Reklamat e arkivit: rimorkiot KEL-BERG

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "rimorkiot KEL-BERG".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Rimorkiot KEL-BERG shitet

325
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 7 1/7   
KEL-BERG  - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

1993
kelberg tiptrailer - rimorkio
 1
I arkivuar

Rimorkio

2001
kel-berg central achs anhänger - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

1999
KELBERG 48 T. tiptrailer - rimorkio
 1
I arkivuar

Rimorkio

2005
Kel-Berg  - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2000
Kel-Berg E48-3 - rimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Rimorkio me platformë

2003
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 38 290 kg
Pesha bruto: 48 000 kg
Kel-Berg Blokvogn - rimorkio autotransportuese
 1
I arkivuar

Rimorkio autotransportuese

2008
Kel-Berg Tipphenger - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2003
Kel-Berg DOLLY - rimorkio
I arkivuar

Rimorkio

2000
DIV KELBERG 3 ACHSE BPW  - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2003
3-aks
DIV KELBERG 3 ACHSE BPW  - rimorkio me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Rimorkio me anë të palosshme

2003
3-aks
Kelberg 3 AXLE - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2000
3-aks
Kel-Berg S10F maskinhenger - rimorkio me plan ngarkimi të ulët
 1
I arkivuar

Rimorkio me plan ngarkimi të ulët

2001
Kel-Berg Med Tip - rimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Rimorkio me platformë

2006
Ngarkesa e dobishme: 18 700 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg 18 T tandem Kipper - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

1998
2-aks
Kel-Berg Pritsche / Plane - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2008
2-aks
Kel-Berg T 850 K - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2007
Kel-Berg Dobbelt dÊk - 2 Stock - 2 Floor  - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2004
2-aks
Pesha bruto: 20 000 kg
Kel-Berg Slephenger - rimorkio me anë të palosshme
 1
I arkivuar

Rimorkio me anë të palosshme

2000
 Kel-Berg G 2-axlar Växelflaksläp (container) - transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme
 1
I arkivuar

Transportjer kontejnerësh/ rimorkio me karroceri të çmontueshme

2000
Ngarkesa e dobishme: 16 900 kg
Kel-Berg Slephenger - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2005
 KELBERG Dolly (export only) 2-axlar Dolly - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2000
Ngarkesa e dobishme: 13 050 kg
 Kelberg G D18B2 2-axlar Box Trailer - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2014
Ngarkesa e dobishme: 13 210 kg
Kel-Berg 20 tons - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2000
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 14 700 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
Kel-Berg S201F - rimorkio me platformë
 1
I arkivuar

Rimorkio me platformë

E re
2016
4-aks
Pesha bruto: 40 000 kg
Kel-Berg T410K 14.8M3 - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

E re
2016
3-aks
Pesha bruto: 27 000 kg
Kel-Berg 3 vejs tip - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2013
4-aks
Ngarkesa e dobishme: 23 980 kg
Pesha bruto: 30 000 kg
Kel-Berg liebner - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2012
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 10 600 kg
Pesha bruto: 16 000 kg
Kel-Berg Liebner - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2012
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 11 600 kg
Pesha bruto: 17 000 kg
Kel-Berg T440K - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

E re
2016
4-aks
Pesha bruto: 32 000 kg
Kel-Berg T36C - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

E re
2016
3-aks
Kel-Berg T790K - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

E re
2016
3-aks
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg T790 - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

E re
2016
3-aks
Pesha bruto: 25 000 kg
Kel-Berg T850K - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

E re
2016
3-aks
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg 18T - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2000
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 13 100 kg
Pesha bruto: 18 000 kg
Kel-Berg T790K - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

E re
2016
3-aks
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg 3 vejs tip - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2005
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 18 000 kg
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg 3 akslet - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2012
3-aks
Ngarkesa e dobishme: 17 700 kg
Pesha bruto: 23 000 kg
Kel-Berg 3 Vejs - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2015
3-aks
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg T440K - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

E re
2016
4-aks
Pesha bruto: 32 000 kg
Kel-Berg T790K - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

