Reja dhe përdorur Rule në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 105
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 1
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 2
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 3
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 4
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED

Rul
2021169 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 7orë 18minNumri i referencës 70243017

16 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 716 424 ALL
 • ≈ 18 075 USD
2021169 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Hamm HD12 VV - Rul: foto 1
Hamm HD12 VV - Rul: foto 2
Hamm HD12 VV - Rul: foto 3
Hamm HD12 VV - Rul: foto 4
Hamm HD12 VV - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Hamm HD12 VV

Rul
2019481 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 8orë 2minNumri i referencës 70243015

18 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 873 384 ALL
 • ≈ 19 728 USD
2019481 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 1
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 2
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 3
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 4
Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Hamm HD8 VV CE / EPA CERTIFIED

Rul
2021164 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 9orë 4minNumri i referencës 70243018

16 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 716 424 ALL
 • ≈ 18 075 USD
2021164 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Hamm HD 8 VV ONLY 185 HOURS - CE / EPA - Rul: foto 1
Hamm HD 8 VV ONLY 185 HOURS - CE / EPA - Rul: foto 2
Hamm HD 8 VV ONLY 185 HOURS - CE / EPA - Rul: foto 3
Hamm HD 8 VV ONLY 185 HOURS - CE / EPA - Rul: foto 4
Hamm HD 8 VV ONLY 185 HOURS - CE / EPA - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Hamm HD 8 VV ONLY 185 HOURS - CE / EPA

Rul
2021185 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 9orë 8minNumri i referencës 70243016

16 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 716 424 ALL
 • ≈ 18 075 USD
2021185 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Hamm HD12 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 1
Hamm HD12 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 2
Hamm HD12 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 3
Hamm HD12 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 4
Hamm HD12 VV CE / EPA CERTIFIED - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Hamm HD12 VV CE / EPA CERTIFIED

Rul
2021355 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 9orë 10minNumri i referencës 70244094

19 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 020 216 ALL
 • ≈ 21 274 USD
2021355 orët
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Vibromax VALS - Rul: foto 1
Vibromax VALS - Rul: foto 2
Vibromax VALS - Rul: foto 3
Vibromax VALS - Rul: foto 4
Vibromax VALS - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Vibromax VALS

Rul
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 10orë 6min
Ankandi
1900
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2017 CAT CB22B VIBRO VALS - 1678 Timer - Rul: foto 1
2017 CAT CB22B VIBRO VALS - 1678 Timer - Rul: foto 2
2017 CAT CB22B VIBRO VALS - 1678 Timer - Rul: foto 3
2017 CAT CB22B VIBRO VALS - 1678 Timer - Rul: foto 4
2017 CAT CB22B VIBRO VALS - 1678 Timer - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

2017 CAT CB22B VIBRO VALS - 1678 Timer

Rul
20171678 orët
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 10orë 7min
Ankandi
20171678 orët
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
1990 Dynapac Vals - Rul: foto 1
1990 Dynapac Vals - Rul: foto 2
1990 Dynapac Vals - Rul: foto 3
1990 Dynapac Vals - Rul: foto 4
1990 Dynapac Vals - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

1990 Dynapac Vals

Rul
1990
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 10orë 11min
Ankandi
1990
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2008 Volvo DD24 vals - Rul: foto 1
2008 Volvo DD24 vals - Rul: foto 2
2008 Volvo DD24 vals - Rul: foto 3
2008 Volvo DD24 vals - Rul: foto 4
2008 Volvo DD24 vals - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

2008 Volvo DD24 vals

Rul
2008736 orët32 hp
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 10orë 14min
Ankandi
2008736 orët32 hp
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
2008 AMMANN AV 16-2 VALS - Rul: foto 1
2008 AMMANN AV 16-2 VALS - Rul: foto 2
2008 AMMANN AV 16-2 VALS - Rul: foto 3
2008 AMMANN AV 16-2 VALS - Rul: foto 4
2008 AMMANN AV 16-2 VALS - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

2008 AMMANN AV 16-2 VALS

Rul
2008
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Botuar: 10orë 15min
Ankandi
2008
Norvegji, Døvleveien 23 NO-3170 Sem. Norway
Kontakto shitësin
Hamm 3307 HT - Ngjeshës: foto 1
Hamm 3307 HT - Ngjeshës: foto 2
Hamm 3307 HT - Ngjeshës: foto 3
Hamm 3307 HT - Ngjeshës: foto 4
Hamm 3307 HT - Ngjeshës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Hamm 3307 HT

