Reklamat e arkivit: makineri ndërtimi SANDVIK

Ke hapur një arkiv të reklamave të hequra në kategorinë "makineri ndërtimi SANDVIK".

Mund të gjesh ofertat aktuale të shitjeve në këtë faqe:

Makineri ndërtimi SANDVIK shitet

804
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 17 1/17   
 SANDVIK-BOHLER MINBO-27 2leg drilling rig mining - sondë shpimi
 1
I arkivuar
FINTEC-SANDVIK FINTEC-SANDVIK 1080 As new - very fine - pajisje ndërtimi
 1
I arkivuar
FINTEC-SANDVIK FINTEC-SANDVIK 542 - On Tracks - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2006
3 800 orët
Sandvik Sandvik QJ 340 (Extex C12+) - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
10 orët
Fintec 640 Screener /Sandvik QE330 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2008
2 400 orët
Sandvik QJ 340 (Extex C12+) - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
11 orët
Eriez (142) magnet / Magnet Sandvik QJ 240 / 340 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar
Sandvik Commando DC 300 R - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2007
2 100 orët
Sandvik DC 122R - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2008
1 675 orët
Pesha neto: 5 000 kg
Sandvik H 2000 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1997
Sandvik AUBEMA-SANDVIK GR 4.5 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

1991
Sandvik QE340 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
300 orët
Sandvik QA140 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
80 orët
SANDVIK QJ240 (EXTEC C-10+)  - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
100 orët
Statie sortare mobila Extec S 4 Sandvik QA 240 - SH  - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2004
6 340 orët
Concasor cu falci SANDVIK JM 1511 HD  - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar
Concasor cu falci SANDVIK JM 1511 HD  - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2002
Sandvik QA340 (S-5) - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2011
Sandvik QA331 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2011
Sandvik 14ft Hydraulic Tipping Grid - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar
Sandvik QE140 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
Sandvik QE140 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2009
149 orët
Inne KRUSZARKA SZCZĘKOWA SANDVIK QJ240 - pajisje ndërtimi
 1
I arkivuar
SANDVIK DX700R - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2007
5 189 orët
SANDVIK DX700R - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2007
5 189 orët
205 hp
[Other] [Other] Sandvik QA 140 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2010
Sandvik DC 122R - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2008
2 300 orët
Sandvik DT820-SC - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2008
3 374 orët
 SCALPEUR SANDVIK QE330 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

Sandvik QA340 - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2011
500 orët
Sandvik QE 340 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2011
520 orët
Sandvik Crawlmaster 4800i - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2008
4 460 orët
Sandvik Crawlmaster 1206 knuser - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar

Makineri ndërtimi

2003
7 500 orët
Pesha neto: 47 000 kg
Sandvik QJ341 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2012
10 orët
Sandvik / Extec Dolly axle / Dolly Transportachse - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar
Sandvik / Extec Dolly axle / Dolly Transportachse - makineri ndërtimi
 1
I arkivuar
Sandvik Commando DC 300 R - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2007
1 546 orët
Sandvik Crawlmaster 1208 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2006
10 000 orët
Sandvik QE 330 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2011
1 127 orët
Pesha neto: 30 000 kg
Sandvik DC 302R - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2009
3 190 orët
Sandvik DX780 - sondë shpimi
 1
I arkivuar

Sondë shpimi

2008
5 000 orët
Sandvik QE 330 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2011
1 500 orët
Pesha neto: 30 000 kg
Sandvik UJ241 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2011
800 orët
Sandvik DC122 - sondë shpimi
I arkivuar

Sondë shpimi

2008
2 000 orët
Sandvik QJ 341, 120x75 - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2012
120 orët
Sandvik UH 440i konknuser - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2008
6 200 orët
Sandvik QH 330 konknuser - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2007
2 700 orët
Sandvik QH 331 konknuser - makinë thërrmuese
 1
I arkivuar

Makinë thërrmuese

2012
100 orët
Sandvik DP1500 - sondë shpimi
I arkivuar

Sondë shpimi

2009
8 500 orët
1 2 3 17   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.