E re
2016
3-aks
Pesha bruto: 24 000 kg
Kel-Berg 20t - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2002
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 14 975 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
Kel-Berg T560K 18.7M3 - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

E re
2016
4-aks
Pesha bruto: 32 000 kg
Kel-Berg 18 T. asfalt - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2007
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 13 900 kg
Pesha bruto: 18 000 kg
Kel-Berg 20 T - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2004
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 14 775 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
Kel-Berg asfalt - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2008
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 13 300 kg
Pesha bruto: 18 000 kg
Kel-Berg 20 tons - rimorkio me perde anësore
 1
I arkivuar

Rimorkio me perde anësore

2004
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 14 150 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
KEL-BERG D20-2 doorlaad - rimorkio me vagonetë të mbyllur
 1
I arkivuar

Rimorkio me vagonetë të mbyllur

2007
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 14 050 kg
Pesha bruto: 20 000 kg
Kel-Berg 20 T. TIPKÆRRE- - rimorkio vetëshkarkuese
 1
I arkivuar

Rimorkio vetëshkarkuese

2004
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 15 775 kg
Pesha bruto: 21 000 kg
Kel-Berg DOLLY - shasia e rimorkios
 1
I arkivuar

Shasia e rimorkios

2012
2-aks
Ngarkesa e dobishme: 15 360 kg
Pesha bruto: 18 000 kg
1 2 3 7   
Reklamat e arkivit
Rimorkiot ACKERMANN ACTM AGADOS AJK ALF ALPSAN AMT ATM BARTHAU BECO BENALU BERGER BIRRER BLOMENRÖHR BLOMERT BÖCKMANN BORCO-HÖHNS BORO BRENDERUP BRIAB BRIAN JAMES TRAILERS BROSHUIS BRUNS BURG CARNEHL CHEREAU CONTAR D-TEC DANSON DAPA DE ANGELIS DESOT DINAPOLIS DINKEL DOLL DRACO EGGERS EKERI ES-GE ESSELMANN EXCALIBUR FAYMONVILLE FELDBINDER FGM FINKL FLIEGL FLOOR FRECH-HOCH FRUEHAUF GENERAL TRAILER GERGEN GESER GHEYSEN & VERPOORT GK GRÜNENFELDER GOLDHOFER GROENEWEGEN GS MEPPEL HANGLER HAPERT HFR HILSE HKM HOFFMANN HRD HUBIERE HÜFFERMANN HUMBAUR HUMER IFOR WILLIAMS INVEPE ISTRAIL JAKO JILKO JUMBO JUNGE KA-BA KAISER KÄSSBOHRER KEL-BERG KEMPF KNAPEN KÖGEL KOTTE KRAKER KRÖGER KRONE KRUKENMEIER LAG LAMBERET LANGENDORF LANGFELD LANZ+MARTI LECIÑENA LECITRAILER LEGRAS LIDER LIGTHART LOHR MAGYAR MASSON MAUR McKEE MEILLER MENCI MENKE-JANZEN MERSCH METACO MEUSBURGER MOL MONTENEGRO MÖSLEIN MÜLLER MITTELTAL NÄRKO NICOLAS NIEWIADÓW NOOTEBOOM NOPA NOR SLEP NORFRIG NOVATECH NUGENT OBERMAIER ORTEN OVA OZGUL PACTON PANAV PARATOR PEKI PEZZAIOLI PF TRAILERS PIACENZA POLKON PONGRATZ PRONAR REISCH RENDERS ROLFO SAMRO SARIS SAXAS SCHEUERLE SCHEUWIMMER SCHMITZ SCHRÖDER SCHUTZ SCHWARZMÜLLER SCHWERINER SCORPION SDC SEACOM SOMMER SOR SPITZER STAS STEMA SVAN TALSON TOPLIFT TRACON TRAILER-BYGG TRAILOR TRAX TRAYLONA TREBBINER TROUILLET TSR TURBO'S HOET TYLLIS UNSINN VAN ECK VAN HOOL VEENHUIS VEZEKO VM TARM VOGELZANG WACKENHUT WARK WEB TRAILER WELLMEYER WESTFALIA WESTRICK WIELTON WILLIG WIOLA ZORZI Të tjera

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.