Reklamat e arkivit: makineri ndërtimi HYUNDAI

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "makineri ndërtimi HYUNDAI".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Makineri ndërtimi HYUNDAI shitet

4 177
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 84 1/84   
HYUNDAI 290 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1998
999 999 km
HYUNDAI 110D-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
999 999 km
Hyundai 140 - ekskavator me goma
 1
I arkivuar

Ekskavator me goma

2008
HYUNDAI R250LC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
2 530 orët
Pesha neto: 25 000 kg
HYUNDAI HL760-7 - fadromë me goma
 1
I arkivuar

Fadromë me goma

2005
Hyundai R210 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2007
1 500 orët
Pesha neto: 21 000 kg
HYUNDAI 55-7A - ekskavator me zinxhirë
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2009
HYUNDAI 170W-7 - ekskavator me goma
 1
I arkivuar

Ekskavator me goma

2008
150 orët
HYUNDAI 140 LC-7A - miniekskavator
 1
I arkivuar

Miniekskavator

2008
10 orët
HYUNDAI 95W - ekskavator me goma
 1
I arkivuar

Ekskavator me goma

1998
HYUNDAI 28-7 - miniekskavator
I arkivuar

Miniekskavator

2009
HYUNDAI 130W - ekskavator me goma
I arkivuar

Ekskavator me goma

1997
Hyundai Robex 55-3 Hydraulic - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2001
4 765 orët
Pesha neto: 5 400 kg
Hyundai Robex 4500 LC-3 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1998
Pesha neto: 45 000 kg
Hyundai R250LC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
2 500 orët
Hyundai Robex 450LC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2005
7 847 orët
Pesha neto: 46 500 kg
Hyundai Robex 360LC - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2003
7 199 orët
Pesha neto: 38 000 kg
Hyundai ROBEX 320 NLC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
2 904 orët
Pesha neto: 31 000 kg
Hyundai HL 760-3 - fadromë me goma
 1
I arkivuar

Fadromë me goma

2000
Hyundai 360 LC 3 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1998
Pesha neto: 35 000 kg
Hyundai Robex 210LC - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2007
425 orët
Pesha neto: 21 000 kg
Hyundai 170-W3 Robex - ekskavator me goma
 1
I arkivuar

Ekskavator me goma

2002
5 000 orët
Pesha neto: 18 000 kg
Hyundai Hyundai Robex 140 LC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2010
10 orët
Hyundai Hyundai Robex 210 LC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2008
10 orët
154 hp
Hyundai 290 LC5 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1999
12 500 orët
Pesha neto: 29 000 kg
HYUNDAI Robex 290LC-7A - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
4 560 orët
HYUNDAI SUPER R215-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
HYUNDAI  - ekskavator me goma
 1
I arkivuar

Ekskavator me goma

HYUNDAI Robex LC290-7A Long Reach - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
SEC HYUNDAI 320 / 360 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

E re
2010
Hyundai Hyundai Robex 15-7 - miniekskavator
 1
I arkivuar

Miniekskavator

2006
Hyundai Hyundai ROBEX 210LC-7A - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2008
Hyundai Hyundai ROBEX 140LCD-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
Hyundai Hyundai 360LC3 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1998
10 000 orët
Hyundai HL 757-7 - fadromë me goma
 1
I arkivuar

Fadromë me goma

2 243 orët
165 hp
HYUNDAI R 250 LC-3 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2000
6 200 orët
HYUNDAI R 320 LC -7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2004
9 840 orët
HYUNDAI R 215 -7 ( CE ) - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2007
2 543 orët
Hyundai R 250 NLC-7A - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2008
140 orët
Hyundai R 290 NLC-7A - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2007
1 900 orët
Hyundai R 500 LC-7A - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2007
1 700 orët
Hyundai HL 740-7A - fadromë me goma
 1
I arkivuar

Fadromë me goma

2008
282 orët
Hyundai R 210 LC-7A - fadromë me goma
 1
I arkivuar

Fadromë me goma

2008
1 005 orët
Hyundai ROBEX 130W - miniekskavator
 1
I arkivuar

Miniekskavator

HYUNDAI ROBEX 55-7 MINI EXCAVATOR - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2005
2 960 orët
HYUNDAI R 215 -7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2007
2 543 orët
Hyundai 170W-7 - ekskavator me goma
 1
I arkivuar

Ekskavator me goma

2004
5 523 orët
Pesha neto: 17 000 kg
Hyundai R 250LC-7 m/hammer og skuffer - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2008
650 orët
Pesha neto: 28 000 kg
Hyundai Robex 250 LC-7 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

2006
2 350 orët
Pesha neto: 25 200 kg
Hyundai Robex 210 LC-3 - ekskavator me zinxhirë
 1
I arkivuar

Ekskavator me zinxhirë

1996
12 956 orët
Pesha neto: 21 300 kg
1 2 3 84   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.