Reja dhe përdorur Rule rrugësh HAMM në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Rule rrugësh HAMM

111
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 6
HAMM
Hamm DV 10.22C - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV 10.22C - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV 10.22C - Rul rrugësh: foto 3

Hamm DV 10.22C

Rul rrugësh
19902023 orëtPesha neto: 11600 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 4orëNumri i referencës 3057929

12 200EUR

 • ≈ 1 223 513 ALL
 • ≈ 13 241 USD
19902023 orëtPesha neto: 11600 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
2016 Hamm HD13VV - Rul rrugësh: foto 1
2016 Hamm HD13VV - Rul rrugësh: foto 2
2016 Hamm HD13VV - Rul rrugësh: foto 3
2016 Hamm HD13VV - Rul rrugësh: foto 4
2016 Hamm HD13VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

2016 Hamm HD13VV

Rul rrugësh
2016
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 6orë 17minNumri i referencës 140410900
Ankandi
2016
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2019 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
2019 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
2019 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
2019 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
2019 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

2019 Hamm HD12VV

Rul rrugësh
2019433 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 6orë 17minNumri i referencës 140410718
Ankandi
2019433 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2011 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 1
2011 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 2
2011 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 3
2011 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 4
2011 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

2011 Hamm HD8VV

Rul rrugësh
2011
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 6orë 21minNumri i referencës 140410720
Ankandi
2011
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 1
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 2
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 3
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 4
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

2016 Hamm HD8VV

Rul rrugësh
2016468 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 1dNumri i referencës 140410578
Ankandi
2016468 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2013 Hamm HD10 C - Rul rrugësh: foto 1
2013 Hamm HD10 C - Rul rrugësh: foto 2
2013 Hamm HD10 C - Rul rrugësh: foto 3
2013 Hamm HD10 C - Rul rrugësh: foto 4
2013 Hamm HD10 C - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

2013 Hamm HD10 C

Rul rrugësh
2013787 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 2dNumri i referencës 140409956
Ankandi
2013787 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
HAMM DV85VV - Rul rrugësh: foto 1
HAMM DV85VV - Rul rrugësh: foto 2
HAMM DV85VV - Rul rrugësh: foto 3
HAMM DV85VV - Rul rrugësh: foto 4
HAMM DV85VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

HAMM DV85VV

Rul rrugësh
2010
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 2d
Ankandi
2010
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Hamm HD 10 C VV - Rul rrugësh: foto 1
Hamm HD 10 C VV - Rul rrugësh: foto 2
Hamm HD 10 C VV - Rul rrugësh: foto 3
Hamm HD 10 C VV - Rul rrugësh: foto 4
Hamm HD 10 C VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Hamm HD 10 C VV

Rul rrugësh
2014604 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Botuar: 2d

8 500EUR

 • ≈ 852 448 ALL
 • ≈ 9 225 USD
2014604 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Kontakto shitësin
Hamm 2520D - Rul rrugësh: foto 1
Hamm 2520D - Rul rrugësh: foto 2
Hamm 2520D - Rul rrugësh: foto 3
Hamm 2520D - Rul rrugësh: foto 4
Hamm 2520D - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Hamm 2520D

Rul rrugësh
2002Pesha neto: 173 kg183 hp
Greqi, Pάtrha
Botuar: 2d

38EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 810 ALL
 • ≈ 41 USD
2002Pesha neto: 173 kg183 hp
Greqi, Pάtrha
2017 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
2017 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
2017 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
2017 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
2017 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

2017 Hamm HD12VV

Rul rrugësh
2017818 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 3dNumri i referencës 140409828
Ankandi
2017818 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

2015 Hamm HD12VV

Rul rrugësh
2015852 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 3dNumri i referencës 140409802
Ankandi
2015852 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

2016 Hamm HD12VV

Rul rrugësh
2016642 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 3dNumri i referencës 140409830
Ankandi
2016642 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
Compacteur HAMM HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

compacteur HAMM HD12VV

Rul rrugësh
20083511 orëtPesha neto: 2700 kg
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Botuar: 4dNumri i referencës 03DBL

9 500EUR

 • ≈ 952 736 ALL
 • ≈ 10 311 USD
20083511 orëtPesha neto: 2700 kg
Francë, LE MULTIPOLE VERS LA COMMUNE 73310 SERRIERES-EN-CHAUTAGNE FRANCE
Kontakto shitësin
Hamm HD14 VV - Rul rrugësh: foto 1
Hamm HD14 VV - Rul rrugësh: foto 2
Hamm HD14 VV - Rul rrugësh: foto 3
Hamm HD14 VV - Rul rrugësh: foto 4
Hamm HD14 VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Hamm HD14 VV

Rul rrugësh
20161100 orët
Gjermani, Deutschland, 71069 Sindelfingen, Germany
Botuar: 5d

22 500EUR

 • ≈ 2 256 480 ALL
 • ≈ 24 421 USD
20161100 orët
Gjermani, Deutschland, 71069 Sindelfingen, Germany
Kontakto shitësin
Hamm New HD+ 120i VO - Rul rrugësh: foto 1
Hamm New HD+ 120i VO - Rul rrugësh: foto 2
Hamm New HD+ 120i VO - Rul rrugësh: foto 3
Hamm New HD+ 120i VO - Rul rrugësh: foto 4
Hamm New HD+ 120i VO - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Hamm New HD+ 120i VO

Rul rrugësh
E re
Rumani, Tarcea
Botuar: 6d
Pyet për çmimin
E re
Rumani, Tarcea
Kontakto shitësin
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
2015 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

2015 Hamm HD12VV

Rul rrugësh
2015835 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 6dNumri i referencës 140409546
Ankandi
2015835 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 1
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 2
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 3
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 4
2016 Hamm HD8VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

2016 Hamm HD8VV

Rul rrugësh
2016
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 6dNumri i referencës 140408382
Ankandi
2016
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Hamm DV85VV - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV85VV - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV85VV - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV85VV - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV85VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Hamm DV85VV

Rul rrugësh
20124842 orëtPesha neto: 9500 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 6dNumri i referencës TWAH176
Pyet për çmimin
20124842 orëtPesha neto: 9500 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 1
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 2
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 3
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 4
2016 Hamm HD12VV - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

2016 Hamm HD12VV

Rul rrugësh
2016494 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Botuar: 9dNumri i referencës 140408881
Ankandi
2016494 orët
Mbretëria e Bashkuar, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Kontakto shitësin
Hamm HD 10 - Rul rrugësh: foto 1
Hamm HD 10 - Rul rrugësh: foto 2
Hamm HD 10 - Rul rrugësh: foto 3
Hamm HD 10 - Rul rrugësh: foto 4
Hamm HD 10 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Hamm HD 10

Rul rrugësh
20151116 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Botuar: 9d

8 500EUR

 • ≈ 852 448 ALL
 • ≈ 9 225 USD
20151116 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 6
1 / 6
T1 new listing page - Rule rrugësh HAMM
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.