Reja dhe përdorur Rule rrugësh në shitje - Truck1 Shqipëri
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 25
BOMAG BW 154 AP-4 AM - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 154 AP-4 AM - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 154 AP-4 AM - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 154 AP-4 AM - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 154 AP-4 AM - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)
New ad

BOMAG BW 154 AP-4 AM

Rul rrugësh
2015
Gjermani, Am Bahnhof 2, 31863 Coppenbrügge, Germany
Botuar: 5orë 44min
Pyet për çmimin
2015
Gjermani, Am Bahnhof 2, 31863 Coppenbrügge, Germany
Kontakto shitësin
Hamm HD8 VV / 2021 / 1590KG / 307MH / DOC READY - Rul rrugësh: foto 1
Hamm HD8 VV / 2021 / 1590KG / 307MH / DOC READY - Rul rrugësh: foto 2
Hamm HD8 VV / 2021 / 1590KG / 307MH / DOC READY - Rul rrugësh: foto 3
Hamm HD8 VV / 2021 / 1590KG / 307MH / DOC READY - Rul rrugësh: foto 4
Hamm HD8 VV / 2021 / 1590KG / 307MH / DOC READY - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Hamm HD8 VV / 2021 / 1590KG / 307MH / DOC READY

Rul rrugësh
2021307 orëtPesha neto: 1590 kg21 hp
Poloni, Kielce
Botuar: 9orë 30min

16 080EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 611 971 ALL
 • ≈ 17 506 USD
2021307 orëtPesha neto: 1590 kg21 hp
Poloni, Kielce
Unused 2024 TRANER FL1000 - Rul rrugësh: foto 1
Unused 2024 TRANER FL1000 - Rul rrugësh: foto 2
Unused 2024 TRANER FL1000 - Rul rrugësh: foto 3
Unused 2024 TRANER FL1000 - Rul rrugësh: foto 4
Unused 2024 TRANER FL1000 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Unused 2024 TRANER FL1000

Rul rrugësh
2024
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 14orë 28minNumri i referencës 200240040
Ankandi
2024
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
Bomag BW 120 AD-3 - Rul rrugësh: foto 1
Bomag BW 120 AD-3 - Rul rrugësh: foto 2
Bomag BW 120 AD-3 - Rul rrugësh: foto 3
Bomag BW 120 AD-3 - Rul rrugësh: foto 4
Bomag BW 120 AD-3 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Bomag BW 120 AD-3

Rul rrugësh
2003
Rumani, Bors, Bihor, Rumänien
Botuar: 14orë 51min

8 500EUR

 • ≈ 852 099 ALL
 • ≈ 9 254 USD
2003
Rumani, Bors, Bihor, Rumänien
Kontakto shitësin
Bomag BMP 8500 - Rul rrugësh: foto 1
Bomag BMP 8500 - Rul rrugësh: foto 2
Bomag BMP 8500 - Rul rrugësh: foto 3
Bomag BMP 8500 - Rul rrugësh: foto 4
Bomag BMP 8500 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Bomag BMP 8500

Rul rrugësh
2011
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 14orë 53min

7 500EUR

 • ≈ 751 852 ALL
 • ≈ 8 165 USD
2011
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Hamm HD+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
Hamm HD+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
Hamm HD+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
Hamm HD+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 4
Hamm HD+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Hamm HD+ 90i VV-S

Rul rrugësh
2022249 orëtPesha neto: 9800 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 16orë 39minNumri i referencës TWBC304
Pyet për çmimin
2022249 orëtPesha neto: 9800 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
Dynapac CC102 - Rul rrugësh: foto 1
Dynapac CC102 - Rul rrugësh: foto 2
Dynapac CC102 - Rul rrugësh: foto 3
Dynapac CC102 - Rul rrugësh: foto 4
Dynapac CC102 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

Dynapac CC102

Rul rrugësh
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 17orë 38minNumri i referencës 140419733
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Unused 2024 Fland FL850 - Rul rrugësh: foto 1
Unused 2024 Fland FL850 - Rul rrugësh: foto 2
Unused 2024 Fland FL850 - Rul rrugësh: foto 3
Unused 2024 Fland FL850 - Rul rrugësh: foto 4
Unused 2024 Fland FL850 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Unused 2024 Fland FL850

Rul rrugësh
2024
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 17orë 43minNumri i referencës 100319157
Ankandi
2024
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
2020 Bomag BW120AD-5 - Rul rrugësh: foto 1
2020 Bomag BW120AD-5 - Rul rrugësh: foto 2
2020 Bomag BW120AD-5 - Rul rrugësh: foto 3
2020 Bomag BW120AD-5 - Rul rrugësh: foto 4
2020 Bomag BW120AD-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

