Reja dhe përdorur Rule pneumatik në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Rule pneumatik


   Faqja 1 e 4 1/4   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 1
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 2
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 3
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 4
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

XCMG XP302

2020 3 000 orët
Kinë, Minhang District, Shanghai
Botuar: 2m 7d

25 907 EUR

star
2020 3 000 orët
Kinë, Minhang District, Shanghai
email Kontakto shitësin
Bomag BW24R - Rul pneumatik: foto 1
Bomag BW24R - Rul pneumatik: foto 2
Bomag BW24R - Rul pneumatik: foto 3
Bomag BW24R - Rul pneumatik: foto 4
Bomag BW24R - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)
videocam

Bomag BW24R

2006 5 564 orët Pesha neto: 14 950 kg
Holandë, DEURNE
Botuar: 10orë 3min Numri i referencës E05613
Pyet për çmimin
star
2006 5 564 orët Pesha neto: 14 950 kg
Holandë, DEURNE
email Kontakto shitësin
Caterpillar PS-300B - Rul pneumatik: foto 1
Caterpillar PS-300B - Rul pneumatik: foto 2
Caterpillar PS-300B - Rul pneumatik: foto 3
Caterpillar PS-300B - Rul pneumatik: foto 4
Caterpillar PS-300B - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)
videocam

Caterpillar PS-300B

2001 8 464 orët Pesha neto: 14 000 kg
Holandë, DEURNE
Botuar: 10orë 3min Numri i referencës E05652
Pyet për çmimin
star
2001 8 464 orët Pesha neto: 14 000 kg
Holandë, DEURNE
email Kontakto shitësin
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 1
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 2
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 3
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 4
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

SAKAI TS 160

3 662 orët Pesha neto: 3 000 kg 17 hp
Holandë, Etten Leur
Botuar: 6d Numri i referencës BAW0011
Pyet për çmimin
star
3 662 orët Pesha neto: 3 000 kg 17 hp
Holandë, Etten Leur
email Kontakto shitësin
Stavostroj GUMI HENGER VP 200 - Rul pneumatik: foto 1
Stavostroj GUMI HENGER VP 200 - Rul pneumatik: foto 2
Stavostroj GUMI HENGER VP 200 - Rul pneumatik: foto 3
Stavostroj GUMI HENGER VP 200 - Rul pneumatik: foto 4
Stavostroj GUMI HENGER VP 200 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Stavostroj GUMI HENGER VP 200

1990 Pesha neto: 8 570 kg Dizel 2-aks
Hungari, Budapest
Botuar: 7d Numri i referencës TEH098
Pyet për çmimin
star
1990 Pesha neto: 8 570 kg Dizel 2-aks
Hungari, Budapest
email Kontakto shitësin
Stavostroj VP 200 - Rul pneumatik: foto 1
Stavostroj VP 200 - Rul pneumatik: foto 2
Stavostroj VP 200 - Rul pneumatik: foto 3
Stavostroj VP 200 - Rul pneumatik: foto 4
Stavostroj VP 200 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Stavostroj VP 200

1989 Pesha neto: 13 070 kg Dizel
Hungari, Budapest
Botuar: 7d Numri i referencës TEH108
Pyet për çmimin
star
1989 Pesha neto: 13 070 kg Dizel
Hungari, Budapest
email Kontakto shitësin
 Caterpillar PS-150C - Rul pneumatik: foto 1
 Caterpillar PS-150C - Rul pneumatik: foto 2
 Caterpillar PS-150C - Rul pneumatik: foto 3
 Caterpillar PS-150C - Rul pneumatik: foto 4

Caterpillar PS-150C

2010 644 orët
Panamaja, Panama
Botuar: 7d Numri i referencës CATPS150KFPS01078
Pyet për çmimin
gavel Ankandi
star
2010 644 orët
Panamaja, Panama
email Kontakto shitësin
 BOMAG BW20R - Rul pneumatik: foto 1
 BOMAG BW20R - Rul pneumatik: foto 2
 BOMAG BW20R - Rul pneumatik: foto 3
 BOMAG BW20R - Rul pneumatik: foto 4
 BOMAG BW20R - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

