Reja dhe përdorur Skrepera në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
Fontana SB700 - Skreper: foto 1

Fontana SB700

Skreper
2020
Itali, San Stino Di Livenza
Botuar: 3dNumri i referencës 113

67 500EUR

Ankandi
 • ≈ 6 835 320 ALL
 • ≈ 71 980 USD
2020
Itali, San Stino Di Livenza
Kontakto shitësin
REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Skreper: foto 1
REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Skreper: foto 2
REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Skreper: foto 3
REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Skreper: foto 4
REYNOLDS LSE 12 WB scraper - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

REYNOLDS LSE 12 WB scraper

Skreper
Holandë, VITTERWEG 00007 6741JN LUNTEREN, Netherlands
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
Holandë, VITTERWEG 00007 6741JN LUNTEREN, Netherlands
Kontakto shitësin
FIAT-HITACHI FD 175 - Skreper: foto 1
FIAT-HITACHI FD 175 - Skreper: foto 2
FIAT-HITACHI FD 175 - Skreper: foto 3
FIAT-HITACHI FD 175 - Skreper: foto 4
FIAT-HITACHI FD 175 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

FIAT-HITACHI FD 175

Skreper
19966300 orët
Itali, Via Torino, 179, 12043 Canale (CN), Italia
Botuar: 5d
Pyet për çmimin
19966300 orët
Itali, Via Torino, 179, 12043 Canale (CN), Italia
Kontakto shitësin
Michigan 110HT - Skreper: foto 1
Michigan 110HT - Skreper: foto 2
Michigan 110HT - Skreper: foto 3
Michigan 110HT - Skreper: foto 4
Michigan 110HT - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Michigan 110HT

Skreper
19911670 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 10d

31 000EUR

 • ≈ 3 139 184 ALL
 • ≈ 33 057 USD
19911670 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Ashland 1410E - Skreper: foto 1
Ashland 1410E - Skreper: foto 2
Ashland 1410E - Skreper: foto 3
Ashland 1410E - Skreper: foto 4
Ashland 1410E - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ashland 1410E

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Southampton, Grossbritannien
Botuar: 11d
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Southampton, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Ashland 1410E - Skreper: foto 1
Ashland 1410E - Skreper: foto 2
Ashland 1410E - Skreper: foto 3
Ashland 1410E - Skreper: foto 4
Ashland 1410E - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ashland 1410E

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Southampton, Grossbritannien
Botuar: 11dNumri i referencës 70605
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Southampton, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 1
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 2
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 3
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 4
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ashland 155TS2

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Chester, Cheshire, Grossbritannien
Botuar: 11dNumri i referencës 70604
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Chester, Cheshire, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Ashland 2811E - Skreper: foto 1
Ashland 2811E - Skreper: foto 2
Ashland 2811E - Skreper: foto 3
Ashland 2811E - Skreper: foto 4
Ashland 2811E - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ashland 2811E

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Southampton
Botuar: 11d
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Southampton
Kontakto shitësin
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 1
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 2
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 3
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 4
Ashland 155TS2 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ashland 155TS2

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Chester, Cheshire, Grossbritannien
Botuar: 11dNumri i referencës 92482
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Chester, Cheshire, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Ashland 155TS - Skreper: foto 1
Ashland 155TS - Skreper: foto 2
Ashland 155TS - Skreper: foto 3
Ashland 155TS - Skreper: foto 4

Ashland 155TS

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Southampton
Botuar: 11d
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Southampton
Kontakto shitësin
CAT 621G Scraper - Skreper: foto 1
CAT 621G Scraper - Skreper: foto 2
CAT 621G Scraper - Skreper: foto 3
CAT 621G Scraper - Skreper: foto 4
CAT 621G Scraper - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (40)

CAT 621G Scraper

Skreper
19798877 orëtPesha neto: 33000 kg
Suedi, Skåne
Botuar: 25dNumri i referencës S6356

16 200EUR

 • ≈ 1 640 476 ALL
 • ≈ 17 275 USD
19798877 orëtPesha neto: 33000 kg
Suedi, Skåne
Kontakto shitësin
LOS ANTONIOS TH61 TH61 - Skreper: foto 1
LOS ANTONIOS TH61 TH61 - Skreper: foto 2
LOS ANTONIOS TH61 TH61 - Skreper: foto 3
LOS ANTONIOS TH61 TH61 - Skreper: foto 4
LOS ANTONIOS TH61 TH61 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

