Reklamat e arkivit: kamionë SINOTRUK

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "kamionë SINOTRUK".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Kamionë SINOTRUK shitet

411
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 9 1/9   
HOWO New - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
290 hp
Ngarkesa e dobishme: 24 000 kg
HOWO ZZ3257M3647W - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

Howo ZZ3257M3247C - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2014
Ngarkesa e dobishme: 25 000 kg
Sinotruk HOWO 4X4 - kamion me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

2011
Sinotruck HOWO 4X2 - kamion me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

E re
2012
491 km
SINOTRUK HOWO A7 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2011
5 145 km
339 hp
CNHTC SINOTRUK HOWO 336 6x4 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
335 hp
HOWO water truck 20000L - autobot
 1
I arkivuar

Autobot për transportimin e karburantit

2014
HOWO ZZ3257M3247C - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2012
10 000 km
6x4
howo howo 336hp - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2014
CNHTC Sinotruck Howo 336 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
2014
335 hp
HOWO NISSAN ATELON 130.22 - kamion vagonetë
 1
I arkivuar

Kamion vagonetë

2009
301 754 km
4x2
220 hp
Pesha bruto: 13 000 kg
CNHTC SINOTRUK Howo 336 - kamion vetëshkarkues
 1
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
2014
6x4
336 hp
Ngarkesa e dobishme: 12 960 kg
HOWO 25T 35T 50T - kamion vetëshkarkues
 4
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2012
8x4
HOWO - kamion vetëshkarkues
 7
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
2014
howo - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2013
64 000 km
HOWO - kamion vetëshkarkues
 7
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
2014
HOWO - kamion vetëshkarkues
 3
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2012
HOWO - kamion vetëshkarkues
 4
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2011
HOWO - kamion vetëshkarkues
 4
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

E re
2010
HOWO - kamion vetëshkarkues
 3
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2011
HOWO 375 - kamion me platformë
 10
I arkivuar

Kamion me platformë

2014
4x4
375 hp
SINOTRUCK 375 - kamion me platformë
 11
I arkivuar

Kamion me platformë për transportimin e makinerive të rënda

2014
6x4
375 hp
HOWO - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2012
HOWO - kamion vetëshkarkues
 4
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2013
HOWO - kamion vetëshkarkues
 3
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2012
HOWO - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2012
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 4
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2014
HOWO 336 - kamioni
 8
I arkivuar

Kamioni

2014
3 480 km
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2014
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
375 hp
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 7
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2014
375 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 62 000 kg
Howo 375 - kamion me anë të palosshme
 14
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

2014
4x4
510 hp
Ngarkesa e dobishme: 35 000 kg
Pesha bruto: 9 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2016
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
369 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2016
369 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO FM12 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
Ngarkesa e dobishme: 37 000 kg
Pesha bruto: 37 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
369 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO - kamion vetëshkarkues
 8
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
2 600 km
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
369 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 336 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
3 250 km
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2016
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 7
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO FM12 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
Ngarkesa e dobishme: 37 000 kg
Pesha bruto: 37 000 kg
HOWO 36 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2016
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2014
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
Sinotruk HOWO 375 - kamion me anë të palosshme
 11
I arkivuar

Kamion me anë të palosshme

2014
4x4
510 hp
Pesha bruto: 9 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 5
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
3 210 km
375 hp
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 62 000 kg
HOWO 375 - kamion vetëshkarkues
 6
I arkivuar

Kamion vetëshkarkues

2015
Ngarkesa e dobishme: 31 000 kg
Pesha bruto: 31 000 kg
1 2 3 9   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.