BOMAG BW20R

1986 3 055 orët
Itali, Roma
Botuar: 16d Numri i referencës 530121912

16 000 EUR

star
1986 3 055 orët
Itali, Roma
email Kontakto shitësin
DYNAPAC CP142 - Rul pneumatik: foto 1
DYNAPAC CP142 - Rul pneumatik: foto 2
DYNAPAC CP142 - Rul pneumatik: foto 3
DYNAPAC CP142 - Rul pneumatik: foto 4
DYNAPAC CP142 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)
videocam

DYNAPAC CP142

2010 3 553 orët Pesha neto: 6 000 kg Pesha bruto: 14 900 kg
Holandë, Havelte
Botuar: 28d

21 950 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2010 3 553 orët Pesha neto: 6 000 kg Pesha bruto: 14 900 kg
Holandë, Havelte
email Kontakto shitësin
BOMAG BW 24 R - Rul pneumatik: foto 1
BOMAG BW 24 R - Rul pneumatik: foto 2
BOMAG BW 24 R - Rul pneumatik: foto 3
BOMAG BW 24 R - Rul pneumatik: foto 4
BOMAG BW 24 R - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

BOMAG BW 24 R

2005 7 881 orët Dizel 127 hp
Poloni, Aleja Rodziny Gürtlerów 101 41-700 Ruda Śląska, Poland
Botuar: 1m
Pyet për çmimin
star
2005 7 881 orët Dizel 127 hp
Poloni, Aleja Rodziny Gürtlerów 101 41-700 Ruda Śląska, Poland
email Kontakto shitësin
Ammann AP 240 - Rul pneumatik: foto 1
Ammann AP 240 - Rul pneumatik: foto 2
Ammann AP 240 - Rul pneumatik: foto 3
Ammann AP 240 - Rul pneumatik: foto 4
Ammann AP 240 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ammann AP 240

2005
Rumani, Tarcea, Bihor
Botuar: 1m 3d

29 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2005
Rumani, Tarcea, Bihor
email Kontakto shitësin
Ammann AP 240 H - Rul pneumatik: foto 1
Ammann AP 240 H - Rul pneumatik: foto 2
Ammann AP 240 H - Rul pneumatik: foto 3
Ammann AP 240 H - Rul pneumatik: foto 4
Ammann AP 240 H - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ammann AP 240 H

2007
Rumani, Tarcea, Bihor
Botuar: 1m 3d

35 000 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2007
Rumani, Tarcea, Bihor
email Kontakto shitësin
JCB VM116D - Rul pneumatik: foto 1
JCB VM116D - Rul pneumatik: foto 2
JCB VM116D - Rul pneumatik: foto 3
JCB VM116D - Rul pneumatik: foto 4
JCB VM116D - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

JCB VM116D

2021 409 orët Pesha neto: 11 350 kg Dizel 113 hp
Hungari, Budapest
Botuar: 1m 6d Numri i referencës MOM3303

68 200 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2021 409 orët Pesha neto: 11 350 kg Dizel 113 hp
Hungari, Budapest
email Kontakto shitësin
 Rayco Walze 400.Vibration 9 ton. 2.13m - Rul pneumatik: foto 1
 Rayco Walze 400.Vibration 9 ton. 2.13m - Rul pneumatik: foto 2
 Rayco Walze 400.Vibration 9 ton. 2.13m - Rul pneumatik: foto 3
 Rayco Walze 400.Vibration 9 ton. 2.13m - Rul pneumatik: foto 4
 Rayco Walze 400.Vibration 9 ton. 2.13m - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Rayco Walze 400.Vibration 9 ton. 2.13m