2020 Bomag BW120AD-5

Rul rrugësh
2020
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 17orë 49minNumri i referencës 140420063
Ankandi
2020
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
BOMAG BW 206 AD-5 AM - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 206 AD-5 AM - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 206 AD-5 AM - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 206 AD-5 AM - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 206 AD-5 AM - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

BOMAG BW 206 AD-5 AM

Rul rrugësh
E re2021Pesha neto: 15280 kg139 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 18orë 16min

137 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 13 783 962 ALL
 • ≈ 149 697 USD
E re2021Pesha neto: 15280 kg139 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
BOMAG Rouleau vibrant BW100AD-3 (NET DE TVA) - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG Rouleau vibrant BW100AD-3 (NET DE TVA) - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG Rouleau vibrant BW100AD-3 (NET DE TVA) - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG Rouleau vibrant BW100AD-3 (NET DE TVA) - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG Rouleau vibrant BW100AD-3 (NET DE TVA) - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

BOMAG Rouleau vibrant BW100AD-3 (NET DE TVA)

Rul rrugësh
20041720 orëtPesha neto: 2500 kg21 hp
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Botuar: 1dNumri i referencës 1712

9 900EUR

 • ≈ 992 445 ALL
 • ≈ 10 778 USD
20041720 orëtPesha neto: 2500 kg21 hp
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Kontakto shitësin
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

compacteur HAMM HD12VV

Rul rrugësh
20083511 orëtPesha neto: 2700 kg
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Botuar: 1dNumri i referencës 03DBL

9 500EUR

 • ≈ 952 346 ALL
 • ≈ 10 342 USD
20083511 orëtPesha neto: 2700 kg
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Kontakto shitësin
Wacker Neuson RD28-120 Diesel, Front And Rear Vibrating Smooth D - Rul rrugësh: foto 1
Wacker Neuson RD28-120 Diesel, Front And Rear Vibrating Smooth D - Rul rrugësh: foto 2
Wacker Neuson RD28-120 Diesel, Front And Rear Vibrating Smooth D - Rul rrugësh: foto 3
Wacker Neuson RD28-120 Diesel, Front And Rear Vibrating Smooth D - Rul rrugësh: foto 4
Wacker Neuson RD28-120 Diesel, Front And Rear Vibrating Smooth D - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Wacker Neuson RD28-120 Diesel, Front And Rear Vibrating Smooth D

Rul rrugësh
201925 hp
Holandë, Niederlande, Groenlo
Botuar: 1dNumri i referencës WACKERNEUSON - RD28-120 - 30090

26 500EUR

 • ≈ 2 656 545 ALL
 • ≈ 28 850 USD
201925 hp
Holandë, Niederlande, Groenlo
Kontakto shitësin
2017 Hamm HD70IVT - Rul rrugësh: foto 1
2017 Hamm HD70IVT - Rul rrugësh: foto 2
2017 Hamm HD70IVT - Rul rrugësh: foto 3
2017 Hamm HD70IVT - Rul rrugësh: foto 4
2017 Hamm HD70IVT - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

2017 Hamm HD70IVT

Rul rrugësh
2017
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 1dNumri i referencës 200238536
Ankandi
2017
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 1
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 2
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 3
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 4
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

2019 Ammann ARX26

Rul rrugësh
2019524 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Botuar: 1dNumri i referencës 140420028
Ankandi
2019524 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Kontakto shitësin
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 1
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 2
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 3
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 4
2019 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

2019 Ammann ARX26

Rul rrugësh
2019624 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 1dNumri i referencës 140419888
Ankandi
2019624 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2018 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 1
2018 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 2
2018 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 3
2018 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 4
2018 Ammann ARX26 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (33)

2018 Ammann ARX26

Rul rrugësh
2018607 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 1dNumri i referencës 140419878
Ankandi
2018607 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2015 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 1
2015 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 2
2015 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 3
2015 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 4
2015 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

2015 Hamm HD8VV

Rul rrugësh
2015615 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 1dNumri i referencës 140418452
Ankandi
2015615 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Hamm H7I - Rul rrugësh: foto 1
Hamm H7I - Rul rrugësh: foto 2
Hamm H7I - Rul rrugësh: foto 3
Hamm H7I - Rul rrugësh: foto 4
Hamm H7I - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Hamm H7I

Rul rrugësh
832 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Botuar: 1dNumri i referencës 140418474
Ankandi
832 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Leeds, Yorkshire
Kontakto shitësin
BOMAG BW 120 AD-5 - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 120 AD-5 - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 120 AD-5 - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 120 AD-5 - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 120 AD-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

BOMAG BW 120 AD-5

Rul rrugësh
202353 orëtPesha neto: 2750 kg32 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 1d
Pyet për çmimin
202353 orëtPesha neto: 2750 kg32 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 25
1 / 25
T1 new listing page - Rule rrugësh
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.