LOS ANTONIOS TH61 TH61

Skreper
2021500 orët
Francë, PARC D'ACTIVITE LA FOURCHETTE LA FOURCHETTE 50500 CATZ, France
Botuar: 3m 7dNumri i referencës DEC11

50 000EUR

 • ≈ 5 063 200 ALL
 • ≈ 53 319 USD
2021500 orët
Francë, PARC D'ACTIVITE LA FOURCHETTE LA FOURCHETTE 50500 CATZ, France
Kontakto shitësin
ICON 18D 17408 - Skreper: foto 1
ICON 18D 17408 - Skreper: foto 2
ICON 18D 17408 - Skreper: foto 3
ICON 18D 17408 - Skreper: foto 4
ICON 18D 17408 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

ICON 18D 17408

Skreper
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Botuar: 3m 17dNumri i referencës 17408
Pyet për çmimin
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Kontakto shitësin
Ashland 155XL2 - Skreper: foto 1
Ashland 155XL2 - Skreper: foto 2
Ashland 155XL2 - Skreper: foto 3
Ashland 155XL2 - Skreper: foto 4
Ashland 155XL2 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

Ashland 155XL2

Skreper
2018
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Southampton
Botuar: 4m 9d
Pyet për çmimin
2018
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Southampton
Kontakto shitësin
2001 MIDLAND M64 17338 - Skreper: foto 1
2001 MIDLAND M64 17338 - Skreper: foto 2
2001 MIDLAND M64 17338 - Skreper: foto 3
2001 MIDLAND M64 17338 - Skreper: foto 4
2001 MIDLAND M64 17338 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

2001 MIDLAND M64 17338

Skreper
2001
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Botuar: 4m 18dNumri i referencës 17338

17 350EUR

 • ≈ 1 756 930 ALL
 • ≈ 18 501 USD
2001
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Kontakto shitësin
2001 MIDLAND M64 17340 - Skreper: foto 1
2001 MIDLAND M64 17340 - Skreper: foto 2
2001 MIDLAND M64 17340 - Skreper: foto 3
2001 MIDLAND M64 17340 - Skreper: foto 4
2001 MIDLAND M64 17340 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

2001 MIDLAND M64 17340

Skreper
2001
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Botuar: 4m 18dNumri i referencës 17340
Pyet për çmimin
2001
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Kontakto shitësin
2001 MIDLAND M64 17341 - Skreper: foto 1
2001 MIDLAND M64 17341 - Skreper: foto 2
2001 MIDLAND M64 17341 - Skreper: foto 3
2001 MIDLAND M64 17341 - Skreper: foto 4
2001 MIDLAND M64 17341 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

2001 MIDLAND M64 17341

Skreper
2001
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Botuar: 4m 18dNumri i referencës 17341

17 350EUR

 • ≈ 1 756 930 ALL
 • ≈ 18 501 USD
2001
Meksikë, 31608, Cuauhtémoc
Kontakto shitësin
Ashland 2411E - Skreper: foto 1
Ashland 2411E - Skreper: foto 2
Ashland 2411E - Skreper: foto 3
Ashland 2411E - Skreper: foto 4
Ashland 2411E - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Ashland 2411E

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Chester, Grossbritannien
Botuar: 4m 19d
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Chester, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Ashland 175XL2 - Skreper: foto 1
Ashland 175XL2 - Skreper: foto 2
Ashland 175XL2 - Skreper: foto 3
Ashland 175XL2 - Skreper: foto 4
Ashland 175XL2 - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ashland 175XL2

Skreper
2023
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Chester
Botuar: 4m 19d
Pyet për çmimin
2023
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, Chester
Kontakto shitësin
Reynolds Scraper Box - Skreper: foto 1
Reynolds Scraper Box - Skreper: foto 2
Reynolds Scraper Box - Skreper: foto 3
Reynolds Scraper Box - Skreper: foto 4
Reynolds Scraper Box - Skreper: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Reynolds Scraper Box

Skreper
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, York
Botuar: 5m 31d

34 382EUR

 • ≈ 3 481 658 ALL
 • ≈ 36 664 USD
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien, York
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Skrepera
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.