1989 6 112 orët
Hungari, Budapest
Botuar: 1m 6d Numri i referencës MO2247

9 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
1989 6 112 orët
Hungari, Budapest
email Kontakto shitësin
CORINSA CCR 14.21B - Rul pneumatik: foto 1
CORINSA CCR 14.21B - Rul pneumatik: foto 2
CORINSA CCR 14.21B - Rul pneumatik: foto 3
CORINSA CCR 14.21B - Rul pneumatik: foto 4
CORINSA CCR 14.21B - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

CORINSA CCR 14.21B

2005 4 410 orët Pesha neto: 10 500 kg Dizel 119 hp
Spanjë, Puerto del Rosario
Botuar: 1m 21d

17 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2005 4 410 orët Pesha neto: 10 500 kg Dizel 119 hp
Spanjë, Puerto del Rosario
email Kontakto shitësin
 ALBARET P3 - Rul pneumatik: foto 1
 ALBARET P3 - Rul pneumatik: foto 2
 ALBARET P3 - Rul pneumatik: foto 3
 ALBARET P3 - Rul pneumatik: foto 4
 ALBARET P3 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

ALBARET P3

2020 2-aks
Poloni, Nakło n/Notecią
Botuar: 1m 25d
Pyet për çmimin
star
2020 2-aks
Poloni, Nakło n/Notecią
email Kontakto shitësin
CORINSA CCH 721 - Rul pneumatik: foto 1
CORINSA CCH 721 - Rul pneumatik: foto 2
CORINSA CCH 721 - Rul pneumatik: foto 3
CORINSA CCH 721 - Rul pneumatik: foto 4
CORINSA CCH 721 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

CORINSA CCH 721

1999 5 120 orët Pesha neto: 9 000 kg
Poloni, Nakło n/Notecią
Botuar: 1m 25d
Pyet për çmimin
star
1999 5 120 orët Pesha neto: 9 000 kg
Poloni, Nakło n/Notecią
email Kontakto shitësin
STA VP 2400 - Rul pneumatik: foto 1
STA VP 2400 - Rul pneumatik: foto 2
STA VP 2400 - Rul pneumatik: foto 3
STA VP 2400 - Rul pneumatik: foto 4
STA VP 2400 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

STA VP 2400

2002 3 295 orët Pesha neto: 11 470 kg Dizel 98 hp
Spanjë, Puerto del Rosario
Botuar: 1m 25d

17 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2002 3 295 orët Pesha neto: 11 470 kg Dizel 98 hp
Spanjë, Puerto del Rosario
email Kontakto shitësin
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 1
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 2
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 3
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 4
SAKAI TS 160 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

SAKAI TS 160

3 935 orët Pesha neto: 3 000 kg
Holandë, Etten Leur
Botuar: 2m 1d Numri i referencës BAW0009
Pyet për çmimin
star
3 935 orët Pesha neto: 3 000 kg
Holandë, Etten Leur
email Kontakto shitësin
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 1
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 2
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 3
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 4
XCMG XP302 - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

XCMG XP302

2020 3 000 orët
Kinë, Minhang District, Shanghai
Botuar: 2m 7d

25 907 EUR

star
2020 3 000 orët
Kinë, Minhang District, Shanghai
email Kontakto shitësin
BOMAG BW 28 RH - Rul pneumatik: foto 1
BOMAG BW 28 RH - Rul pneumatik: foto 2
BOMAG BW 28 RH - Rul pneumatik: foto 3
BOMAG BW 28 RH - Rul pneumatik: foto 4
BOMAG BW 28 RH - Rul pneumatik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

BOMAG BW 28 RH

2021 301 orët Pesha neto: 16 000 kg Dizel 2-aks
Gjermani, Konz
Botuar: 2m 9d Numri i referencës GWBA700
Pyet për çmimin
star
2021 301 orët Pesha neto: 16 000 kg Dizel 2-aks
Gjermani, Konz
email Kontakto shitësin
1 2 3 4   
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Construction machinery - Pneumatic rollers
t1 old