Ngjeshës
20073965 orëtPesha neto: 8000 kg
Poloni, Nakło n/Notecią
Botuar: 11orë 3min

37 000EUR

 • ≈ 3 746 768 ALL
 • ≈ 39 456 USD
20073965 orëtPesha neto: 8000 kg
Poloni, Nakło n/Notecią
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Hamm DV90 VO

Rul rrugësh
20058855 orëtPesha neto: 9400 kg68 hp
Poloni, Nakło n/Notecią
Botuar: 11orë 3min
Pyet për çmimin
20058855 orëtPesha neto: 9400 kg68 hp
Poloni, Nakło n/Notecią
AMMANN ARX 23 - Rul: foto 1
AMMANN ARX 23 - Rul: foto 2
AMMANN ARX 23 - Rul: foto 3
AMMANN ARX 23 - Rul: foto 4
AMMANN ARX 23 - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

AMMANN ARX 23

Rul
20141801 orët
Poloni, ul. Gliwicka 88b, 44-117 Paniowki, Poland
Botuar: 13orë 31min

11 376EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 151 979 ALL
 • ≈ 12 131 USD
20141801 orët
Poloni, ul. Gliwicka 88b, 44-117 Paniowki, Poland
Kontakto shitësin
Weycor AW 1120 E - Rul: foto 1
Weycor AW 1120 E - Rul: foto 2
Weycor AW 1120 E - Rul: foto 3
Weycor AW 1120 E - Rul: foto 4
Weycor AW 1120 E - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Weycor AW 1120 E

Rul
2019620 orëtPesha neto: 12300 kg132 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 15orë 4minNumri i referencës M945-3269

63 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 470 769 ALL
 • ≈ 68 141 USD
2019620 orëtPesha neto: 12300 kg132 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Ammann AP240 - Rul pneumatik: foto 1
Ammann AP240 - Rul pneumatik: foto 2
Ammann AP240 - Rul pneumatik: foto 3
Ammann AP240 - Rul pneumatik: foto 4
Ammann AP240 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ammann AP240

Rul pneumatik
20181406 orëtPesha neto: 9590 kg101 hp
Holandë, Venlo
Botuar: 15orë 21minNumri i referencës 197845

57 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 822 680 ALL
 • ≈ 61 316 USD
20181406 orëtPesha neto: 9590 kg101 hp
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Caterpillar CP533E - Rul: foto 1
Caterpillar CP533E - Rul: foto 2
Caterpillar CP533E - Rul: foto 3
Caterpillar CP533E - Rul: foto 4
Caterpillar CP533E - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar CP533E

Rul
20114332 orëtPesha neto: 11680 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 15orë 50minNumri i referencës E05979
Pyet për çmimin
20114332 orëtPesha neto: 11680 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Bomag BW25RH - Rul pneumatik: foto 1
Bomag BW25RH - Rul pneumatik: foto 2
Bomag BW25RH - Rul pneumatik: foto 3
Bomag BW25RH - Rul pneumatik: foto 4
Bomag BW25RH - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bomag BW25RH

Rul pneumatik
20114209 orëtPesha neto: 8800 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 15orë 50minNumri i referencës E06059
Pyet për çmimin
20114209 orëtPesha neto: 8800 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar CS563D Ex-army - Rul: foto 1
Caterpillar CS563D Ex-army - Rul: foto 2
Caterpillar CS563D Ex-army - Rul: foto 3
Caterpillar CS563D Ex-army - Rul: foto 4
Caterpillar CS563D Ex-army - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar CS563D Ex-army

Rul
20021886 orëtPesha neto: 12102 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 15orë 50minNumri i referencës E06041
Pyet për çmimin
20021886 orëtPesha neto: 12102 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar CS533E - Rul: foto 1
Caterpillar CS533E - Rul: foto 2
Caterpillar CS533E - Rul: foto 3
Caterpillar CS533E - Rul: foto 4
Caterpillar CS533E - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar CS533E

Rul
20087194 orëtPesha neto: 10840 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 15orë 50minNumri i referencës E05866
Pyet për çmimin
20087194 orëtPesha neto: 10840 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar CS433C - Rul: foto 1
Caterpillar CS433C - Rul: foto 2
Caterpillar CS433C - Rul: foto 3
Caterpillar CS433C - Rul: foto 4
Caterpillar CS433C - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar CS433C

Rul
19954852 orëtPesha neto: 6977 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 15orë 50minNumri i referencës E05801
Pyet për çmimin
19954852 orëtPesha neto: 6977 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 105
1 / 105
T1 new listing page - Rule
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.