Korrëse pylltarie Komatsu 951 nga Lituani në shitje - ID: 7344754
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Komatsu 951

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun
Oferta të ngjashme:
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Komatsu 951

Korrëse pylltarie
201810500 orët286 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Botuar: 11dNumri i referencës H474
Pyet për çmimin
201810500 orët286 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Kontakto shitësin
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Komatsu 951

Korrëse pylltarie
20189515 orët291 hp
Gjermani, Möhnesee, Nordrhein-Westfalen, Deutschland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
20189515 orët291 hp
Gjermani, Möhnesee, Nordrhein-Westfalen, Deutschland
Kontakto shitësin
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Komatsu 951

Korrëse pylltarie
20222500 orët
Poloni, Polen
Botuar: 3m 15d
Pyet për çmimin
20222500 orët
Poloni, Polen
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Komatsu 951

Korrëse pylltarie
201713900 orët
Finlandë, Finnland
Botuar: 1m 15d
Pyet për çmimin
201713900 orët
Finlandë, Finnland
Kontakto shitësin
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 951 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Komatsu 951

Korrëse pylltarie
20199220 orët291 hp
Gjermani, Vöhringen, Baden-Württemberg, Deutschland
Botuar: 3d
Pyet për çmimin
20199220 orët291 hp
Gjermani, Vöhringen, Baden-Württemberg, Deutschland
Kontakto shitësin
Komatsu 931 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 931 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 931 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 931 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 931 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Komatsu 931

Korrëse pylltarie
201815000 orët291 hp
Finlandë, Finnland, Rovaniemi
Botuar: 27d
Pyet për çmimin
201815000 orët291 hp
Finlandë, Finnland, Rovaniemi
Kontakto shitësin
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Komatsu 931-6

Korrëse pylltarie
201814930 orët252 hp
Finlandë, Finnland, Jyväskylä, Keski-Suomi
Botuar: 1m 30d
Pyet për çmimin
201814930 orët252 hp
Finlandë, Finnland, Jyväskylä, Keski-Suomi
Kontakto shitësin
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Komatsu 931-6

Korrëse pylltarie
201819300 orët252 hp
Finlandë, Finnland, Kajaani, Kainuu
Botuar: 2m 13d
Pyet për çmimin
201819300 orët252 hp
Finlandë, Finnland, Kajaani, Kainuu
Kontakto shitësin
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 931-6 - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Komatsu 931-6

Korrëse pylltarie
201816930 orët252 hp
Finlandë, Finnland, Jyväskylä, Keski-Suomi
Botuar: 2m 13d
Pyet për çmimin
201816930 orët252 hp
Finlandë, Finnland, Jyväskylä, Keski-Suomi
Kontakto shitësin
Komatsu 901XC - Korrëse pylltarie: foto 1
Komatsu 901XC - Korrëse pylltarie: foto 2
Komatsu 901XC - Korrëse pylltarie: foto 3
Komatsu 901XC - Korrëse pylltarie: foto 4
Komatsu 901XC - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Komatsu 901XC

Korrëse pylltarie
201819950 orët
Finlandë, Finnland, Itä-Suomi
Botuar: 1m 4d
Pyet për çmimin
201819950 orët
Finlandë, Finnland, Itä-Suomi
Kontakto shitësin

Korrëse pylltarie Komatsu 951

Botuar: 1v

Hmm, duket se artikulli është shitur
Korrëse pylltarie Komatsu 951: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Korrëse pylltarie Komatsu 951: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 1v

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Komatsu 951

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Marka

Viti i prodhimit

2018
Orët e makinerisë

9600 orët
Vendndodhja

Lituani, Litauen
Më shumë informacion

UAB Fomisas

Komatsu 951

From Scandinavia

Never worked in Lithuania

C144 harvesting head

1set of tracks

1set of chains

SHITUR

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Komatsu 951

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Forestry equipment
t1 test archive - Fomisas, UAB