (111276)

Rul i kombinuar
20161600 orët113 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 111276
Pyet për çmimin
20161600 orët113 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Hamm GRW 15.3 (110451) - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm GRW 15.3 (110451) - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm GRW 15.3 (110451) - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm GRW 15.3 (110451) - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm GRW 15.3 (110451) - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Hamm GRW 15.3 (110451)

Rul i kombinuar
198184 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 110451
Pyet për çmimin
198184 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Hamm DV 10K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV 10K - Rul i kombinuar: foto 2

Hamm DV 10K

Rul i kombinuar
1982Pesha neto: 9200 kg
Letoni, Rīgas iela 30, Baloži, Ķekavas nov., LV-2112 Riga, Latvia
Botuar: 18d

5 100EUR

 • ≈ 511 259 ALL
 • ≈ 5 552 USD
1982Pesha neto: 9200 kg
Letoni, Rīgas iela 30, Baloži, Ķekavas nov., LV-2112 Riga, Latvia
Kontakto shitësin
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Hamm HD13K

Rul i kombinuar
20012020 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Botuar: 1m 4d

6 999EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 701 628 ALL
 • ≈ 7 619 USD
20012020 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Hamm HD 90 K Combi-Roller - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD 90 K Combi-Roller - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD 90 K Combi-Roller - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD 90 K Combi-Roller - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm HD 90 K Combi-Roller - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Hamm HD 90 K Combi-Roller

Rul i kombinuar
20073558 orëtPesha neto: 7965 kg
Gjermani, Am Bahnhof 2, 31863 Coppenbrügge, Germany
Botuar: 2m 18d
Pyet për çmimin
20073558 orëtPesha neto: 7965 kg
Gjermani, Am Bahnhof 2, 31863 Coppenbrügge, Germany
Kontakto shitësin
Hamm HD10VT - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD10VT - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD10VT - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD10VT - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm HD10VT - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Hamm HD10VT

Rul i kombinuar
2020376 orëtPesha neto: 2390 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 3m 1dNumri i referencës KWBA648
Pyet për çmimin
2020376 orëtPesha neto: 2390 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Hamm DV 3 K

Rul i kombinuar
200210412 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 3m 2d

2 699EUR

Ankandi
 • ≈ 270 566 ALL
 • ≈ 2 938 USD
200210412 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Hamm DV 3 K

Rul i kombinuar
19893200 orët
Rumani, Rumänien
Botuar: 3m 8d

9 000EUR

 • ≈ 902 223 ALL
 • ≈ 9 798 USD
19893200 orët
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Hamm DV6K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV6K - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm DV6K - Rul i kombinuar: foto 3

Hamm DV6K

Rul i kombinuar
1991
Rumani, Rumänien
Botuar: 3m 8d

10 000EUR

 • ≈ 1 002 470 ALL
 • ≈ 10 887 USD
1991
Rumani, Rumänien
Kontakto shitësin
Hamm DV8 K Kombiwalze - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV8 K Kombiwalze - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm DV8 K Kombiwalze - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm DV8 K Kombiwalze - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm DV8 K Kombiwalze - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Hamm DV8 K Kombiwalze

Rul i kombinuar
19873700 orëtPesha neto: 8500 kg
Gjermani, Aichach
Botuar: 3m 19d
Pyet për çmimin
19873700 orëtPesha neto: 8500 kg
Gjermani, Aichach
Kontakto shitësin
Hamm HD+ 80i VT-S - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD+ 80i VT-S - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD+ 80i VT-S - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD+ 80i VT-S - Rul i kombinuar: foto 4

Hamm HD+ 80i VT-S

Rul i kombinuar
2022124 orëtPesha neto: 7600 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 10m 29dNumri i referencës KWBB947
Pyet për çmimin
2022124 orëtPesha neto: 7600 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
Hamm HD+ 90i VT-S - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD+ 90i VT-S - Rul i kombinuar: foto 2

Hamm HD+ 90i VT-S

Rul i kombinuar
2022125 orëtPesha neto: 9195 kg113 hp
Gjermani, Konz
Botuar: 10m 29dNumri i referencës KWBC305
Pyet për çmimin
2022125 orëtPesha neto: 9195 kg113 hp
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Rolet e kombinuar HAMM
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.